Samojed velike čestitke!!! Uživaj sad i javi kad odgovoriš prvi pregled i javi se!!!
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Samojed woooohoooo!!! Cestitam!! Uzivaj u svakom danu, trudnoca je najljepse razdoblje a proleti dok trepnes. Neces se ni snaci a vec ces drzati bebicu u rukama :) jesi rekla muzu/ decku?
Hvala vam punoooo puno punoo
atica nisam rekla jos muzu, samo sam mamu nazvala i njoj rekla njemu bih zeljela na neki lud nacin da saopstim pa jos razmiljam o idejama 😁 imali neko.kakvu ideju
Samojed čestitam i ja 🎊 🎉 🎈
Vidim da si pila macu ako sam dobro shvatila.
Da li ti je maca poremetila ciklus? Ja sam ju počela piti prije mjesec dana i sada mi kasni već dva dana, ali nemam nikakve simptome nego imam osjećaj da mi je maca produžila ciklus i zato nije došla menga.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Nellchi
Meni nije poremetila ciklus inace sam.imala redovan ciklus od prve M po 31 dan znalo je nekad 2-3 dana zakasnit i tjt ugl radim.na bebi od januara i od proslog ciklusa sam pocela sa macom macinu travu sam pila do ovulacije poslije ovulacijr vrkutu a ovulaciju sam racunala sa lh trakicama i proslu ciklus mi je kasnila 2 dana i 3 sam procurila i onda sam.i ovaj takodze macina i vrkuta i evo ga trudnaaa i da napomenem ja i muz smo skupa pili navece po casu macine trave
Samojed
Ja sam cijeli ovaj ciklus pila macu (muž isto).
I sad mi kasni dva dana, ali problem je u tome što imam osjećaj kao da uopće neću dobiti jer nemam apsolutno nikakve simptome, a inače me bole sise barem pet dana prije menge (sada ništa). Inače su mi ciklusi isto 31 dan i redoviti.
Sad si mislim da mi je maca produžila ciklus što mi nije baš pozitivno.
Ne znam, vidjeti ću što će biti.
Hvala ti na odgovoru i uživaj u plusiću :)
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Grizli dali su tebi krenule mucnine, kako se opcenito osjecas?
Pa u principu zna mi se desiti tu i tamo koje jutro da mi je mucno bas onako neugodno pa ne mogu bas nista osim vode ili eventualno malo mlijeka jer mi se samo na spomen hrane povraca. Al primjetila sam da mi se to dogodi ako jedan dan pretjeram pa sam cijeli onak full aktivna i zaposlena pa drugo jutro platim to mucninama. Al dodjem k sebi nakon 2-3 sata od budjenja. Al nisam jos povracala ni imala neke ono strahote da se ne mogu ustat iz kreveta.
Cure jel koja od vas pila Q10?
Jel se pije cijeli ciklus ili do ovulacije 🤷🏼♀️
“Nebo strpljive voli.”
Sortiraj odgovore
Najstariji