Jos i novi bajs😰😰, ženo pa ne moras ga odmah ubiti😂😂😂😂😂.
Ma grozne su te menge vec više, mene isto vec 2 dana probada u donjem dijelu trbuha kao i svaki mjesec tako da sam i ovaj ciklus otpisala.....narucila danas LH trakice pa iduci ciklus krecem s njima iako sam sigurna da smo ovaj ciklus potrefili ovulaciju.....ma ne mogu se vise ni zivcirati bit ce kako bude 😊😝
Hvala vam cure na cestitkama!!! Samojed cestitke i tebi!!! Sad si se rasteretila 😁 zelim nam svima skolsku trudnocu al prvo da se beba lijepo ugnjezdi.
Ostale cure zao mi je zbog negativnih testova,zelim vam iskreno od srca da sljedeci mjesec bude vas. Poduplajte nam ubrzo ovdje plusice.
Iznenadite nas na drugoj temi.😁
Ajmo cure otvarajte, mozemo li se zvati ikako proljetne?😁 hm ako je drugi mjesec proljece 😒
samojed kada ti je bio prvi dan zadnje M? tebi lorija? Ja mislim da bi bilo dobro ici otprilike iza 7-og tjedna. Ispravite me ako grijesim. Naravno u slucaju nekih kronicnih problema ili nedaj Boze sukrvice trebalo bi se javiti prije.
samojed kada ti je bio prvi dan zadnje M? tebi lorija?Ja mislim da bi bilo dobro ici otprilike iza 7-og tjedna. Ispravite me ako grijesim. Naravno u slucaju nekih kronicnih problema ili nedaj Boze sukrvice trebalo bi se javiti prije.
Slazem se. Bas mi se ne trci nesto prije. Inacee ja nebi ni tada,ali moramo zbog pretraga i folne.
samojed kada ti je bio prvi dan zadnje M? tebi lorija?Ja mislim da bi bilo dobro ici otprilike iza 7-og tjedna. Ispravite me ako grijesim. Naravno u slucaju nekih kronicnih problema ili nedaj Boze sukrvice trebalo bi se javiti prije.
25.04 mi je bio prvi dan zadnje M, znaci onda idem kad nam bude 7 dogovoreno izgleda da nam.je sretno kad skupa radimo pa cemo ic i na pregled tako 😄😄 a meni rekose da vec pocnem da pijem folnu tacnije prenatale u kojojim ima to sve
slobodno pocni piti, nece skoditi. Ja vec pijem folnu, ona se moze piti i prije zaceca. sad cu samo nastaviti.
Dobro jesam li ja kreten ili sta? 😂😂😂 uzmem uloske u dm-u i kontam a mogla sam i test, nema u dm-u osim clearblue. Mislim si necu opet u muller vec mj se smiju i svratim u ljekarnu... kontam imaju oni nekih jeftinih... trazim najjeftiniji i zena mi da clearblue 🤦🏻♀️ I ja kreten ne znam reci necu taj... uzmem, dodjem sad kuci i popisam ga a ono nema kontrolne crte uopce sto znaci da test ne valja. 😂😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lorija , mari, samojed čestitam cure da sve bude Okej 🤞🏻
Koliko nas još čeka za Testic? Ja mislim da ću ja od utorka krenit sa testovima. Recite mi cure kakvi vam je iscjedak bio prije “očekivane m “ ? Meni je skroz čudno sta me ovo malo bolucka tu i tamo oko jajnika. Jel se nekoj dogodilo isto a da nije bila trudna par dana iza O da su krenili ti iritantni lagani “bolovi” ?
Raštika pa miša mu i testovima......cini mi se da ces sutra morati ponovno u shopping😝😜
Sortiraj odgovore
Najstariji