Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2019. 14:30

Bok svima nova sam tu 😁 da se malo predstavim. Imam 29 god..u braku sam 6 god a pokusavam ostati trudna vec 7 punih godina. Dosad sam uradila sve moguce pretrage koje su pokaze i kod mene i kod supruga da je sve u najboljem stanju..a nazalost do trudnoce ne dolazi..probala sam sve..od cajeva..pripravaka raznih..promjene prehrane..klomifena i femare..ciljanih odnosa..i da vam sve ne nabrajam.. sigurno se pitate zasto ne idemo na umjetnu ili potpomognutu..eto jer se svaki mj.nadamo..i tako nada traje vec 7 god. Nadam se da cu ovdje doci do neke razmjene podataka..ima li tko ovakav problem kao ja? 

lorija
    30. Svibanj 2019. 14:33

Mangomum cestitam,skolsku i uspjesnu trudnocu ti zelim. Nadam se da ti se pridruzujemo za koji dan 😂😂
    Samojed i Mari1313 piskimo sutra sve tri pa sta bude 💪. Ja i ako dobijem,kupit cu sutra testic pa ostavit za sljedeci put. 😁
    Hope89 slazem se sa Samojedom. Dok ne procuris,ima nade. 

• ivy26
    30. Svibanj 2019. 15:22

Pozdrav svi zenama koje planiraju bebu i ja sam jedna od njih i stvarno mi treba neki forum di mogu podjeliti s drugima ono sto me muci. Krenuli smo prosli mjesec raditi na bebi, M jedan dan kasni i dode popracena s uzasnim bolovima. Traje mi samo 2 dana i poslije toga samo neki smedi iscjedak, nikad do sada mi tako nije bilo. Preko kalendara sam pratila plodne dane, dali smo se u akciju i sada cekamo tjedan dana da vidimo dali smo uspjeli. Od simptoma me najvise muce grudi, jedva nosim grudnjak, vec nekih 10 dana, malo povisena temeratura, osjecaj kao da cu dobiti, ponekad mi nesto procuri, mislim evo dosla je, kad ono neki zuckasti iscjedak i zadnji dana mi se javio cudan okus u ustima. Oprostite na dugackom postu, ali eto doslo mi je da podjelim i ja svoje muke, mozda da mi bude lakse, kaze mi muz nemoj mislit na to, a kako da ne mislim kad se osjecam onako bolno i razdrazeno😅

Grizli
    30. Svibanj 2019. 16:55

LioraLiora

Bok svima nova sam tu 😁 da se malo predstavim. Imam 29 god..u braku sam 6 god a pokusavam ostati trudna vec 7 punih godina. Dosad sam uradila sve moguce pretrage koje su pokaze i kod mene i kod supruga da je sve u najboljem stanju..a nazalost do trudnoce ne dolazi..probala sam sve..od cajeva..pripravaka raznih..promjene prehrane..klomifena i femare..ciljanih odnosa..i da vam sve ne nabrajam.. sigurno se pitate zasto ne idemo na umjetnu ili potpomognutu..eto jer se svaki mj.nadamo..i tako nada traje vec 7 god. Nadam se da cu ovdje doci do neke razmjene podataka..ima li tko ovakav problem kao ja?

Mozes molim te navest koje to tocno pretrage ste obavili? 7 godina je uzasno dugo. Jeste bilo na humanoj reprodukcij? 

Nova19
    30. Svibanj 2019. 17:02

Samojed meni ovo sve vuče na trudnoću... jedva čekam da sutra piškite i nadam se da će biti plusić za svaku 🥰🤗

samojed
    30. Svibanj 2019. 17:37

Daca96 morad imati malo strpljenjaa
    Lorija nek nam je sa srecom da sve 3 ugledamo plus ko kuca velik uh vec sam.uzbudjena haha
    Nova19 iz tvojih usta u bozoje usi🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 

Daca96
    30. Svibanj 2019. 18:15

Cekat cuu ☺️

• Mari1313
    30. Svibanj 2019. 19:33

lorija i samojed jeste se oboruzale testovima? :) :) ja sam ga kupila popodne pa kud puklo da puklo ujutro. Bar cemo znati na cemu smo.
    ivy i Liora dobrodosle nam u grupu! 

Eyia
    30. Svibanj 2019. 19:42

hej 🙂 isprike jer se ovako ubacujem 😌 ako je koja možda imala slično iskustvo..naime kasni mi već 7 dana, inače nije baš redovita u dan ali nije ovako bome ni neredovita.. od do ciklusa varira  30-33 dana. Nakon četvrtog dana izostanka radila sam test, trakica iz mullera, negativan je bio. Al sam ga radila u pola 7 navečer a napominjem da sam pila i dosta tekućine pred sam test pa ne znam jel to utjecalo na rezultat. Imam lagana probadanja kao pred mengu, i osjećaj kao da ću dobiti al konkretno neke druge simptome i ne, iscjedak bijeli. Osim što sam pred tjedan dana vadila nalaze krvi zbog nekog drugog razloga i pokazali su da je željezo dosta nisko. Planiram ponoviti test sutra ali ujutro..
    Jel koja imala slično možda iskustvo? 🙂

• Mare0311
    30. Svibanj 2019. 19:58

Pozdrav curke,

Trebala bi pomoć.. Znaci zadnja menga mi je bila 9.5 i zavrsila 15.5. Cikčusi mi nisu bas redovni od 24 do 26 dana imam. Sljedeču bi trebala dobit 3.6.Sad odnoss deckom sam imala 25.5. Di je on ejakuirao u mene. Sad po nekim izracunima negdje sam na granici moguće i nemoguće trudnoće tj plodnih i neplodnih dana, da li je moguće da sam uspjela ostat trudna (tnači trudnoća je zeljena) ,molila bi za pomoć malo sam zbunjrna i sve mi se smjeslao sad… 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.