Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mangomum
    30. Svibanj 2019. 13:27

Hip_Hopsica

Hvala cure na podršci… ponoviti ću Bhcg u ponedjeljak, pa ću vidjeti kaj bude… Uglavnom, barem mogu sa sigurnošću reći da su testovi iz Müllera super osjetljivi… pokazuju pozitivan rezultat i sa ovako niskim vrijednostima…

Evo da se k ja pridruzim sa pohvalom Muller trakica meni su 7 dana prije ocekivane M pokazale pozitivno. Ja sam betu radila dva dana prije izostanka M i bila je 197 meni se to bas ucinilo veliko a gin je na to samo rekla da je to odlican rezultat. Evo me danas 4+4 tj cekam 10.6 kad cu bit 6+1 za prvi pregled. E da jos nesto dosta vas kaze nemojte rano na prvi pregled ja se stim ne slazem. Jer ja sam isla odma dva dana nakon kasnjenje posto sam radila betu da je vidi ne za uz jer je rano naravno al mi je drago sta sam isla iz razloga jer mi je dala uputnice za krv i mokracu pa mi je radila briseve i jos uputnicu za vadit krv na nuklearnoj i vidim da mi je povisen tsh malo sta nikako ne smi bit u trudnoci pa idem na uz stitnjace sta mi je isto dala uputnicu. Bolje ranije to rjesavat nego da sam cekala 8 tj da odem u gin do tada cu sigurno imat neku terapiju za stitnu

samojed
    30. Svibanj 2019. 13:48

Jojjjj i.ja se nadam da nam ovaj mj bude uspjesann
    Ma kod mene nista trenutno koda ne trebam dobit a sinoc sam imala tako probadanje u, desnom.jajniku kao iglom da me nesto probolo nekih par sekundi i prestalo pa sve mislim mozda je i neka prehlada u pitanju 😭

Hope89
    30. Svibanj 2019. 13:51

Mislim da bi ti test do sada morao pokazati. Ja sam ga zato jutros uradila i poštedila se nadanja, a samim tim i razočarenja.

samojed
    30. Svibanj 2019. 13:53

Al tacno volim bar ovih par dana nadanja jer kad ugledam onaj negativan test kao da mi se svjet srusi 

Hope89
    30. Svibanj 2019. 14:01

samojed

Al tacno volim bar ovih par dana nadanja jer kad ugledam onaj negativan test kao da mi se svjet srusi

Kod mene je postojala doza nadanja, ali mi je intuicija govorila da nije to to. Sad samo čekam da procuri. 

• Mari1313
    30. Svibanj 2019. 14:11

Joj a mene ovo iscekivanje i nestrpljivost bas izmori. Mislim da cu sutra pokusati napraviti test. Sto vi mislite? da znam na cemu sam i da prestanem vise osluskivati svaki mogući i nemoguci simptomcic

Daca96
    30. Svibanj 2019. 14:13

Pozdrav cure/zene ☺️
    Nova sam ovdje, citala sam par puta ali se nisam nikako javljala. Nezasticeni odnos sam imala za vrijeme plodnih dana, radimo na bebici. Evo kasni mi menstruacija 2 dana, a inace je tocna u sat. Radila sam sinoc test kada sam dosla sa posla ali mi je pokazao negativu, ne znam je li prerano? I usput imam bjeli iscjedak vec par dana ali dosta obilniji nego inace i gust. Pozz ☺️☺️

samojed
    30. Svibanj 2019. 14:19

Hope 89 mislim da dok ne procuris nada postoji 

samojed
    30. Svibanj 2019. 14:21

Daca 96  znas li kad ti je bila O prije koliko dana ponovi test sa prvom jutarnjom mokracom ipak i ako.je trudnoca u pitanju to je mala trudnoca pa je.bolje sa prvom jutarnjom

Daca96
    30. Svibanj 2019. 14:28

samojed

Daca 96znas li kad ti je bila O prije koliko dana ponovi test sa prvom jutarnjom mokracom ipak i ako.je trudnoca u pitanju to je mala trudnoca pa je.bolje sa prvom jutarnjom

A negdje 16/17
    Mislim i ja da je prerano za test ali eto radoznalost izjeda 😁 sacekat cu jos malo, m mi nije nikad kasnila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.