Hej cure.. ☺️
Pa grizli naša! Č E S T I T A M ☘️🥰
Ajme koja sreca!
Cure kako to funkcionira sa spermiogramom?
Jel se može donijeti od kuće... stvarno neznam kako bi MM mogao to napraviti u wc-u a ispred ljudi sjede?
Jel se može negdje privatno napraviti? Vukovarsko-srij., Osječko-baranj.
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Hvala Mala mu. Za spermiogram uzorak mora biti donesen na obradu unutar 60 minuta od kad ga muskarac da. Ako ste od bolnice gdje se testira na manjoj udaljenosti od npr 45 min onda moze i doma obaviti. Obicno bolnice imaju wc ili prostor gdje decki to obave, al nije im bas najugodnije.
Pina96, ja sam na 10dc, budemo skupa pipi test :)
Moj folikul je danas 17mm, piskit cu lh trakice eto tak, al vjezbamo svaki 2.dan pa kak bude, hebes trakice :)
Cijeli zivot ne zelim bebu sa znakom Ribe, a sad je upravo mjesec za zamjesat malu ribicu! Ma samo neka sve bude u redu :) jel koja jos gleda horoskopske znakove?:D
Ma kakav horoskop,po njemu sam uvijek najbogatija i najsretnija zena na svijetu 🙈🙈 a ni p od para 🤣🤣🤣
Meni je danas na gacicama svijetlo smedje-zuckasti spotting. Ili menga dolazi ili je implantacija. Inace nemam bas taj spotting. Ne sjecam se da li sam ga ikad imala. Sad se vec malo pocinjem nadati.
Moze pomoc zene. Danas sam dobila nalaz sto sam radila bris na bakterije , sestra je rekla da nije strasno ali mi je svejedno prepisala doksiciklin tablete i meni i muzu, planirala sam sutra ici vaditi krvnu sliku i sve to, moramo pretrage sve raditi jer i nakon godinu dana pokusavanja nisam trudna. Pitala sam sestru dali ce utjecat bakterija na nalaz, rekla je da to nema nikakve veze. Ali svejedno se brinem da nalaz nece biti dobar, evo ja saljem današnji nalaz u prilog, mozda cete bolje znat od mene 😂 hvala 😊
Ivonna,imala sam ju i ja, a muzeku bila negativna. Dobila sam sumamed i na sljedecem nalazu je nije bilo. Procitaj o prehrani kod te bakterije..
I dodatno, gin mi je rekao da se ne brinem, sve dok nije klamidija nije nista strasno, cak ni u trudnoci
Grizli čestitam još jedan put, sretno
Evo ja još brojim nekih tjedan dana da počnem Radit testove prije m. Nego meni bas čudno (ko i svima kad ne očekujemo) da me tako nešto lagano bolucka. Grizli može li tvoja neka predpostavka sta bi to moglo bit s obzirom da je ovulacija prošla a m treba tek za nekih 10-11 dana..
Sortiraj odgovore
Najstariji