Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    29. Svibanj 2019. 14:14

Curke samo da javim. Moja beta je 10580 danas. Ne mogu sebi doc od srece i mucnina. 😊 

vuky
    29. Svibanj 2019. 14:17

Grizli drago mi je... želim urednu i školsku trudnoću! Sretno!

Raštika
    29. Svibanj 2019. 14:18

Bravo Grizli!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🤘🏻

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

samojed
    29. Svibanj 2019. 14:19

Grizli mozes li mi molim te reci kakvi su ti simptomi bili prije nego si uradila test, da li su te bolile (.)(.)

samojed
    29. Svibanj 2019. 14:20

I cestitam da bude uredna trudnoca 

Lalla
    29. Svibanj 2019. 14:21

Grizli, cestitam! To je predivna beta! Uzivaj u svakoj mucnini jer si je zasluzila (ma koliko to morbidno zvucalo ).

Mika111
    29. Svibanj 2019. 14:25

Grizliiii bravo, bravo, bravooooo, sve jednom dođe na svoje. Uzivaj u svojoj sreci maksimalno, zasluzila si ju❤❤❤❤❤❤❤❤

• vayacondios
    29. Svibanj 2019. 14:26

Pozdrav svima!
    Pratim vas i citam vec neko vrijeme i sad imam jedno pitanje. Naime, menstruaciju sam trebala dobiti 22.05., imala sam neke simptome trudnoce kao bolne i osjetljive grudi, lagani grcevi, umor... Test dan prije men i na dan pokazao blijedi plus da bi 24.5. digitalni pokazao plus 1-2 tjedna. Naravno sreci nije bilo kraja (nakon 5 mjeseci) medjutim 26.5. pocelo lagano svijetlije krvarenje popraceno sluzi. U pon radila utz, kaze gin to je menstruacija...pise na nalazu... na lijevom jajniku ddg zuto tijelo i endometrij jednolinijski debljine 6.9mm ??!! Jucer nalaz bete 5.3...
    Inace, jutros 36.8...jos uvijek se nije spustila sto mi je cudno jer uvijek kad dobijem padne na 36.2 ili 36.3 mada grudi vise nisu tako napete. Krvarenje je malo neuobicajeno, puno manje nego inace i danas kao da zavrsava.
    Rijec je o drugoj trudnoci, u prvoj sve ok od pocetka osim sto smo ostali trudni nakon 7mjeseci.
    Dali se ovdje radi o biokemijskoj trudnoci ili sto?

lorija
    29. Svibanj 2019. 14:27

Grizli cestitam i sretno vam u daljnjem!!! Lijepa vijest za nas osluskivace tijela 😁
    Ja bome ako ne dobijem do sutra,necu ni dobiti. Bas me ulovili neki grcevi kao da ce doci M,pa svako malo provjeravam a ono samo iscjedak. Ooo hvata i mene ludilo 😱

• ivonna
    29. Svibanj 2019. 14:32

Grizli čestitam ! 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.