Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    29. Svibanj 2019. 16:23

Raštika

Reni

I ja bi opet,evo vidit cu s covikom bili htio skoknit po jedan. Ali me boliii stomak,stvarno neznam ima li smisla

Nije ti jos krenula?

Ma nije,grozi me ovo iscekivanje. Svaka unazad godinu dana bi pocela sa smeđarenjem dan prije,sad nema ni tog,samo iscjedak zuckasti koji put na dan.

MiniCooper26
    29. Svibanj 2019. 16:31

Grizli

Curke samo da javim. Moja beta je 10580 danas. Ne mogu sebi doc od srece i mucnina. 😊

Joj draga ❤️💞🙏👶 ma sretna sam do neba zbog tebe ☺️😍zelim ti uspješan i bezbrizan nastavak trudnoce 🙏💞

Raštika
    29. Svibanj 2019. 16:31

Cudno... mogu mislit kako se osjecas. Ajde stvarno od srca ti zelim da ovaj test pokaze plus. 🤞🏼 
    A mozda nas je i ovo vrijeme malo poseremtilo, aj ga znaj. 🤷🏼‍♂️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• vayacondios
    29. Svibanj 2019. 16:32

Nova19

vayacondios

Pozdrav svima!
    Pratim vas i citam vec neko vrijeme i sad imam jedno pitanje. Naime, menstruaciju sam trebala dobiti 22.05., imala sam neke simptome trudnoce kao bolne i osjetljive grudi, lagani grcevi, umor… Test dan prije men i na dan pokazao blijedi plus da bi 24.5. digitalni pokazao plus 1-2 tjedna. Naravno sreci nije bilo kraja (nakon 5 mjeseci) medjutim 26.5. pocelo lagano svijetlije krvarenje popraceno sluzi. U pon radila utz, kaze gin to je menstruacija…pise na nalazu… na lijevom jajniku ddg zuto tijelo i endometrij jednolinijski debljine 6.9mm ??!! Jucer nalaz bete 5.3…
    Inace, jutros 36.8…jos uvijek se nije spustila sto mi je cudno jer uvijek kad dobijem padne na 36.2 ili 36.3 mada grudi vise nisu tako napete. Krvarenje je malo neuobicajeno, puno manje nego inace i danas kao da zavrsava.
    Rijec je o drugoj trudnoci, u prvoj sve ok od pocetka osim sto smo ostali trudni nakon 7mjeseci.
    Dali se ovdje radi o biokemijskoj trudnoci ili sto?

Nažalost ja mislim da se to radi o biokemijskoj.. meni je nalaz bete bio 10,7 i gin mi je rekla “to ti nije trudnoca, sada ćeš prokrvariti…” i tako je bilo isti dan a test pokazao +2-3 tjedna…
    Pusti da ti ovaj ciklus prođe i opet na lov na bebicu 💪🏼
    Jel si dobila menstruaciju na kraju, nisam baš ni shvatila…
    Grizličestitke od srca!!! Uživaj u beskonačnoj sreći i šalji pozitivne vibrice nama trudilicama 😘

Danas mi je kao treci dan menstruacije i cini se da zavrsava jer je smedje boje. Ciklusi mi traju uglavnom po 6-7 dana i bude obilnija.
    Da, i meni to lici na biokemijsku, a sto se tice temp valjda je normalno da bude povisena jos neko vrijeme nakon toga...?
    Uglavnom, cini mi se da sad nakon ovoga vise necu osjecati toliku srecu kad mi bude kasnila a niti kad ugledam plus od straha...to je ono najgore

29. Svibanj 2019. 16:40

Grizli, wohooo!! Znala sam da bude sve ok!:))) 

29. Svibanj 2019. 16:45

Grizli... 💖 cestitam ti od srca. Uzivaj sada u tim mucninama i svakom simptomu 🙏 zelim ti iskreno najljepših 9 mjeseci i zdravog bebaca 😍 oces ponavljat betu?
    Rastika, da ti bar mogu dat pametan savjet 🤦‍♀️ ne znam jel ti gore cekat da M zakasni, ili radit test ranije... ja san prosli ciklus cekala da zakasni 2 dana, na testu naravno minus i sutradan M 😤 mozda ipak da ga napravis, da ne razbijas glavu simptomima?
    Ja sam na 11dc, cekam nalaze hormona pa cu sljedeći tjedan pocet pratit trakice.. naravno ne nadam se opet nicemu, zanimaju me ti nalazi da napokon znam treba li decka slat na spermio.

Grizli
    29. Svibanj 2019. 17:10

Samojed ja sam ti bila na ivf postupku ili kako bi laici rekli umjetnoj pa znam tocno dan kad je embrij vracem i kad se mogla desit implantacija. Uglavnom prvi simptom mi je bio taj da sam imala osjecaj da su mi misici dole u trbuhu kraći, a posto sam ranije imala takva iskustva u neuspjesnim trudnocama znala sam da se nesto dogadja. Meni je test bio jako blago pozitivan 10 dana od ovulacije. Grudi uopce nista niti su narasle niti bolile. Tek nakon izostanka menge su pocele malo bujnije biti i sad osjetim kad ih dirnem da bole, al tako mi je isto znalo biti i u pms. Malo nesto grcevi al drukciji nego pms vise kao bockanja razno razna i osjecaj ko da su mi jajnici oteceni. Prije menge nisam imala neke extra simptome osim tog zatezanja trbusnih misica i onaj neki neobican osjecaj u sebi. A zatezanje misica sam skuzila najvise kad bi htjela dohvatiti nesto di se moram istegnut bilo mi je neugodan osjecaj. 
    Rastika teeest! 🤞
    Pina u Rijeci nam i dajunkasno vadjenj3 bete da ne mormao ppnavlajti. A i kod tih velikih beta nema vise klasicnog duplanja. Sad cekam termin za uzv.
    Hvala svima na cestitkama. I zeljama i svemu lijepom. Nadam se da cete sve to doživjeti. 

Raštika
    29. Svibanj 2019. 17:19

Kupila sam ga pa nek ide k vragu ak ne buse pozitivan. Stojim na kasi u mulleru i pocne me trbuh bolit 🤦🏻‍♀️ Mislim si da ga vratim i kupim si lak za nokte 😂😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Reni
    29. Svibanj 2019. 17:30

Hahaha i ja upravo kupila u mulleru onaj za 13 kn,evo dosla doma izasla iz auta osjetim mokro,trk u WC i obrisem se kad ono lagano smeđe,znaci stize,nema smisla da ga iskoristim. Fuj

Raštika
    29. Svibanj 2019. 17:32

A jebem mu misa vise i mengama. Stvarno. 🤨🤨
    Nista, cuvaj ga. Trebat ce ti. Nadam se da je taj dobitni iduci put. 🤞🏼😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.