Lalla koji ti je dan ciklusa? Drzim fige da je implantacija!
Ivonna ne bi se bas slozila da ureaplasma nije nista strasno cak ni u trudnoci jer kod nekih zena ona je uzrok neplodnosti a kod nekih slucaja moze uzrokovat cak i spontani. Tako da bolje da popijes terpaiju i onda ponoviti nalaze. Zbog bakterije mozes imat samo povicen crp sto ukazuje na neku upalu tj da se tijelo bori protiv necega. E sad ne znam sta ides vaditi krv.
Miniii sto ti je sad onda neki 17-18dc? Ako je tako lagani grcevi mogu biti implantacija, grcenje maternice zbog progesterona kojeg imas sad u tijelu. Ako ti smeta ili zelis umirit to najvise pomaze magnezij on umiri grceve maternice.
Grizliiiiii
Presretna sam!
Slikala zaslon s tvojom betom i poslala muzu, on bio na poslu. Zove, “Jeli to stvarno dobra beta? Ma daajjjjj!”
Zna cijelu pricu o forumu, i Grizli! Svi te znaju, svi se radujemo beskrajno s tobom, a zapravo te ni neznamo!
Saljemo ti duple zagrljaje iz Splita!
Misica ❤️😂 jadan tvoj muz mora i o meni slusat! Ja sam iskreno malo sokirana koliko cura tu sa foruma je navijalo za moj uspjeh i koliko vas se veseli samnom kao da ste mi najbolje prijeteljice a da zapravo se neznamo. Srce mi je preogromno ovih dana, toliko ispunjeno dobrom energijom i srecom. Hvala ti puno na zagrljajima! I ja tebi saljem 1.5 😊 iz Istre.
Grizli cestitam 😊 Lorija tako isto i mene uhvate grcevi i mislim si gotovo stigla je a ono taj neki iscjedak
Grizli piše da je 19-20 dc
A neznam evo danas me kroz jutro samo malo zignulo i to je to, sluz neku nemam ništa specijalno, dnevni uložak Uvik imam pa eto ne primjetim na njemu ništa
Jutro zene 🙋🏽
Pisnula ja test i naravno nista od njega al nema veze. 😉 nista, cekat sad mengu pa zovem gin za pregled. Nema druge. Ostalim cekalicama neka prodju bolje nego ja. 😉🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Miniii pa onda ti se taman to podudara sa implantacijskim prozotom. Kako mi zene razvijemo 20. čulo o svom tijelu kad zelim dijete onda se te nele sitnice osjete. Tako je meni zadnjih pola godine svaki put cca 4-8 dana iza ovulacije osjecala bi grceve, probadanja, bockanje itd., nekad nije znacilo nista a ovaj put ti simptomi su mi bili znak implantacije. Tako da se nadam da ce kod tebe uroditi plodom.
Rastika zao mi je da je minus. 😔
Dobro jutro svim čekalicama... Raštika žao mi je zbog negativnog testa. Ako pokušavate više od par mjeseci idite k doktoru. To je moj savjet.
Evo ja sam ponovno pišnula test i danas se malo bolje vidi druga crtica... mislim da je to to.. 🥰🥰🥰
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Grizli, jucer mi je bio vjerojatno 10 dpo. Po aplikaciji mi je O bila na 13 dc iako se meni cini da je bio iscjedak nalik bjelanjku samo gusci na 9 dc i da smo fulali ovulaciju. Ako uzmemo u obzir kad sam ostala trudna u prosincu, onda je ovulacija na 13-15 dc, ako ne šeta. Budemo vidjeli... malo se nadam. Nisam vise imala nikakav spoting ili krvarenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji