Ma koma… stigao mi nalaz Bhcg: 31
Ovo je gore nega da se nije ništa uhvatilo. Sad opet strepnje, pregledi, pikanja i na kraju najvjerojatnije kiretaža. Nažalost već poznati scenarij.
Hip Hopsica koji ti je danas dc? Ako sam dobro shvatila tebi jos ni ne kasni m.....mozda je jako rano pa je zato niska beta, znas li kad ti je bila o?
Hip_hopsica, za dva dana vadi opet pa ces znati vise. Meni se to cini ok beta za dan prije ocekivane.
Pozdrav Mika... meni je ovulacija bila 17. ili 18.05... to znam sa sigurnošću jer sam 14.05. bila na sistematskom pa mi je doktor rekao da vodeći folikul im 12mm i da b kroz 3 dana isti sazreo... tako da sam ja danas ili sutra trebala dobiti m. Al svejedno mi se ovaj iznos Bhcg čini mizeran...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Hip hopsica mislim da ti nije beta mala s obzirom da tek trebas da dobijes, jer do implantacije dolazi od 8 do 12 dana od ovulacije a tebi je danas12 dan od O ja mislim da je to ok beta opet uradi sutra il prekosutra
Znači danas mi je 12 ili 13 dpo...
A dobro... možda se prestane odmah razvijati pa procurim još do vikenda... da bude biokemijska. Pozdrav cure
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Nemoj da mislis tako negativno moras da budes pozitivna da bi se ta mrvica odrzala i bit ce do vikenta cetveroduplo veca beta
Hip_hipsica, stvarno ne znam koliko si ocekivala da bude? Pogledaj malo rezultate po netu na 12-13 dpo, kladim se da ih ima svakakvih.
Pozdrav trudilice,
već godinama imam policistične jajnike i pila sam Duphaston, pa sam promijenila ginekologicu i rekla mi je da ćemo prestati na 6 mjeseci sa tabletama da vidimo kako će se situacija odvijati i da ako će i dalje biti izostanak menstruacije, neka dođem na pregled, a da mogu pokušati i sa prirodnim pripravcima.
Obzirom od kraja veljače pa do svibnja nisam dobila menstruaciju, posjetila sam ginekologicu, koja mi je na moje iznenađenje rekla da jajnici više nisu policistični, da izgledaju potpuno normalno i bez ikakvih cista. Obzirom sam u tom vremenu pila čaj od Verkute i Evine kapi ili kapi konopljike, te tu i tamo koji shake u koji sam stavila malo maca praha, ali i izgubila 10kg, vjerujem da su zbog tih pripravaka i gubitka težine, nestale i te ciste. Također sam i dobila odmah 2 dana nakon posjeta ginekologici i menstruaciju (kraj svibnja). Međutim, primijetila sam da sam počela dobivati neke dlake po bradi, koje prije toga svega nisam imala, pa brijem da je to od možda povećane razine testosterona?? ginekologica mi je rekla da ćemo ići na vađenje hormona, pa me zanima kako to sad dalje funkcionira, kako to najbolje uravnotežiti ili slično? i po mogućnosti na prirodni način, obzirom već jedno duže vrijeme planiramo bebicu, ali nam za sada to nije pošlo za rukom. Hvala
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Ma koma… stigao mi nalaz Bhcg: 31
Ovo je gore nega da se nije ništa uhvatilo. Sad opet strepnje, pregledi, pikanja i na kraju najvjerojatnije kiretaža. Nažalost već poznati scenarij.
Sortiraj odgovore
Najstariji