Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    29. Svibanj 2019. 14:51

Grizli ❤️ divna beta
    A vidite,kad sam bila trudna prvi put (spontani) samo su me sise bolile i stomak me nije bolio ovako kao kad trebam dobit nego sam samo povremeno osjećala probadanje unutra,ono na momente ko iglicom,,nakon 3 dana kasnjenja je bio pozitivan,prije nista. A kad su me uhvatili jaki bolovi u stomaku bas tipa kao menstrualni tada sam i procurila i izgubila bebu,bilo je u 7 tjednu. tako da mislim da cu stvarno dobit do veceras jer me toliko boli.
    Rastika kupi test i napravi,dasta ces. 

Nova19
    29. Svibanj 2019. 15:02

vayacondios

Pozdrav svima!
    Pratim vas i citam vec neko vrijeme i sad imam jedno pitanje. Naime, menstruaciju sam trebala dobiti 22.05., imala sam neke simptome trudnoce kao bolne i osjetljive grudi, lagani grcevi, umor… Test dan prije men i na dan pokazao blijedi plus da bi 24.5. digitalni pokazao plus 1-2 tjedna. Naravno sreci nije bilo kraja (nakon 5 mjeseci) medjutim 26.5. pocelo lagano svijetlije krvarenje popraceno sluzi. U pon radila utz, kaze gin to je menstruacija…pise na nalazu… na lijevom jajniku ddg zuto tijelo i endometrij jednolinijski debljine 6.9mm ??!! Jucer nalaz bete 5.3…
    Inace, jutros 36.8…jos uvijek se nije spustila sto mi je cudno jer uvijek kad dobijem padne na 36.2 ili 36.3 mada grudi vise nisu tako napete. Krvarenje je malo neuobicajeno, puno manje nego inace i danas kao da zavrsava.
    Rijec je o drugoj trudnoci, u prvoj sve ok od pocetka osim sto smo ostali trudni nakon 7mjeseci.
    Dali se ovdje radi o biokemijskoj trudnoci ili sto?

Nažalost ja mislim da se to radi o biokemijskoj.. meni je nalaz bete bio 10,7 i gin mi je rekla “to ti nije trudnoca, sada ćeš prokrvariti...” i tako je bilo isti dan a test pokazao +2-3 tjedna...
    Pusti da ti ovaj ciklus prođe i opet na lov na bebicu 💪🏼
    Jel si dobila menstruaciju na kraju, nisam baš ni shvatila...
    Grizli čestitke od srca!!! Uživaj u beskonačnoj sreći i šalji pozitivne vibrice nama trudilicama 😘

Acqua
    29. Svibanj 2019. 15:12

Lijepe vijesti Grizli! Čestitke :)

• anamor
    29. Svibanj 2019. 15:13

Grizli…iskrene cestitke..
    Uzivaj u svakoj minuti...

_svjesna
    29. Svibanj 2019. 15:29

Cestitkeeeee !!!! 😁😁😁❤️❤️❤️❤️👏👏👏
    Skolsku trudnocu zelim, i divnog bebaca 

• atica
    29. Svibanj 2019. 15:36

Grizli, najljepse brojke na svijetu :) Cestitam

Reni
    29. Svibanj 2019. 16:06

vayacondios

Pozdrav svima!
    Pratim vas i citam vec neko vrijeme i sad imam jedno pitanje. Naime, menstruaciju sam trebala dobiti 22.05., imala sam neke simptome trudnoce kao bolne i osjetljive grudi, lagani grcevi, umor… Test dan prije men i na dan pokazao blijedi plus da bi 24.5. digitalni pokazao plus 1-2 tjedna. Naravno sreci nije bilo kraja (nakon 5 mjeseci) medjutim 26.5. pocelo lagano svijetlije krvarenje popraceno sluzi. U pon radila utz, kaze gin to je menstruacija…pise na nalazu… na lijevom jajniku ddg zuto tijelo i endometrij jednolinijski debljine 6.9mm ??!! Jucer nalaz bete 5.3…
    Inace, jutros 36.8…jos uvijek se nije spustila sto mi je cudno jer uvijek kad dobijem padne na 36.2 ili 36.3 mada grudi vise nisu tako napete. Krvarenje je malo neuobicajeno, puno manje nego inace i danas kao da zavrsava.
    Rijec je o drugoj trudnoci, u prvoj sve ok od pocetka osim sto smo ostali trudni nakon 7mjeseci.
    Dali se ovdje radi o biokemijskoj trudnoci ili sto?

I meni se čini da je biokemijska. Mozda da napraviš jos jedan test da vidis sta ce pokazat. U svakom slučaju nemoj se brinit previše,biokemijska je normalna pojava,sigurno ces uskoro ostvarit pravu trudnocu.

Raštika
    29. Svibanj 2019. 16:14

Reni

Grizli ❤️ divna beta
    A vidite,kad sam bila trudna prvi put (spontani) samo su me sise bolile i stomak me nije bolio ovako kao kad trebam dobit nego sam samo povremeno osjećala probadanje unutra,ono na momente ko iglicom,,nakon 3 dana kasnjenja je bio pozitivan,prije nista. A kad su me uhvatili jaki bolovi u stomaku bas tipa kao menstrualni tada sam i procurila i izgubila bebu,bilo je u 7 tjednu. tako da mislim da cu stvarno dobit do veceras jer me toliko boli.
    Rastika kupi test i napravi,dasta ces.

A i kupit cu ga jebo ga ćuko pa nek pokaze sta hoce. Briga me. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    29. Svibanj 2019. 16:18

I ja bi opet,evo vidit cu s covikom bili htio skoknit po jedan. Ali me boliii stomak,stvarno neznam ima li smisla

Raštika
    29. Svibanj 2019. 16:20

Reni

I ja bi opet,evo vidit cu s covikom bili htio skoknit po jedan. Ali me boliii stomak,stvarno neznam ima li smisla

Nije ti jos krenula?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.