Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivancica46
    30. Svibanj 2019. 10:01

samojed

Ivancica46 mislim da nema sanse za trudnocu to.je moje misljenje nisi.imala 4 mj odnose kasni ti menga iz nekog dr razloga,a za to juce ne vjerujem jer ako.ti kasni menga nisu ti plodni dani

Joj hvala i juce sam pisala na sajt niko mi nije odg , hvala ti sto si me ohrabrila 💖 , ja valjda podsvjesno odma umislila mantanje i te gluposti nigdje nisam izlazila , ali i ja mislim jer ako nemam mengu jos onda odma i ovulacija dolazi kasnije jel da ? 

regi
    30. Svibanj 2019. 10:06

Rastika, zao mi je zbog minusa. Znam kako je,ne znas bili bacio test u tri p.materine jer ne tamni druga crta il bi sjeo i plakao..
    Samojed,ja bi na tvom mjestu napravila test. 
    Anameri drzim fige da ne dodje

lorija
    30. Svibanj 2019. 10:10

Jutro cure. 
    Hip_Hopsica cestitke i od mene. Urednu trudnocu ti zelim.
    Rastika sljedeci mjesec je tvoj 💪
    Ja nisam jos dobila,ako ne dobijem do sutra,piskit cu!! Hoce li mi se jos netko pridruziti sutra?😀

samojed
    30. Svibanj 2019. 10:12

Jojjj curke i ja se jedva suzdrzavam da ga ne napravim, sad bas pricam sa mamom reko.kad da pravim ono mislim bit ce sad, kad kaze ma tek kad prodje 10 dana ispod nemas sta, bas me je ohrabrila nema sta 😊 hip hopsica da li te bole (.)(.) Meni je to najveci razlog sto.ne radim.test jer su prestale da bole 😟

samojed
    30. Svibanj 2019. 10:13

Lorija koliko tebi ono kasni

samojed
    30. Svibanj 2019. 10:17

Ivancica46
    ovulacija nastupa poslije menstruacije odprilike sredinom ciklusa ako ti je ciklus 28 dana bit ce negdje oko 14 dana ciklusa itd

Hip_Hopsica
    30. Svibanj 2019. 10:27

Samojed, ništa me ne bole (.)(.)... otišla sam jutros prije posla izvaditi bhcg. Nadam se da će biti troznamenkasti broj. Prošli put mi je prva beta bila 78 i to je nažalost završilo kao spontani u 9. tj. tako da se ovaj put nadam većoj bhcg i da će sve biti OK...
    Sretno cure...

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

miniii20
    30. Svibanj 2019. 10:32

Hip_hopsica čestitam 🤗 

Ja sam sinoć možda od ovog stresa sanjala da sam dobila M i ono u snu veliko razočarenje 🤦🏻‍♀️ Mislim da sam ipak malo pretjerala... 

Grudi inače nužno ne moraju biti bolne ako je rana T? 

samojed
    30. Svibanj 2019. 10:39

Zao mi je zbog prve T, bit ce troznamenkasti broj sigurna sam🙏
    Javi nam kad dobijes rezultate

Hip_Hopsica
    30. Svibanj 2019. 10:50

Ma koma... stigao mi nalaz Bhcg: 31 
    Ovo je gore nega da se nije ništa uhvatilo. Sad opet strepnje, pregledi, pikanja i na kraju najvjerojatnije kiretaža. Nažalost već poznati scenarij.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.