Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    29. Svibanj 2019. 17:45

Sad cu ja na laparoskopiju kad mi prođe,nadam se da ce mi uspit sve to rijesit kako treba pa onda opet u igru..ili prirodno ili na potpomognutu,jer su mi jajovodi zeznuti al nadam se da ce ostat prohodni nakon zahvata.

Raštika
    29. Svibanj 2019. 17:48

Neka ti je sa srecom! 🤞🏼 Bit ce to sve dobro ne brigaj. 😉❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

regi
    29. Svibanj 2019. 17:55

Bok cure,pratim vas od pocetka godine a evo sad se odlucila javiti.oko 4 miseca pokusavamo,ciljamo plodne dane i nista.Pokusala i sa lh trakicama(digitalni clearblue jer one vulgaris brate ne kuzim:) sad vidila da je vrag odnio salu pa se na dan ovulacije (ciklusi su mi tocni,javila aplikacija kad je ovulacija)uputila kod ginekologa da mi potvrdi da je ovulacija.odnosi na dan ovulacije,iduci dan i prekosutra.mengu NE ocekujem 5.6

Katarina1990
    29. Svibanj 2019. 17:58

Grizliiii, bravo, nisam ni sumnjala! Samo školski dalje i uživaj 💪💪🍀🤰😘💋

samojed
    29. Svibanj 2019. 18:13

Grizli hvala na napisanim.simptomima i sve najjj u trudnoci 💜 reni bez sikiranja samo naprijed bit ce sljedeci dobitan 

samojed
    29. Svibanj 2019. 18:20

Moze li mi neka reci od cura ako sam.uhvatila pik 12 i 13 maja kad bi trebala najjdalje ocekivat M, imal neko pravilo.kod te lutealne faze, dal.je kod svakoga 14-16 dana

Grizli
    29. Svibanj 2019. 18:39

Samojed nakon lh pika ovulacija dodje najcesce u roku 24h i onda otprilike 14 dana kasnije bude menga. Nekima zna varirat od 12-16 dana al to onda bude svaki mjesec, ako varira iz mejseca u mjesec onda je problem u hormonima. Al vecibi zena je oko 14 dana. 

samojed
    29. Svibanj 2019. 18:45

Aha aha et meni je bio pik 12 i 13 jos nisam dobila M nez sta da mislim 😟

regi
    29. Svibanj 2019. 18:49

samojed

Aha aha et meni je bio pik 12 i 13 jos nisam dobila M nez sta da mislim 😟

Jesi radila test?

samojed
    29. Svibanj 2019. 19:14

Nisam jos bas sam pisala da me je strah raditi test lakse mi.je kad dodje vec kad radim test i ugledam -

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.