Sad cu ja na laparoskopiju kad mi prođe,nadam se da ce mi uspit sve to rijesit kako treba pa onda opet u igru..ili prirodno ili na potpomognutu,jer su mi jajovodi zeznuti al nadam se da ce ostat prohodni nakon zahvata.
Neka ti je sa srecom! 🤞🏼 Bit ce to sve dobro ne brigaj. 😉❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Bok cure,pratim vas od pocetka godine a evo sad se odlucila javiti.oko 4 miseca pokusavamo,ciljamo plodne dane i nista.Pokusala i sa lh trakicama(digitalni clearblue jer one vulgaris brate ne kuzim:) sad vidila da je vrag odnio salu pa se na dan ovulacije (ciklusi su mi tocni,javila aplikacija kad je ovulacija)uputila kod ginekologa da mi potvrdi da je ovulacija.odnosi na dan ovulacije,iduci dan i prekosutra.mengu NE ocekujem 5.6
Grizliiii, bravo, nisam ni sumnjala! Samo školski dalje i uživaj 💪💪🍀🤰😘💋
Grizli hvala na napisanim.simptomima i sve najjj u trudnoci 💜 reni bez sikiranja samo naprijed bit ce sljedeci dobitan
Moze li mi neka reci od cura ako sam.uhvatila pik 12 i 13 maja kad bi trebala najjdalje ocekivat M, imal neko pravilo.kod te lutealne faze, dal.je kod svakoga 14-16 dana
Samojed nakon lh pika ovulacija dodje najcesce u roku 24h i onda otprilike 14 dana kasnije bude menga. Nekima zna varirat od 12-16 dana al to onda bude svaki mjesec, ako varira iz mejseca u mjesec onda je problem u hormonima. Al vecibi zena je oko 14 dana.
Aha aha et meni je bio pik 12 i 13 jos nisam dobila M nez sta da mislim 😟
Aha aha et meni je bio pik 12 i 13 jos nisam dobila M nez sta da mislim 😟
Jesi radila test?
Nisam jos bas sam pisala da me je strah raditi test lakse mi.je kad dodje vec kad radim test i ugledam -
Sortiraj odgovore
Najstariji