Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnNa
    29. Svibanj 2019. 12:56

Pozdrav cure, imam jedno pitanje..zadnjih par mjeseci M mi je bila neredovita i jako dug ciklus sam imala, menga mi traje 5 dana..prosli mj se pocela stabilizirat 30 do 35 dana ciklus..zadnja menga 30.4..trebam dobiti za koji dan ali imam bolove u grudima, donjem dijelu stomaka a odnose imam skoro svaki dan..ne znam da li ima ikakve sanse za trudnocu jer ne znam ni kad su mi plodni dani ni ovulacija. 

29. Svibanj 2019. 13:15

Miniii20 pa da tako i meni boli pa prestane.. i meni je to cudno, samo sto ja sutra po kalendaru trebam dobiti i nadam se da mi nece doci M ☺️

29. Svibanj 2019. 13:19

AnNA bolovi u donjem dijelu trbuha i grudima je moguce i za trudnocu i za pms,a ako si imala skoro svaki dan odnose probaj test napraviti 😊

miniii20
    29. Svibanj 2019. 13:24

Marija2909 ma meni ima još 10-11 dana 

AnNa
    29. Svibanj 2019. 13:24

Marija2909

AnNA bolovi u donjem dijelu trbuha i grudima je moguce i za trudnocu i za pms,a ako si imala skoro svaki dan odnose probaj test napraviti 😊

Ali nisu mi bolovi kao kad trebam dobiti..pred M me stomak boli konstantno, znaci bez prestanka a sad..malo boli pa neko vrijeme ne pa opet..a za grudi da ne pricam hehe vec duze vrijeme zelim bebicu pa se nadam da ce biti nesto 😊

Lalla
    29. Svibanj 2019. 13:27

Samojed ne kasni. Treba doci tek za 3 dana.

AnNa
    29. Svibanj 2019. 13:27

Marija2909

Ali nisu mi bolovi kao kad trebam dobiti..pred M me stomak boli konstantno, znaci bez prestanka a sad..malo boli pa neko vrijeme ne pa opet..a za grudi da ne pricam hehe vec duze vrijeme zelim bebicu pa se nadam da ce biti nesto 😊

samojed
    29. Svibanj 2019. 13:30

Lalla

Samojed ne kasni. Treba doci tek za 3 dana.

Navijam onda da ne dodje nikako 🙏🙏🙏

samojed
    29. Svibanj 2019. 13:36

Raštika jel kasni i koliko, kakvi su ti simptomi?

Lalla
    29. Svibanj 2019. 13:55

Ma ok... odlucila sam se nadati jos jednoj bebi, ali ako i ne dodje ima to svojih prednosti... kako bude bit ce. Ako ne bude onda mozda uspijem skupiti novce pa s malim i muzem vidjeti Japan, Hong Kong, New York, Boston... a ako i dodje bebica, vjerujem da cu jednog dana sve to vidjeti samo nesto kasnije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.