Pozdrav cure, imam jedno pitanje..zadnjih par mjeseci M mi je bila neredovita i jako dug ciklus sam imala, menga mi traje 5 dana..prosli mj se pocela stabilizirat 30 do 35 dana ciklus..zadnja menga 30.4..trebam dobiti za koji dan ali imam bolove u grudima, donjem dijelu stomaka a odnose imam skoro svaki dan..ne znam da li ima ikakve sanse za trudnocu jer ne znam ni kad su mi plodni dani ni ovulacija.
Miniii20 pa da tako i meni boli pa prestane.. i meni je to cudno, samo sto ja sutra po kalendaru trebam dobiti i nadam se da mi nece doci M ☺️
AnNA bolovi u donjem dijelu trbuha i grudima je moguce i za trudnocu i za pms,a ako si imala skoro svaki dan odnose probaj test napraviti 😊
AnNA bolovi u donjem dijelu trbuha i grudima je moguce i za trudnocu i za pms,a ako si imala skoro svaki dan odnose probaj test napraviti 😊
Ali nisu mi bolovi kao kad trebam dobiti..pred M me stomak boli konstantno, znaci bez prestanka a sad..malo boli pa neko vrijeme ne pa opet..a za grudi da ne pricam hehe vec duze vrijeme zelim bebicu pa se nadam da ce biti nesto 😊
Ali nisu mi bolovi kao kad trebam dobiti..pred M me stomak boli konstantno, znaci bez prestanka a sad..malo boli pa neko vrijeme ne pa opet..a za grudi da ne pricam hehe vec duze vrijeme zelim bebicu pa se nadam da ce biti nesto 😊
Samojed ne kasni. Treba doci tek za 3 dana.
Navijam onda da ne dodje nikako 🙏🙏🙏
Ma ok... odlucila sam se nadati jos jednoj bebi, ali ako i ne dodje ima to svojih prednosti... kako bude bit ce. Ako ne bude onda mozda uspijem skupiti novce pa s malim i muzem vidjeti Japan, Hong Kong, New York, Boston... a ako i dodje bebica, vjerujem da cu jednog dana sve to vidjeti samo nesto kasnije
Sortiraj odgovore
Najstariji