Ooo da ja pohvatam sve 😱
Samojed ta dva tri dana ulijevaju neku nadu. I meni su ispuhane cice. Ne znam jel to bas bitan znak za trudnocu?
Rastika u tvom tekstu bas mi upade u oci taj dio sa jutarnjom mucninom. 😄
Reniiiii nemoj da ti dajem laznu nadu,ali ja bi se na tvom mjestu ponadala. Ako nema rozila nit je pocrvenilo,ne znam sto bi ti dva puta dolazilo u roku dva dana 😜
Koliko su uopće realni ikakvi simptomi prije samog kašnjenja? Zadnja 3 mjeseca kako radimo na bebi sam svaki put “osjećala” simptome... sad vidim koliko nam tijelo reagira na hormonalne promjene tijekom ciklusa, nikad prije nisam išla za tim... ovaj put nemam nikakve simptome, vjerojatno će opet M doći redovno... no eto, opet se nadam ...
Reni ako ti je rozilo pa nista to bi moglo.bit da je bila impatacija mozda bas i ne dodje M
Lorija pa ja kako sam citala svugdje pise ako.je trudnoca cice nastave da bole a ne prestaju tvrde su itd sad opet ne znam al meni je to glavni razlog sto se ne nadam 😕😭
Rastika bgm i kod tebe ima nade
Rastila, bila bi bas lijepa vijest da nam i ti javis plus! Ja ovaj mjesec ne osjecam nikakve simptome. Kad bi bar to bilo to...
Misica čestitam na plusicu
Zanima me cure jeli ima neke bolove lagane ali iritantne oko 10-11 dana prije sljedeće M ?
Pozz cure evo jutros oko 5,pola6 opet kao i u nedjelju jaki grcevi.. Probudili me, popijem neofen,odem u wc stavim ulozak misleci to je to stici ce mi svaki tren, vratim se nazad spavat. Kad sam se ponovno probudila mest. uopce nema a bolovi se smirili.. Ne mogu docekat sutra da vidim hoce doci ili nece..
Miniii20 upravo se meni to pocelo događati ovaj mjesec, ustvari od kako je ovulacija prosla
Marija2909 ista stvar ali ti bolovi mi nisu na duže vrijeme nego me “zigne” nešto na par sekunda i prođe. Po kalendaru piše da imam još 11 dana do M. Ali mi je pre čudno da me ovako bocka.
Znaci Reni menga nije jos dosla? Bilo bi dobro kad bi taj rozi iscjedak bila implantacija. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ma ja ne znam sta da mislim stvarno... jel si umisljam sve? Jesam glupa? Da kupim test? Da ga ne kupim? Znam samo jedno a to je da mi se ne da zaletavat, umisljat jos vise i na kraju plakat opet. 😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji