Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi09
    16. Svibanj 2019. 22:48

Prva 19502, a druga 28631...a kod ginekologa sam narucena tek sljed tjedan...

sofi09
    16. Svibanj 2019. 23:10

Svjesna sam da to nije dobro duplanje :(

Grizli
    17. Svibanj 2019. 06:46

Sofi da duplanje nije idealno, al pokusavam nac tekst gdje sam procitala da kad je beta visoka da se sporije dupla, no ne mogu ga nac da vidim od kojih vrijedosti je to "usporavanje". Kad ides kod gin? Drzim fige da je sve u redu na kraju. 

Dalindas
    17. Svibanj 2019. 06:49

Grizli čestitam ❤️ 
    Da se javim i ja :) Doktorica potvrdila prekjučer 6 tjedana i 1 dan :)

Grizli
    17. Svibanj 2019. 07:52

Dalindas cestitam! Sretnu i lijepu trudnocu! 

luce35
    17. Svibanj 2019. 08:13

Jutro cure, prebacila sam se s ove teme al skicnem povremeno vidjeti ima li novosti kod Grizli.
    Svim curama koje imaju plusice cestitam a Grizli tebi drzim palceve da te crtice potamne i da ugledas napokon svog bebolinca 😍

Grizli
    17. Svibanj 2019. 08:22

Evo da se i ovdje javim! Moja crtica tamni! 😊 Mojoj sreci nema kraja i jos ne mogu vjerovati da crta deblja i da ne moram teat okretat pod 100 kuteva da ju vidim! Testovi su radjeni 11, 12 i danas 14 dana nakon ovulacije. 

Smiley
    17. Svibanj 2019. 08:24

Supet Grizli. Sad se crta vidi iz aviona. Bravo i želim da sve ide kako treba🍀🤞

Mallla
    17. Svibanj 2019. 08:24

Grizli sad i Čestitke još čvršće... Diši diši došlo je tvoje vrijeme! 😁

url=https://lilypie.com]

HarryPotter
    17. Svibanj 2019. 08:27

Grizli uljepsala si mi ovaj dan 😍
    Zelim ti da osjetis svu srecu svijeta kad ugledas svoju mrvu na Uzv. 💙

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.