Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Svibanj 2019. 12:51

Svjesna i Minicooper 😘 ja ne znam cime sam ja zalsuzila ovako divne poruke od svih cura ovdje i toliko da se radujete mojoj sreci. Predivan je osjecaj kad toliko ljudi mi zeli dobro, ma zapravo najbolje. Podrska je savrsena i osjecam se super! Danas me malo zamantalo na poslu i umor me svladao tako da iako se ne zelim prerano veseliti neke sitnice mi ne daju da se opustim i zaboravim na moju srecicu. Minicooper sretno onda jos malo i upoznat ces se sa svojim najvaznijim bićem. Nek ti jos ovih par tjedana prodje dobro i mirno i da porod bude lijepo iskustvo. 

TinT
    16. Svibanj 2019. 12:58

Nova19 hvala na odg. - ne preostaje mi ništa nego čekati. Ako nešto nije u redu možda i bolje da tako bude... danas planiram kupiti test ipak za rano otkrivanje i popiškiti se u jutro, sutra je 26 dana od zadnje menge i negdje 12 dana od ovulacije. 

Nova19
    16. Svibanj 2019. 15:36

TinT

Nova19 hvala na odg. - ne preostaje mi ništa nego čekati. Ako nešto nije u redu možda i bolje da tako bude… danas planiram kupiti test ipak za rano otkrivanje i popiškiti se u jutro, sutra je 26 dana od zadnje menge i negdje 12 dana od ovulacije.

TinT, možda nisam najbolje pratila, ti si trudna ili još ne znaš? Vjerujem da će biti sve kako treba! 💪🏼

Grizli
    16. Svibanj 2019. 15:40

TinT implantacijsko nisam nikad imala al koliko znam obicno traje dan najvise 2-3 dana al bude bas oskudno i svijetle boje. Najbolje da pricekas ako ne prestane da se onda javis gin kako ti je i rekala. Nazalost opcija je od menstruacije, do biokemijske, ali i lijepe implantacije, no ono sto sad ne mozes to je cinjenica da nis ne mozes promjeniti i ako vec toliko dana imas sukrvicu ako je spontani najčešće je vec prekasno da bi se poduzimalo ista. Drzim fige da sutra bude bolje i da test pokaze plusonju. 

Ana Donna
    16. Svibanj 2019. 15:47

Grizliiiiiiiii ❤️❤️❤️ ČESTITAM 💐💐💐💐💐 
    Ajme, kako mi je drago, znala sam da je broj 5 tvoj sretan broj 😘😘😘😘 

TinT
    16. Svibanj 2019. 15:56

Nova19 i Grizli - ne znam još ali sam se fakat nadala da jesam zbog baš izraženih simptoma... sunčani iscjedak, bol kao da ću dobiti tjedan dana nakon, žgaravica i sada već lagana mukica i glad. krvarenje na papiru kada se obrišem od pon u noći, a sada 3. dan lagano i tamno, bez ugrušaka, konstantna bol u maternici - lagana. nisam nikada rodila, imam 34. Hvala na podršci, baš mi teško pada to čekanje i krvarenje.  MIslim da ću svakako otići na pregled jer me baš zanima zašto to krvarenje toliko ranije i bol. Ova moja ginekologica je čudotvorka i sve vidi.

• tata_me_zove_zlato
    16. Svibanj 2019. 16:45

Ana, Svjesna, Mini, Mala Tajna, Misica.... Kako je lepo da smo sve ostale tu i docekala Grizlin plus, presrećna sam. Zaista, i muzu sam juce rekla, jer je upucen, kaze ajao konacno, divno. 💕🤞🙏
    Mala Tajna, nemam nijednu neprospavanu noc, to mi je najbitnije, budi se samo da sisa, a jedan je nocni podoj ostao. Grceve blage smo imali i preduhitrila sam im Colief kapima, puno su nam pomogle. Preko dana kako kad, nekad imamo dane za spavanje bas, nekad kao mackica drema 15,20 minuta. Najviše voli na vazduhu spavati, cesto je izvodim u setnje. Dokle god nocu spava, dnevni ritam neka mi diktira kako hoce. Divna jedna beba, predivno stvorenje moje. 
    Kako se zove drugarica Sanjina? Kako ona spava?
    Da, probaj je stavljati, u principu od 15og dana trebaju na stomacic svakodnevno dok im prija II ne bune se. 
    Svjesna, kako ste vi, vec ste veliiiki?
    Mini, srecno, sitno brojis!
    Ana, kako podnosi?
    Ljubimo vas sve. 

Nova19
    16. Svibanj 2019. 19:21

TinT

Nova19 i Grizli - ne znam još ali sam se fakat nadala da jesam zbog baš izraženih simptoma… sunčani iscjedak, bol kao da ću dobiti tjedan dana nakon, žgaravica i sada već lagana mukica i glad. krvarenje na papiru kada se obrišem od pon u noći, a sada 3. dan lagano i tamno, bez ugrušaka, konstantna bol u maternici - lagana. nisam nikada rodila, imam 34. Hvala na podršci, baš mi teško pada to čekanje i krvarenje. MIslim da ću svakako otići na pregled jer me baš zanima zašto to krvarenje toliko ranije i bol. Ova moja ginekologica je čudotvorka i sve vidi.

Zašto ne piškaš test pa ćeš znati na čemu si? Možda ti je bolje to nego da se mučiš ne znajući, ili? ☺️

sofi09
    16. Svibanj 2019. 20:18

Moze pomoc...prvi put sam vadila betu pa se do sada nisam bas informirala puno...koliko je odstupanje u duplanju ok? Hvala!!!

Grizli
    16. Svibanj 2019. 22:31

Sofi ovisi u kojem si tjednu. Kolika ti je prva a kolika druga beta. Obicno bude dupla ili nesto manja/veca al nisu prevelike oscilacije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.