Nova19 i Grizli - ne znam još ali sam se fakat nadala da jesam zbog baš izraženih simptoma… sunčani iscjedak, bol kao da ću dobiti tjedan dana nakon, žgaravica i sada već lagana mukica i glad. krvarenje na papiru kada se obrišem od pon u noći, a sada 3. dan lagano i tamno, bez ugrušaka, konstantna bol u maternici - lagana. nisam nikada rodila, imam 34. Hvala na podršci, baš mi teško pada to čekanje i krvarenje.MIslim da ću svakako otići na pregled jer me baš zanima zašto to krvarenje toliko ranije i bol. Ova moja ginekologica je čudotvorka i sve vidi.
Zašto ne piškaš test pa ćeš znati na čemu si? Možda ti je bolje to nego da se mučiš ne znajući, ili? ☺️
TinT, ne znam jel mi se cini, ne zelim ti davat laznu nadu, ali kao da vidim neku sjenu? Jesi ti vec imala plus prije smedarenja tog?
TinT, i meni se čini neka sjena, isto kao i Pini. Ne bih da ti dajem lažnu nadu, ali ja neku sijenku vidim.
Grizliii 🧡💙💚💛 jako lepo tamni tvoja crtica🙏
TinT, pa ti imas crticu isto, de slika nam blize malo 🙏
Grizli, čestitam i želim urednu trudnoću 😍🤗
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
TinT i ja isto vidim crticu 😊😊
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Stvarno, gdje vi vidite tu drugu crticu? prvi put radim taj uranjeni test i nisam imala ovaj mjesec plus, do sada sam na prijašnjim ciklusima radila onaj Clearblue sa tjednima na dan kada treba doći menga.. Doma mi je test u smecu
Ali menga mi se pojačala tako da mislim da je to gotovo, ali skroz je čudno ovaj mjesec... kod mene je inaće sve kao po špagi, i ciklusi i ovulacija i jajnici i maternica, nikakve bolesti nikada, štitnjača i hormoni uredni, dragom spermiogram iznadprosječno dobar i sad ne znam što dalje. Očito ću morati krenuti sa svim tim detaljnim pretragama...
Ja sam isto zagledala taj test al ne mogu povećati sliku. Isto ne bi davala lažnu nadu i neznam jesam poludila al neka sjena ima.
Ako se krvarenje povećava moguće da je bila riječ o biokemijskoj.
url=https://lilypie.com]
TinT i meni se činila sjena... ako ti povećava krvarenje onda je stvarno možda bila biokemijska... ili opet piški neki test sa prvim jutarnjim urinom pa ćeš biti sigurna... mislim da ti je najbolje ići na pregled kada krvarenje stane ali naravno ti znaš šta je najbolje za tebe i šta će te umiriti...
☺️
Evo mene od gin., cure trebat cu vasu pomoc, rekla ssm joj da su mi ciklusi se malo poremetili da budu od 25-31 dan i da nisam sigurna jel imam svaki mjesec o pa mi je predlozila da pribam s lh trakicama, gledala je uzv, kaze da vec imam vodeci folikul i da ce biti o samo da pribam s trakicama pa ce mu biti lakse uloviti.
Mislila sam ih naruciti preko njuskala sad za ovaj mjesec, od kojeg dana bi trebala poceti piškiti i koje da uzmem? Znam da ste vec pisale o tome , ali moram priznati da nisam pazljivo citala buduci mi tada nisu trebale😔😔
Sortiraj odgovore
Najstariji