Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Svibanj 2019. 07:19

Angie betu vadim tek 29.5 i mislim ju i cekat ako testici budu ok i ne bude nekih problema. Testici su mi stalno isti mozda teru tamniji al nis extra. Pročitala sam da ti kinezi iako pise da su osjetljivi zaprao detektiraju hgc tek nakon 50 tako da ne zelim se stresirqt a nisam stigla do grada u muller po onaj osjetljiv. Valjda ce biti sve ok ne zelim si stvarat stres moram ostat racionalna posto je to sve jako rano. 

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 07:30

Samo bez stresa, tako je! Ja vjerujem da je to TO i sad samo laganini do bete a onda festa na forumu tebi u cast!! 👏🎉🥰
    Svaka ti cast na silnom strpljenju, ja bi vec samu sebe izludila 🙈

MalaTajna222
    16. Svibanj 2019. 09:54

Tata, ja kad ju držim pokusavam micat ruku da vidim moze li sama drzat glavicu i skuzila sam da moze ako oce a kada je lijena nece.sad cemo je pokusavat malo na stomacic stavljat pa da vjezba.ona kad lezi tako brzo zna okretat glavicom livo-desno da me cak strah malo.tipa lezi na ledjima i gleda desno ako joj pridje netko sa live strane odma se okrene i gleda ga.i bas nas zadnju sedmicu dvi gleda u oci.kakva ti je sa spavanjem ????
    Grizli, hvala na savjetima😚

_svjesna
    16. Svibanj 2019. 10:03

Grizliiiiiiii!!!
    Nema se tu sta vise pricati i cekati, je li ili nije, sve je jasno ☺️
    Formalno cemo cekati tu betu pa cu ti onda cestitati. Do tad uzivaj i opusteno, vidim da vec je, ja sam svaki dan do bete radila testove, dnevno i po 2x toliko sam opterecena bila, crta je svaki put bila sve tamnija, a na prvom testu daleko slabija od tvoje. Imala sam neki predosjecaj, usla sam ovdje samo zbog tebe da vidim sta se desava i vidi 😁
    Tata, ostale curke, pozdrav i za vas, Sanjica je med! ❤️

TinT
    16. Svibanj 2019. 10:24

vi curke koje ste već bile trudne - da li ste i koliko imale implantacijsko krvarenje? Meni je danas treći dan, zakrvarim mali uložak, zvala sam ginekologicu i rekla je da joj se javim sutra popodne ako ne sprestane. Prisutni su i stalni bolovi. Prava menga treba doći u nedjelju. Strah me - svašta sam pročitala, od spontanog do izvanmaterične 

• Lady33
    16. Svibanj 2019. 10:49

drage dobila sam nalaz trombofilije zna li ko sta znaci ovo i jel potrebna terapija kada ostvarim trudnocu?

url=https://lilypie.com]

Grizli
    16. Svibanj 2019. 11:03

Lady33

drage dobila sam nalaz trombofilije zna li ko sta znaci ovo i jel potrebna terapija kada ostvarim trudnocu?

Imas blagu mutaciju heterozigot si za faktor v i pai-1. Andol 100 bi svakako trebala uzimat a sad za heparin misljenja su razlicita kod blagih mutacija

• Lady33
    16. Svibanj 2019. 11:23

Grizli

Lady33

Imas blagu mutaciju heterozigot si za faktor v i pai-1. Andol 100 bi svakako trebala uzimat a sad za heparin misljenja su razlicita kod blagih mutacija

Nadam se da ce mi uvesti jer sam Izgubila dvije trudnoce vec a ostali  nalazi dobri

url=https://lilypie.com]

Nova19
    16. Svibanj 2019. 12:01

TinT

vi curke koje ste već bile trudne - da li ste i koliko imale implantacijsko krvarenje? Meni je danas treći dan, zakrvarim mali uložak, zvala sam ginekologicu i rekla je da joj se javim sutra popodne ako ne sprestane. Prisutni su i stalni bolovi. Prava menga treba doći u nedjelju. Strah me - svašta sam pročitala, od spontanog do izvanmaterične

Ja sam sa kćerkom imala implatacijsko krvarenje, doslovno crvena točkica i to je to... kada sam 2 puta krvarila duže bilo je nažalost spontano oba puta.
    Ovaj zadnji sam imala smeđi iscjedak, to je bilo implantacijsko i trajalo je 4-5 dana... nakon tjedan dana sam baš prokrvarila.
    Nemoj se prestrašiti, probaj biti što smirenija, svaka trudnoca i svaka žena je drugačija... 
    😘

MiniCooper26
    16. Svibanj 2019. 12:04

Evo i mene drage moje 😁
    GRIZLI 💞🤗❤️❤️❤️❤️❤️ ma znala san i vjerovala da ce biti plus, ČESTITAM OD SRCA 🙏👶JOOOJ kao da sam ga i ja ugledala a znas i sama kako sam ga ja zeljela i naravno kao sve na ovom forumu ☺️🤗
    Cure koje su rodile cestitam i nadam se uzivate sa svojim bebicama. ❤️👶☺️Trudilicama da sto prije ugledaju plus 🙏
    Ja gazim prema 34.tjednu i pripremam se pomalo. 
    Prosli tjedan na pregledu beban je imao 2200, jos jr na zadak... Mozda se i okrene do kraja a ako ne onda carski. Ma meni bitno da bude sve ok 🙏❤️ ljubim vas sveeeee ☺️🤗😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.