Ne skidam osmijeh cijeli dan zbog tebe Grizli. 😁😁
Nisam znala da se moze i trudnoca testirat preko lh trakica. Vidis vidis... 🤔
Srecom nemam ih vise. 😂😂😂
Sanja je premedena! ❤️❤️🙈
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika moze moze s time da lazem moras imat prvo potvrdu da je nakon ovulacije lh pao i da je trakica negativna. Jer lh nakon o ne raste uopce konstantna je, ali lanci hcg su slicni lh hormonu pa ih test otkrije prije nego test za trudnocu. 😊 Vjeruj mi ja se vec 5 dana samo smijem i ne kuzim cemu ocito mi je raspolozenje na nivou.
Bravo Grizli vidi se crta, a za LH bi rekla nemojte cure to sebi radit, ja pa i nas par smo imale tamnjenje LH trakica nakon O pa se nadale uzalud 😂 piškite hcg.
url=https://lilypie.com]
Grizli, vide se lijepe crtice 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Jedva čekam tvoj prvi pregled i srčeko pa da ti čestitam (i ako u glavi je već 🎉🎉🎉).
I hvala ti na utješnim riječima, i ja sam tako mislila...
Tvoje crtice su mi definitivno ulile novu nadu i pozitivu 🥰💕
Pozz ...evo da ja tu pitam ..dal ima koja zenica da je pila Klomifen i da ima iskustva s tim ?
E sad ja moram postaviti smijesno pitanje,da se vise rijesim dileme,ustvari to me iz mjeseca u mjesec buni,znaci poslje odnosa uvijek ostanem lezati neko vrijeme,ili par sati ako je noc u pitanju,cim se dignem trcim u WC jer naravno sve iscuri,normalno,a sad ono sto me buni,evo ne znam ni kako objasniti,recimo ako je odnos bio preksinoc i jucer ujutro se ja dignem i ono iscuri,i danas isto primjećujem obilnu sluz koja mi izlazi,najviše na papiru,sluz poput ovulacijske,a plodni dani mi jesu upravo,samo svaki mjesec kad imamo odnose tokom plodnih dana mene buni jel to izlazi ostatak sperme ili je plodna sluz zapravo? Bas sam glupava a sta ces...
Grizli mislim da je svaka cura koja je duže vrijeme pratila ovaj forum (iako možda i iz "tišine" kao i ja) bez obzira na vlastite probleme danas presretna zbog tvog plusa! Čestitam i nadam se da je ovaj put sve kao treba :)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Grizli rasplakat cu se od srece!
A evo da se jos malo raznjeznimo...slikica naseg malog cuda ❤️
Grizli cestitke od srca od mene i moje curice :) veselimo se novoj bebici!!!!❤❤
Angie, saljemo pusu tvojoj mrvici!
Tata, pa di si nam ja se vec zabrinila nikako te nije bilo. Sanjica je divna!! Zlato maleno.Pa ona drzi glavicu ko velika.kad je podigla sama glavicu?
Pina, drzim fige draga!!
Misica, jesi nam ziva zeno?? Kako si?
Ana Donna, Aurora kako steee , jos malo i bebice❤
Cure koje nisu ovaj mjesec uspile vjerujte vec iduci moze biti skroz druga stvar!! Saljemo vam baby prasinice ja i.malena😚😚
Sortiraj odgovore
Najstariji