Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    17. Svibanj 2019. 11:45

Presretna sam zbog Grizli, zelim ti svu srecu, hoces biti sad na heparinu, kakvu su ti terapiju dali? 
    Tata, i mi isto nemamo jos nijednu prospavanu noc, rodila sam veliku spavalicu i sisalicu, vec sad ima 7700g 😂 Kako si uspjela ograniciti samo jedan nocni podoj, ovaj moj zaspi oko 21h, ustajemo ujutro oko 8, imamo 5 nocnih dojenja 😁 preko dana siki svaka 3 sata, preko noci svaka 2h, ali uvijek opet zaspi kao klada. Prepametna mi je beba jako sam zadovoljna bolju ni sama ne bih mogla pozeljeti, a Colief kapi su spas!! 

Nova19
    17. Svibanj 2019. 12:27

Mika111

Evo mene od gin., cure trebat cu vasu pomoc, rekla ssm joj da su mi ciklusi se malo poremetili da budu od 25-31 dan i da nisam sigurna jel imam svaki mjesec o pa mi je predlozila da pribam s lh trakicama, gledala je uzv, kaze da vec imam vodeci folikul i da ce biti o samo da pribam s trakicama pa ce mu biti lakse uloviti.
    Mislila sam ih naruciti preko njuskala sad za ovaj mjesec, od kojeg dana bi trebala poceti piškiti i koje da uzmem? Znam da ste vec pisale o tome , ali moram priznati da nisam pazljivo citala buduci mi tada nisu trebale😔😔

Meni su ti uvijek najtočnije bile ovugnost, ali su dosta skupe cca70kn 5 komada... 
    Uglavnom koristim clearblue trakice kupljene u DM-u... nemam nažalost iskustva sa kupnjom tih stvari online...
    I ja ću Slijedeci tjedan pet početi sa trakicama! SRETNO 👏🏼👏🏼👏🏼

Grizli
    17. Svibanj 2019. 13:24

TinT nesto se nazire sad dal je to sjena ili je u pitanju evaporacijska crta ne znam, al ako se pojacava krvarenje nazalost ne sluti na trudnocu, eventualno ko sto su cure rekle na biokemijsku. Mozes se javiti gin pa vidit sto ce rec.
    Mika prilicno su dobre te lh trakice plave ili zelene su najbolje meni. Najbolje ti je krenut od 7-8 dc i svaki dan izmedju 10-18h najbolje u isto vrijeme i ne piti nista 2h proije testiranja je najidealnije. Sa njuskala ne znam nisam narucivala nego sa wish-a i dosle bi mi za 15 dana.
    Svjesna nisam na heparinu za sada da nema i indikacija. I iskreno ne zelim se nervirat oko toga. Po prvi put u trudnovi pijem andol 100 i zelim u dubini duze, mozga i srca vjerovat da je to dovoljno, a ovaj put su mi uveli decortin to je kortikosteriod jer su zakljucili da u nekom malom postotku slucajeva kad je zena krva grupa 0+, a muz a ili b -  da tijelo zene to prepozna kao infekciju i brani se. Pa su mi dali to da mi smanje imunitet moj i vjerujem da je to taj carobni dodatak koji je falio. Pored toga imam magnezij i sad sam pocela folnu aktivnu uzimat. + crinone gel to je velika doza progesterona koja se stavlja 1 dnevno samo. Tako da sam nafilovana ko purica vec al nema veze svi zlo u tome, sve za uspjeh. Lijepo je procitat da imas tako dobru bebicu, samo nek odraste u velikog i zdravog decka. 

željica
    17. Svibanj 2019. 14:21

Hej curke, nisam baš aktivna s pisanjem, jer nemam nažalost što napisati.. ali pratim vas već duže..
    Čestitke svim curama koje su dočekale plus, al najviše Grizli, baš sam se ježila zadnjih dana gledajući tvoje testiće i čitajući tvoja iskustva 
    Htjela sam te pitati, kažeš da su ti plave i zelene trakice najbolje, ja se ne kužim baš, ali imam sad roze, u kojem su one rangu osjetljivosti? I zašto su najlošije?

Mallla
    17. Svibanj 2019. 15:15

Roze su jako osjetljive, na njima je crta gotovo uvijek pa se gledaju nijanse crte. One se preporučuju ženama s policističnim jajnicima. Ja nemam pol. Jajnike ali imam roze trakice i uvijek ulovim pik al sam na njih valjda navikla. Sad sam naručila zelene obzirom da su jako hvaljene 

url=https://lilypie.com]

• Medo2711
    17. Svibanj 2019. 15:45

Mika111

Evo mene od gin., cure trebat cu vasu pomoc, rekla ssm joj da su mi ciklusi se malo poremetili da budu od 25-31 dan i da nisam sigurna jel imam svaki mjesec o pa mi je predlozila da pribam s lh trakicama, gledala je uzv, kaze da vec imam vodeci folikul i da ce biti o samo da pribam s trakicama pa ce mu biti lakse uloviti.
    Mislila sam ih naruciti preko njuskala sad za ovaj mjesec, od kojeg dana bi trebala poceti piškiti i koje da uzmem? Znam da ste vec pisale o tome , ali moram priznati da nisam pazljivo citala buduci mi tada nisu trebale😔😔

Ja sam narucivala preko njuskala.Bile su plave ja mislim.Dobre su i jos sam dobila gratis testove za trudnocu.☺🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    17. Svibanj 2019. 15:48

TinT

Stvarno, gdje vi vidite tu drugu crticu? prvi put radim taj uranjeni test i nisam imala ovaj mjesec plus, do sada sam na prijašnjim ciklusima radila onaj Clearblue sa tjednima na dan kada treba doći menga.. Doma mi je test u smecu
    Ali menga mi se pojačala tako da mislim da je to gotovo, ali skroz je čudno ovaj mjesec… kod mene je inaće sve kao po špagi, i ciklusi i ovulacija i jajnici i maternica, nikakve bolesti nikada, štitnjača i hormoni uredni, dragom spermiogram iznadprosječno dobar i sad ne znam što dalje. Očito ću morati krenuti sa svim tim detaljnim pretragama…

Dali si vadila amh?

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

TinT
    17. Svibanj 2019. 15:58

Medo2711

TinT

Stvarno, gdje vi vidite tu drugu crticu? prvi put radim taj uranjeni test i nisam imala ovaj mjesec plus, do sada sam na prijašnjim ciklusima radila onaj Clearblue sa tjednima na dan kada treba doći menga.. Doma mi je test u smecu
    Ali menga mi se pojačala tako da mislim da je to gotovo, ali skroz je čudno ovaj mjesec… kod mene je inaće sve kao po špagi, i ciklusi i ovulacija i jajnici i maternica, nikakve bolesti nikada, štitnjača i hormoni uredni, dragom spermiogram iznadprosječno dobar i sad ne znam što dalje. Očito ću morati krenuti sa svim tim detaljnim pretragama…

Dali si vadila amh?

Nisam nikakve dodatne pretrage obavljala osim osnovnih -  sada planiram kada prodje ova menga, prestali smo paziti prije 5 mj.

17. Svibanj 2019. 16:14

Grizli, Grizli, Grizli 🎉🎉🎉🎈🎈🎈 :)

17. Svibanj 2019. 16:18

I da se nadovezem na pricu o trakicama. 5 dana mi je ista crtica bila na rozima, moooozda jednu vecer tamnija. Inace pijem puno vode, ne mogu da ne pijem a kamoli da 4h ne idem pipi :D ma ne znam, pisam ih bezveze, gajim nade da je intuicija dovoljna :D a i treba se keksat bez obzira na trakice! Mi pokrili 11. i 13.dan pa evo, nadam se prvom testu za 10 dana!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.