Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    17. Svibanj 2019. 17:09

Grizli divnooo ❤️❤️❤️❤️🤰🤓👍

pticatrkacica
    17. Svibanj 2019. 17:50

Grizli 

Grizli
    17. Svibanj 2019. 18:00

Hvala na cestitkama! Daj boze da sve osjetite ovo sto prije. 
    Malla inace roze su najmanje osjetljive i zato se daju kod pcos jer je onda lh povisen curama, zato zi je i crta uvijek bila jednaka jer nisi imala dovoljno lh da detektira. Plave su najosjetljivije i meni su bile najpouzdanije a ima lh oko 5, zelene su srednje osjetljivosti i na njih najcesce se naiđe i ok su al meni recimo nikad se nije pokazala bas jaka testna crta al se dalo naslutiti kad je pik. 
    TinT koliko imas godina? I sto su tebi osnovne. Iskreno amh nije jedan od prioritetnih pretraga u ovom slucaju. Ja bi ti savjetovala da napravis spolne hormone, stitnjacu, torch, briseve, ako neznate ti i partner krvne grupe i rh faktore i partner spermiogram. Iako 5 mj nije tako dug period za paniku znas. Nisam zapamtila jel pratis ovulaciju kako da si sigurna da ju imas. 

• Medo2711
    17. Svibanj 2019. 18:18

TinT

Medo2711

TinT

Stvarno, gdje vi vidite tu drugu crticu? prvi put radim taj uranjeni test i nisam imala ovaj mjesec plus, do sada sam na prijašnjim ciklusima radila onaj Clearblue sa tjednima na dan kada treba doći menga.. Doma mi je test u smecu
    Ali menga mi se pojačala tako da mislim da je to gotovo, ali skroz je čudno ovaj mjesec… kod mene je inaće sve kao po špagi, i ciklusi i ovulacija i jajnici i maternica, nikakve bolesti nikada, štitnjača i hormoni uredni, dragom spermiogram iznadprosječno dobar i sad ne znam što dalje. Očito ću morati krenuti sa svim tim detaljnim pretragama…

Dali si vadila amh?

Nisam nikakve dodatne pretrage obavljala osim osnovnih - sada planiram kada prodje ova menga, prestali smo paziti prije 5 mj.

Koliko god imas?do 35 ako ne dode u godinu dana onda se idu na pretrage.A poslje 35 u 6 mj.☺

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

zvjezdica37
    17. Svibanj 2019. 18:21

Grizli

Evo i vama zaljepim slike testova da ne morate traziti po drugim temama. 😂 Stavila sam i lh trakice radjene jucer i danas. Danas je definitivno ona puno tamnija. Tako ako kojoj zatreba mozete i lh koristitis time da onda morate imati jednu od dana kad ate sigurni da nece biti pozitivna dakle iza ovulacije a prije nego se pocne luciti eventualno hcg i onda u iscekivanju napraviti opet jer lh nakon O padne i bude nizak ako potamni onda je znak da je do implantacije doslo

Cestitam od srca i nastavit cu te pratit ovdje jer mi je bas stalo da jedna zena borac poput tebe zasluzi plus i bebaca!Htjela sam te samo pitati dali lh trakica moze tamniti postepeno nakon O ili se rezultat mora ocitati u 10min.

Grizli
    17. Svibanj 2019. 18:27

zvjezdica37

Grizli

Evo i vama zaljepim slike testova da ne morate traziti po drugim temama. 😂 Stavila sam i lh trakice radjene jucer i danas. Danas je definitivno ona puno tamnija. Tako ako kojoj zatreba mozete i lh koristitis time da onda morate imati jednu od dana kad ate sigurni da nece biti pozitivna dakle iza ovulacije a prije nego se pocne luciti eventualno hcg i onda u iscekivanju napraviti opet jer lh nakon O padne i bude nizak ako potamni onda je znak da je do implantacije doslo

Cestitam od srca i nastavit cu te pratit ovdje jer mi je bas stalo da jedna zena borac poput tebe zasluzi plus i bebaca!Htjela sam te samo pitati dali lh trakica moze tamniti postepeno nakon O ili se rezultat mora ocitati u 10min.

Oprosti nisam razumila pitanje. Lh trakicu se kao i test za trudnocu treba iscitat u roku 5-10 minuta kako pise na pakiranju nakon testiranja. Ako si na to mislila 

17. Svibanj 2019. 19:18

Grizli

Evo da se i ovdje javim! Moja crtica tamni! 😊 Mojoj sreci nema kraja i jos ne mogu vjerovati da crta deblja i da ne moram teat okretat pod 100 kuteva da ju vidim! Testovi su radjeni 11, 12 i danas 14 dana nakon ovulacije.

Ispričavam se na padobranskom upadu..inače sam bila na ljetnim bebama 2018 i od tad pratim situaciju ovdje..često si mi bila u mislima i molitvama,čekala sam i nadala se s tobom tako da ti ovim putem želim čestitati od ❤️ na pozitivnom testu, jako sam se razveselila kad sam pročitala ,urednu,školsku trudnoću i čim lakši porod ti želim🙂. Sretno😘🤗..i još jednom sorry na upadu🙃

17. Svibanj 2019. 19:21

Ena32

Grizli

Evo da se i ovdje javim! Moja crtica tamni! 😊 Mojoj sreci nema kraja i jos ne mogu vjerovati da crta deblja i da ne moram teat okretat pod 100 kuteva da ju vidim! Testovi su radjeni 11, 12 i danas 14 dana nakon ovulacije.

Ispričavam se na padobranskom upadu..inače sam bila na ljetnim bebama 2018 i od tad pratim situaciju ovdje..često si mi bila u mislima i molitvama,čekala sam i nadala se s tobom tako da ti ovim putem želim čestitati od ❤️ na pozitivnom testu, jako sam se razveselila kad sam pročitala ,urednu,školsku trudnoću i čim lakši porod ti želim🙂. Sretno😘🤗..i još jednom sorry na upadu🙃

I ode post prerano..svu sreću želim i svim curama ovdje,da sve čim prije ugledate svoje plusiće❤️💙

Grizli
    17. Svibanj 2019. 20:20

Ena hvala puno! 

MiniCooper26
    17. Svibanj 2019. 20:26

Grizli 🤗💞😘😘😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.