Hvala na cestitkama! Daj boze da sve osjetite ovo sto prije.
Malla inace roze su najmanje osjetljive i zato se daju kod pcos jer je onda lh povisen curama, zato zi je i crta uvijek bila jednaka jer nisi imala dovoljno lh da detektira. Plave su najosjetljivije i meni su bile najpouzdanije a ima lh oko 5, zelene su srednje osjetljivosti i na njih najcesce se naiđe i ok su al meni recimo nikad se nije pokazala bas jaka testna crta al se dalo naslutiti kad je pik.
TinT koliko imas godina? I sto su tebi osnovne. Iskreno amh nije jedan od prioritetnih pretraga u ovom slucaju. Ja bi ti savjetovala da napravis spolne hormone, stitnjacu, torch, briseve, ako neznate ti i partner krvne grupe i rh faktore i partner spermiogram. Iako 5 mj nije tako dug period za paniku znas. Nisam zapamtila jel pratis ovulaciju kako da si sigurna da ju imas.
Stvarno, gdje vi vidite tu drugu crticu? prvi put radim taj uranjeni test i nisam imala ovaj mjesec plus, do sada sam na prijašnjim ciklusima radila onaj Clearblue sa tjednima na dan kada treba doći menga.. Doma mi je test u smecu
Ali menga mi se pojačala tako da mislim da je to gotovo, ali skroz je čudno ovaj mjesec… kod mene je inaće sve kao po špagi, i ciklusi i ovulacija i jajnici i maternica, nikakve bolesti nikada, štitnjača i hormoni uredni, dragom spermiogram iznadprosječno dobar i sad ne znam što dalje. Očito ću morati krenuti sa svim tim detaljnim pretragama…
Dali si vadila amh?
Nisam nikakve dodatne pretrage obavljala osim osnovnih - sada planiram kada prodje ova menga, prestali smo paziti prije 5 mj.
Koliko god imas?do 35 ako ne dode u godinu dana onda se idu na pretrage.A poslje 35 u 6 mj.☺
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Evo i vama zaljepim slike testova da ne morate traziti po drugim temama. 😂 Stavila sam i lh trakice radjene jucer i danas. Danas je definitivno ona puno tamnija. Tako ako kojoj zatreba mozete i lh koristitis time da onda morate imati jednu od dana kad ate sigurni da nece biti pozitivna dakle iza ovulacije a prije nego se pocne luciti eventualno hcg i onda u iscekivanju napraviti opet jer lh nakon O padne i bude nizak ako potamni onda je znak da je do implantacije doslo
Cestitam od srca i nastavit cu te pratit ovdje jer mi je bas stalo da jedna zena borac poput tebe zasluzi plus i bebaca!Htjela sam te samo pitati dali lh trakica moze tamniti postepeno nakon O ili se rezultat mora ocitati u 10min.
Evo i vama zaljepim slike testova da ne morate traziti po drugim temama. 😂 Stavila sam i lh trakice radjene jucer i danas. Danas je definitivno ona puno tamnija. Tako ako kojoj zatreba mozete i lh koristitis time da onda morate imati jednu od dana kad ate sigurni da nece biti pozitivna dakle iza ovulacije a prije nego se pocne luciti eventualno hcg i onda u iscekivanju napraviti opet jer lh nakon O padne i bude nizak ako potamni onda je znak da je do implantacije doslo
Cestitam od srca i nastavit cu te pratit ovdje jer mi je bas stalo da jedna zena borac poput tebe zasluzi plus i bebaca!Htjela sam te samo pitati dali lh trakica moze tamniti postepeno nakon O ili se rezultat mora ocitati u 10min.
Oprosti nisam razumila pitanje. Lh trakicu se kao i test za trudnocu treba iscitat u roku 5-10 minuta kako pise na pakiranju nakon testiranja. Ako si na to mislila
Evo da se i ovdje javim! Moja crtica tamni! 😊 Mojoj sreci nema kraja i jos ne mogu vjerovati da crta deblja i da ne moram teat okretat pod 100 kuteva da ju vidim! Testovi su radjeni 11, 12 i danas 14 dana nakon ovulacije.
Ispričavam se na padobranskom upadu..inače sam bila na ljetnim bebama 2018 i od tad pratim situaciju ovdje..često si mi bila u mislima i molitvama,čekala sam i nadala se s tobom tako da ti ovim putem želim čestitati od ❤️ na pozitivnom testu, jako sam se razveselila kad sam pročitala ,urednu,školsku trudnoću i čim lakši porod ti želim🙂. Sretno😘🤗..i još jednom sorry na upadu🙃
Evo da se i ovdje javim! Moja crtica tamni! 😊 Mojoj sreci nema kraja i jos ne mogu vjerovati da crta deblja i da ne moram teat okretat pod 100 kuteva da ju vidim! Testovi su radjeni 11, 12 i danas 14 dana nakon ovulacije.
Ispričavam se na padobranskom upadu..inače sam bila na ljetnim bebama 2018 i od tad pratim situaciju ovdje..često si mi bila u mislima i molitvama,čekala sam i nadala se s tobom tako da ti ovim putem želim čestitati od ❤️ na pozitivnom testu, jako sam se razveselila kad sam pročitala ,urednu,školsku trudnoću i čim lakši porod ti želim🙂. Sretno😘🤗..i još jednom sorry na upadu🙃
I ode post prerano..svu sreću želim i svim curama ovdje,da sve čim prije ugledate svoje plusiće❤️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji