Hvala vam cure.
Grizli, vidi se crta na oba testa. Boze dragi, koliko sam cekala da ti crtu vidim 💕
Mala Tajna, Sanja je jako cvrsta beba. Glavicu od rodjenja drzala na 45 stepeni, a sa mesec i po na 90.Spomenut hipwrtonusa, bili kod fizijatra, skoro s vrata me kuci poslao da uzivam u zdravoj bebi. Samo me zabrinuse.Sanja hvata stvari i prinosi ih ustima od 2,5 meseca, a 17.04 se okrenula sa stomaka na ledja. Trenira svakog dana. Naspram prethodnih dvoje dece, sve ranije radi. Individualno od bebe do bebe eto, iako su rod rodjeni. Zato ne lupaj glavu, samo je stavljaj na stomacic svakodnevno i uzivajteteee.
Cure hvala svima jos jednom na lijepim zeljama.
Tata i Mala tajna vezano za drzanje glave sestrin mali od rodjenja je dizao glavu, nikad nije lezao mirno, vec sa 11 mj je picio po stanu, a danas sa 8 godina je izuzetno inteligentno djete ide na natjecanja iz matematike, sporta i ne znam cega sve ne, a na kompjuterima rastura i puno starije od sebe. Uzasno je napredan naspram svoje generacije, trenutno matematiku rijesava zadatke za 4-5 razred. Tako da zelim da i vasa djecica budu ovako napredna i sposobna jer kazu da bebe koje su pretjerano aktivne od rodjenja su jako pametna dijeca.
Cure meni stigla M tako da je i ovaj mjesec profuckan!
Grizliiiiiii fala Bogu! Necemo previse cestitati ali to je toooo! Sad samo pozitivno! Bas sam happyy zbog tebe! Cim sam.se ulogirala vidim jako puno novih stramica reko to je to grizli ima plus i svi cestitaju ner ipak si ti dobri duhic ove teme! Casper Grizli! 😍
Mozee pomoc? Imam problem koji me muci vec par mjeseci .Kada vrsim veliku nuždu mene uzasno boli dole donji stomak,ali skroz dole pri dnu .Da li je neko imao problema s time?Da li je to normalno?Po Google citam o nekoj zavaljenoj maternici koja je blizu debelog crijeva ili tako nešto.Oprostite ako sam krivo napisala al sa svojih 22 godine bas se u to i ne razumijem.UZ tek imam u 7 mjesecu.
I da dok imam odnose ne mogu u svim pozama biti jer mnogo me boli,bas osjecam taj donji dio da boli.Npr u tkzv "dog" pozi i pozi "ja gore" bol imam neopisiv,dok u obicnoj pozi "ja dole" nemam uopšte problema.To prije nisam osjećala do zadnjih par mjeseci mozda 2-3mjeseca.
Bebalove
Bebalove - mene dok je odnos tako bolio pronadjena mi je ogromna cista na jajniku.. neznam sto bih ti rekla.probaj nekako na uzv ranije.
Imam i ja pitanje - s obzirom na missed ab prije 7mj da li da trazim gina Duphastone cim ugledam + ? U prosloj trudnoci sam odmah krvarila svjezu krv a pobacaj imala za 3 tjedna..
Bebalove - mene dok je odnos tako bolio pronadjena mi je ogromna cista na jajniku.. neznam sto bih ti rekla.probaj nekako na uzv ranije.
Imam i ja pitanje - s obzirom na missed ab prije 7mj da li da trazim gina Duphastone cim ugledam + ? U prosloj trudnoci sam odmah krvarila svjezu krv a pobacaj imala za 3 tjedna..
Oprosti na pitanju ali kako si se riješila te ciste?
Citajuci po netu kako ja skontah te ciste uzrokuju prestanak ciklusa cak i po dva,tri mjeseca.Meni je se ciklus malo produžio otkako sam se udala prvo je oskudno trajalo 3 dana(inace je bilo 7) al je dolazilo bas u dan. Onda sam imala dosta stresa pa se ciklus poremetio,sada je na svaki 36ti dan ova moja vjestica.Nekada i na 38.i traje 7dana.
Da li mora ili ne mora značiti da se menstruacija poremeti kada je prisutna cista?
Bebalove
Joj vjerujte da nisam znala da ovakvi problemi mogu biti.Ja sam bila ubijedjena da je lako trudnocu ostvariti,lezi i nakon par dana eto te vec trudna 😂
A vec sad kako mislim o trudnoci i malo se upoznajem sa svim stvarima bome zivila sam u iluziji.
Ovo me sve zbunjuje ,te ciste,te ovakva te onakva maternica,pa endimetrioza...sve nesto sto uopcenito nisam ni pomislila da to se dešava nama zenskom polu.I na kraju opet moj muž kaze JADNO MUSKO.
Ma cegaaaa jadno??? Da mi bi da samo jedan dan bude zensko onda bi bas vidio. ... 😂
Bebalove
Bebalove, najbolje pregled sto prije pa da budes mirna, ovako se unaprijed stresiras.. nazalost, meni su odstranili jajnik. Imala sam redovne cikluse od 28 dana, cista nije nista poremetila... sjecam se samo te boli prilikom odnosa
Benny hvala ti! I zao mi je da sindobila M! Zelim ti da si onda sad 2 dana trudna pa da na kraju ciklusa to i potvrdis! 🤞
Bebalove mozda su u pitanju hemeroidi? Ako imas jako tvrdu stolicu moze stvarat problem. Unutarnje hemeroide neces vidit al mozes prepoznat ako ti stolica je jako tanka ili imas puno malih kuglica umjesto normalne. Oprostite na detaljnim opisima al ne znam kako pametnij objasniti ti. I da fino mi bilo da su muski zene na 1 dan i to sa menstruacijom i svim popratnim sto uz nju ide 😂.
Malina cim imas plus javi se gin i vjerujem da ce on sam ti prepisat, slučajno da ne prepise pitaj svakako makar da imas doma samo za rezervu.
Jutro cekalice moje 😘
Grizli si pisnula koji friski test? 🤪
Kad ides vadit betu? Znam da si pisala al sam sve datume pobrkala 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji