Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    15. Svibanj 2019. 08:41

Grizlii ❤️ navijam da sjena bude debela jarka crta ❤️

url=https://lilypie.com]

Grizli
    15. Svibanj 2019. 08:46

Pina betu imam zakazanu tek 29.5. Nama u Rijeci na mpo daju kasno vaditi betu i ako se crtica bude pojacavala i ne budem imala neke tegobe tada cu i vaditi. Bas zelim no stress biti skorz i pozitivno mislit. Imam terapiju i vise od toga mi ne mogu dati, tako da koze biti samo kako je sudjeno. A simptomi prije svega 8 dana nakon ovulacije nisam imala nesnosnu glavobolju koju imam svaki mjesec, noge su mi tople a inace mi budu kao snata leda, 3 dana su me bas jajnici jako bolili i imala sam osjecaj kao da su napuhani slican osjecaj je kao kad sam bila na injekcijama za stimulaciju. Grudi zadnja 2 dana su mi kao teske iako potpuno bezbolne, kriza me bole popodne cim malo hodam ili stojim, i stalno osjecam neki pritisak dole. Inace dosta slicnih simptoma imam i u pms, al posto sam vec bila trudna prepoznala sam te sitne razlike jos jucer i naprvaila test al nisam vjerovala sjeni pa sam i lh napravila koja je isto imala sjenu. Al jutros ovaj kinez opet ima sjenu mozda samo zeru tamniju al nista posebno, al je lh potamnila prilicno jako a inace pred mengu mi budi bez testne crti. Tako da nada postoji sad treba vremena. 

Raštika
    15. Svibanj 2019. 08:49

Opa Grizli!!! Ajde ajde neka se nastavi u tom dobrom smjeru pa cemk cestitat!!! 🤞🏼❤️❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    15. Svibanj 2019. 08:57

Grizliiiiiii bravoooo, necu ti još čestitati, ali mislim da je ovaj puta to stvarno to.......neka, došlo je i tvoje vrijeme i to zasluženo ❤❤❤❤❤❤
    Curke, sto se tice ustajanja nakon odnosa, ja sam prosle godine ostala trudna dok smo bili na moru, odnose smo imali samo ujutro i odmah poslije bi se ustali i otisli na kupanje, nisam uopce ostajala lezati i eto uhvatilo se.....

pticatrkacica
    15. Svibanj 2019. 09:24

pticatrkacica
    15. Svibanj 2019. 09:25

Grizli drzim fige i dalje. Samo strpljivo

• atica
    15. Svibanj 2019. 09:27

Ja se odjavljujem iz kluba cekalica :( iduci mjesec je moj :)

Sfingaaa
    15. Svibanj 2019. 09:36

Grizli samo hrabro naprijed  U mislima smo s tobom!

Mi smo ovaj mjesec apstinirali jer je mm imao neku nezgodu pa je na kraju završio na operaciji i strogom mirovanju. Na kraju samo odnos imali samo jednom, doslovno zadnji dan pred menstruaciju, i naravno sada mi ko za inat menstruacija kasni par dana, taman da mi para živce iako znam da do oplodnje nije moglo doći 

Sretno svima u iščekivanju plusića, stalno vas čitam, ali nemam šta puno za napisati pa ko padobranac ovako ponekad upadam 

Termin Lipanj 2021 🤰

tata_me_zove_zlato
    15. Svibanj 2019. 09:37

Dakle, ja sanm uzela novi telefon i vec skoro mesec dana ne mogu da se ulogujem. Kako sam cekala Grizlin testic, sad sam iskopala stari laptop koji samo klinci koriste ponekad i uspela odatle. Grizli, puno, puno mi je srce zbog ovih vesti. Znas da zelim da sve skolski tece i da na pocetku sledece godine postanete roditelji. Bice sve u redu. 💖💖💖
    Moj je test bio negativan, ipak je rano jos, nije moje telo jos spremno za novu bebu. Kad bude, i kad Bog da, i ja cu vam opet javiti lepe vesti, do tad pokusavamo. 
    Cestitam svima na plusicima!
    Cestitam i na Sanjinom drugaru od 5kg, Mala Tajna! Divno!
    Svima ostalima zelim svu srecu ovog sveta. Prolece cini cuda, zaista. 
    Sanja vam salje poljubac od baloncica 😘

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    15. Svibanj 2019. 09:37

Grizli skicnula sam testove na drugoj temi i vidi se tamnija crta na ovom drugom, tako da vjerujem da bi sutra bila jos tamnija (neznam kolko jos imas kineza?!) al ako budes karakter i pricekas petak vidjet ces da ce bit turbo tamna!! 
    Joooj bas sam sretna radi tebe!! Ovaj mjesec je tvoj, znala sam to!! 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.