Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Smiley
    14. Svibanj 2019. 23:04

Sretan rođendan Grizli i sretno 🍀🤞

• Bebalove
    15. Svibanj 2019. 00:49

Pozdrav cure,evo javljam se i ja nakod duljeg vremena.Tu sam pratim vas ali za sada pametno nemam sta da napisem.U procesu sam hvatanja zeke .Svim curama na plusicima cestitam,druge cure koje nisu prosle veselim vijestima zao mi je i zelim puno sreće.
    Grizli tebi zelim po najviše sreće i da nas sve obradujes jednim veeeliki plusem.

Ja malo dosla da se izjadam a imala bi za sve vas pitanje koje je mozda i glupo ali prije par dana sam se dotakla teme sa jednom prijateljicom koja je ostala u drugom stanju kako ona kaze "dok je rekla keks" 😂 naime ona je meni ispričala da je nakon odnosa nije ustajala do jutra.Inace je preferirala sex navečer .Cak ni do kupatila da se istusira jer kaze moglo bi sve iscuriti i taj mjesec se ostala TRUDNA.
    Eh sad ja inace nakon svakog odnosa lezim do jedno 10min i odem na WC i tusiranje.Bez tusiranja se ne mogu zamisliti.Na to je moja "prijateljica" ostala zgrozena i rekla kako nije ni čudo sto nisam jos dobila dijete,jer ustajanje sva sperma iscuri i plus tusiranjem mlakom vodom pospješuje dodatno da se sperma ne zadrzi.To me mnogo iznerviralo i rastužilo da mozda sve to radim krivo.Pa cure da li je to tacno?Da li vi ostajete po sat,dva tri da lezite da bi se sto vise primilo?i da se npr navečer ne istusirate i samo prespavate?

Bebalove

Nova19
    15. Svibanj 2019. 06:19

Bebelove bok! Naravno da je bolje ležati sto duže nakon seksa da zadržiš spermije. Ja za svaku trudnoću sam ležala oko pola sata i ostala trudna, ali sam se uvijek išla tuširati i mislim da ne utječe ako se tuširaš ili ne nakon.

15. Svibanj 2019. 07:04

Curke nema vam to veze lezale ne lezale, dovoljan je jedan kvalitetan i brz spermij da dode do trudnoće.
    Ako bas zelite ležati dovoljno je 10 minuta jer toliko traje put do jajovoda.
    Grizli....... 🤞🤞🤞🤞🤞

Grizli
    15. Svibanj 2019. 07:56

Curke evo da i s vama podjelim imam neku sjeninu sjenu na testu. Ne zelim se zaletiti i poveselili prije vremena jer mi je proslo tek 7 dana od transfera. Jedv acekam da prodje par dana i ako mi se nastave svi ti simptomi koje imam onda sam na dobrom putu za veliki plusic.
    Bebalove oprotsti ako moze pitanje? Tusiras se izvana ili bas ispires rodnicu? Lezanje nakon odnosa moze pomoci posebno ako muski ima sporije spermice. Meni je mpo dr rekla da najbolje 30 min pricekati pa mokriti iako ako muski ima super spermiogram onda ne treba ni 30 sekundi. 

Lalla
    15. Svibanj 2019. 08:15

Grizli juuhu! Nadam se uskoro velikom plusu kod tebe i skolskoj trudnoci!

Angie1205
    15. Svibanj 2019. 08:18

Ovo sam cekala...wuhuuu!!
    Drzim figice da sjenina sjena sto prije postane prava tamna crta!!!! 💪👏🎉🥰

vuky
    15. Svibanj 2019. 08:19

Grizli super, drago mi je, nadam se da skoro bude ta sjena debela crtica i onda dalje urednu trudnoću 🤞🏻❤️

15. Svibanj 2019. 08:25

Grizliiiiiiiiiiiiii nemam rijeciiiii ❤❤❤
    Imala sam neki dobar osjecaj, a tvoj pozitivan stav ovaj mjesec ti je sigurno pomogao 🙏🙏
    Koji su ti to simptomi ovaj put drugaciji ako smijem pitat??
    Nadam se da ces nas obradovat slikom svog debelog plusa za koji dan 🤞🤞

15. Svibanj 2019. 08:25

Ides li vadit betu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.