Tinika najbolje sa jutatnjim urinom ponovi i posto si do ila duphastone odmah nazo i gin pa ce ti najbolje rec kad da dodjes i dal da nastavis uzimat jer duphastone sluzi za potporu trudnoce.
Eh da vidimo imal zena koje su se susretale mozda s tim da su zatrudnile tokom menstruacije ili krajem?Ili znate takve zene neke da su tako ostale u drugom stanju?
Tinika najbolje sa jutatnjim urinom ponovi i posto si do ila duphastone odmah nazo i gin pa ce ti najbolje rec kad da dodjes i dal da nastavis uzimat jer duphastone sluzi za potporu trudnoce.
Budem probala,al radim pa opet necu moci po test za jutro, nego nakon 14 h 🤔🤔
Aurora a nadam se, a i strah me 🤔
Hvala Vam cure divne ste stvarno!!!!sad ste mi najveca potpora i zelim da sve ugledamo uskooro svoje bebice.💙
Grizli sretno 🤞🤞 ima ovaj mjesec da bude tvoj 💓
Wow misica, koja bebuška 💓 čestitam od srca i zelim ti brz oporavak :)
Tinika, meni ovo izgleda ko plus, ponovi sutra još jednom...
Grizli sretno 🤞🤞 ima ovaj mjesec da bude tvoj 💓
Wow misica, koja bebuška 💓 čestitam od srca i zelim ti brz oporavak :)
Tinika, meni ovo izgleda ko plus, ponovi sutra još jednom…
Hvala.budem 🤩🤩🤩
Tinika to je plus.. Bravooo!
Grizli obzirom da se trudnoća računa u tjednima odnosno 40 tjedana od zadnje M a 40 tjedana je cca 10mj zato kažem 10 a ne 9 mj. Kad već filozofiramo od testova, trakica, iscjedaka možemo malo i ove filozofije, čisto za razbibrigu. Znaš onu što je lunarni mjesec a što kalendarski.....
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure. Nova sam ovdje, ali sam dosta citala vase price i pripremala se na ono sto nas ceka. Muz i ja smo tek poceli raditi na bebi, i za sada je prosao jedan neuspjesan ciklus. Premda nisam ostala trudna, osjetila sam da mi tijelo dozivljava neke promjene i reakcije koje do prije nezasticenih odnosa nisam osjecala..i naravno da sam si brze bolje pogresno zabrijala da sam trudna.. 😑 ugl, za sad jos nemam neku konkretnu pozitivnu ili negativnu pricu, znam samo da moram malo stat na kocnicu s ocekivanjima i da mi je drago da postoji ovaj prostor u kojem mozemo dijeliti svoje muke i svoju srecu :) i da svima zelim ono sto i sebi i svome muzu, a to je + :)
Tinika to je plus.. Bravooo!
Grizli obzirom da se trudnoća računa u tjednima odnosno 40 tjedana od zadnje M a 40 tjedana je cca 10mj zato kažem 10 a ne 9 mj. Kad već filozofiramo od testova, trakica, iscjedaka možemo malo i ove filozofije, čisto za razbibrigu. Znaš onu što je lunarni mjesec a što kalendarski…..
Hvala!:)
Pomjesani su mi osjecaji...sreca, strah, sreca, strah 😯😯😯😯😍
Cure jel ovo trudnoca ili ne? Ima neka slaba linija preko minisa
😑😏
Aurora ma tko ce docekat 3 tjedma bez pisanja po stapicima. 🤣 Sta je najbolje narucila preko wish testere prije par dana i mislila da ce doc taman par dana prije bete, kad ono jucer vratimo se mi popodne doma iz bolnice i ispred vrata me ceka paket. Dosli testeri nakon svega par dana tocno jucer i jos mi ih postar pustio iako ako nema nekog doma inace ih nosi ca iako su placeni pa moras po njih u postu a ja nikako ne bi stigla u postu iducih 4-5 dana tako da eto iznenadjenje ispred vrata. Pa m emuz zezao sad mozes krenut ih pisat 3 put na dan koliko ih doslo. 😁
Tinika znam da je tesko strpiti se al najbolje da onda danas khpis test pa sutra ujutro provjeris i javis se gin.
Mallla 😂 pustiti ti te kalkulacije. Mislim ako treba da se rodi zivo i zdravo nosim ga ja i ko slon 2 godine nema frke samo da bude.
Khalessi dobrodosla i sretno!
Zelimbebicu jel to onaj sta kao pokazuje i tjedne trudnoce? Ne znam sto bi ti rekla ja osobno mrzim te clearblue testove i njihove dvosmislene rezultate koji se pojavljuju. Sebi bi ja ovo tumacila kao minus al sad nek me cure demantiraju koj3 imajuniskustva s njime.
Sortiraj odgovore
Najstariji