Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    04. Svibanj 2019. 11:47

Grizli je napisala točno sto sam ti i ja htjela napisati. Logično je da ti je test pozitivan, ali sad moraš čekati da vidiš da li je ovulacija pa time i začeće bilo kasnije, te naravno da si i odnose imala kako je Grizli napisala... teško je biti strpljiv, ali nemaš drugog izbora sada! Probaj se opustiti, raditi stvari koje voliš da malo ne misliš na to sada! 

Dalindas
    04. Svibanj 2019. 12:01

Hvala cure puno . Čekati ću da vidim sto doktorica kaže i kakvi budu nalazi kasnije . A odnose imamo stalno :)

Raštika
    04. Svibanj 2019. 13:10

DalindaS ja se iskreno ne razumijem bas previse ali iskreno i meni ne cudnjikava tvoja situacija. Nadam se iskreno da je oplodnja bila kasnije i da ce sve na kraju biti ok. 🤞🏼😉 
    Vuky, javljaj kakva je situacija s mengom. 😚

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Lalla
    04. Svibanj 2019. 13:14

Dalindas dali kad si zadnje imala menstruaciju? Da li ti je 29 DC ili ti kasni 29 dana? Ako ti je 29 DC, znaci ako ti je proslo 29 dana od zadnje menstruacije onda je to ok situacija.

Raštika
    04. Svibanj 2019. 13:17

E a di nam je tata me zove zlato? Zadnje cega se sjecam je da je pisala da joj menga kasni ili tako nesto?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

vuky
    04. Svibanj 2019. 13:22

A jedan tren mislim da će doći, drugi da neće 🙃 Javljam 😁

Dalindas
    04. Svibanj 2019. 13:35

I meni je čudna ,zato i jesam zabrinuta . U trećem mjesecu sam krenula i u teretanu pa sam zato isprva i mislila da mi kasni u četvrtom . 
    Raštika ,hvala ti ❤️
    Zadnju menstruaciju sam imala 2.3. - 5.3 
    Vuky ,nadam se da će ishod biti onakav kakav ti želiš ❤️

Raštika
    04. Svibanj 2019. 15:32

E vuky tako je i kod mene al me ne boli trbuh. 🤷🏼‍♂️
    Cek Dalindas... ti onda ustvari nemas ni proslu ni ovu mengu jel tako?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Mallla
    04. Svibanj 2019. 15:48

Dalindas baš uvijek imaš redovne cikluse? Očito se neka zbrka dogodila, ali dok imaš pozitivan test očito je ovulacija bila u tom ciklusu bez M. Nisam shvatila jesi bila kod gin tek sad nakon što je druga M kasnila ili si bila i kada je prva kasnila.
    Ja ti želim da sve bude uredno iako neobjašnjivo. 

url=https://lilypie.com]

Dalindas
    04. Svibanj 2019. 17:04

Tako je . Sad sam već trebala dobiti drugu Tj već je trebala i završiti . Uglavnom uvijek su redovni ,možda dan -dva razlike , osim ljetos na moru kad mi je kasnila 5 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.