Jutro zene 🙋🏽
Evo ne znam dalindaS, stvarno cudna situacija moram priznati. A jesi bila kod gina kad ti je prva menga kasnila,tj. nije ni dosla?
Da prijavim 28.dan ciklusa... danas valjda đurđa stize. 🤷🏼♂️ Cice mi gore koliko me bole, bas žare nekako. Ali i to sam vec imala tako da... ne polazem nade u njih kao neki znak. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutro :)
Zvala sam ju ,rekla je da je normalno da kasni mjesec dana i da joj se javim ako ni druga ne dođe .
Joj nadam se da neće doći 😣
Ja imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , užas

Jutro... mene danas ništa ne boli. Trenutno barem! To ništa ne znaci, jer me obično zaboli i taj tren dođe. Ako ne dode sutra ću napraviti test!
Jutro… mene danas ništa ne boli. Trenutno barem! To ništa ne znaci, jer me obično zaboli i taj tren dođe. Ako ne dode sutra ću napraviti test!
Drzim fige! 🤞🏼
Ni mene osim cica nista ne boli. Moze ona doci u bilo kojem trenu a i nekako sam spremna za nju jer stitna mi nije najbolja trenutno a i pisnula sam test u petak i nista. 🤷🏼♂️
Mozda ce kasniti jer je zadnja dva puta dosla dan ranije. U slucaju da ne dodje test mogu kupiti tek u utorak jer sutra imam prijevoz na posao i s posla s osobom koja ne silazi sa planirane rute. 😂😂😂😂 A zivim na brdu i bez prijevoza svog sam do utorka...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
I ja sam radila test pred 6 dana i bio je negativan... u biti ne znam sto sam toliko nestrpljiva, valjda je to normalno.... navijam da nam ne dođe i plusici da budu 😎
Vuky i ja sam jucer radila test bezveze, znala sam da ce biti negativan. I ja osjetim tek taj tren kad mi dodje, a ponekad i tek kasnije pa se zacudim kad odem na wc, a bez uloska sam
Meni treba doci sutra, prekosutra ili u srijedu.

Jutro :)
Zvala sam ju ,rekla je da je normalno da kasni mjesec dana i da joj se javim ako ni druga ne dođe .
Joj nadam se da neće doći 😣
Ja imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , užas
Doktorica ti je to rekla??? 😱😱😱 Normalno da m kasni po mjesec dva?? Jel ona s Marsa pala? Nisam bas pratila, ali jesi isla vaditi betu? Mozda da odes kod privatnika na pregled?

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Vuky i ja sam jucer radila test bezveze, znala sam da ce biti negativan. I ja osjetim tek taj tren kad mi dodje, a ponekad i tek kasnije pa se zacudim kad odem na wc, a bez uloska sam
Meni treba doci sutra, prekosutra ili u srijedu.
Oooo Lalla i ti si s nama u cekaonici. 🤘🏻 Neka nas sto vise da nam cekanje brze prodje. 😉 Sretnoooo ❤️ Meni je paket ulozaka spreman na kosari za ves. 🙈😂😂😂
Pozdrav Omerta 🙋🏽 Bome i meni je malo cudno da gin kaze da je normalno da menga izostane a da te ne pregleda...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Drzim fige da sve javite pluseve uskoro koje iscekujete M.
Dalindas tvoj gin - bez komemtara! Predlozila bi ti da ako mozes promjenis si gibekologa jer ovo nije bas normalno sto si dobila kao odgovor.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji