Jutro zene 🙋🏽
Evo ne znam dalindaS, stvarno cudna situacija moram priznati. A jesi bila kod gina kad ti je prva menga kasnila,tj. nije ni dosla?
Da prijavim 28.dan ciklusa... danas valjda đurđa stize. 🤷🏼♂️ Cice mi gore koliko me bole, bas žare nekako. Ali i to sam vec imala tako da... ne polazem nade u njih kao neki znak. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutro :)
Zvala sam ju ,rekla je da je normalno da kasni mjesec dana i da joj se javim ako ni druga ne dođe .
Joj nadam se da neće doći 😣
Ja imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , užas
Jutro... mene danas ništa ne boli. Trenutno barem! To ništa ne znaci, jer me obično zaboli i taj tren dođe. Ako ne dode sutra ću napraviti test!
Jutro… mene danas ništa ne boli. Trenutno barem! To ništa ne znaci, jer me obično zaboli i taj tren dođe. Ako ne dode sutra ću napraviti test!
Drzim fige! 🤞🏼
Ni mene osim cica nista ne boli. Moze ona doci u bilo kojem trenu a i nekako sam spremna za nju jer stitna mi nije najbolja trenutno a i pisnula sam test u petak i nista. 🤷🏼♂️
Mozda ce kasniti jer je zadnja dva puta dosla dan ranije. U slucaju da ne dodje test mogu kupiti tek u utorak jer sutra imam prijevoz na posao i s posla s osobom koja ne silazi sa planirane rute. 😂😂😂😂 A zivim na brdu i bez prijevoza svog sam do utorka...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
I ja sam radila test pred 6 dana i bio je negativan... u biti ne znam sto sam toliko nestrpljiva, valjda je to normalno.... navijam da nam ne dođe i plusici da budu 😎
Vuky i ja sam jucer radila test bezveze, znala sam da ce biti negativan. I ja osjetim tek taj tren kad mi dodje, a ponekad i tek kasnije pa se zacudim kad odem na wc, a bez uloska sam
Meni treba doci sutra, prekosutra ili u srijedu.
Jutro :)
Zvala sam ju ,rekla je da je normalno da kasni mjesec dana i da joj se javim ako ni druga ne dođe .
Joj nadam se da neće doći 😣
Ja imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , užas
Doktorica ti je to rekla??? 😱😱😱 Normalno da m kasni po mjesec dva?? Jel ona s Marsa pala? Nisam bas pratila, ali jesi isla vaditi betu? Mozda da odes kod privatnika na pregled?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Vuky i ja sam jucer radila test bezveze, znala sam da ce biti negativan. I ja osjetim tek taj tren kad mi dodje, a ponekad i tek kasnije pa se zacudim kad odem na wc, a bez uloska sam
Meni treba doci sutra, prekosutra ili u srijedu.
Oooo Lalla i ti si s nama u cekaonici. 🤘🏻 Neka nas sto vise da nam cekanje brze prodje. 😉 Sretnoooo ❤️ Meni je paket ulozaka spreman na kosari za ves. 🙈😂😂😂
Pozdrav Omerta 🙋🏽 Bome i meni je malo cudno da gin kaze da je normalno da menga izostane a da te ne pregleda...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Drzim fige da sve javite pluseve uskoro koje iscekujete M.
Dalindas tvoj gin - bez komemtara! Predlozila bi ti da ako mozes promjenis si gibekologa jer ovo nije bas normalno sto si dobila kao odgovor.
Sortiraj odgovore
Najstariji