Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    05. Svibanj 2019. 06:46

Jutro zene 🙋🏽
    Evo ne znam dalindaS, stvarno cudna situacija moram priznati. A jesi bila kod gina kad ti je prva menga kasnila,tj. nije ni dosla?
    Da prijavim 28.dan ciklusa... danas valjda đurđa stize. 🤷🏼‍♂️ Cice mi gore koliko me bole, bas žare nekako. Ali i to sam vec imala tako da... ne polazem nade u njih kao neki znak. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Dalindas
    05. Svibanj 2019. 07:32

Jutro :) 
    Zvala sam ju ,rekla je da je normalno da kasni mjesec dana i da joj se javim ako ni druga ne dođe .
    Joj nadam se da neće doći 😣
    Ja imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , užas 

vuky
    05. Svibanj 2019. 08:13

Jutro... mene danas ništa ne boli. Trenutno barem! To ništa ne znaci, jer me obično zaboli i taj tren dođe. Ako ne dode sutra ću napraviti test! 

Raštika
    05. Svibanj 2019. 08:33

vuky

Jutro… mene danas ništa ne boli. Trenutno barem! To ništa ne znaci, jer me obično zaboli i taj tren dođe. Ako ne dode sutra ću napraviti test!

Drzim fige! 🤞🏼
    Ni mene osim cica nista ne boli. Moze ona doci u bilo kojem trenu a i nekako sam spremna za nju jer stitna mi nije najbolja trenutno a i pisnula sam test u petak i nista. 🤷🏼‍♂️ 
    Mozda ce kasniti jer je zadnja dva puta dosla dan ranije. U slucaju da ne dodje test mogu kupiti tek u utorak jer sutra imam prijevoz na posao i s posla s osobom koja ne silazi sa planirane rute. 😂😂😂😂 A zivim na brdu i bez prijevoza svog sam do utorka...

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

vuky
    05. Svibanj 2019. 08:39

I ja sam radila test pred 6 dana i bio je negativan... u biti ne znam sto sam toliko nestrpljiva, valjda je to normalno.... navijam da nam ne dođe i plusici da budu 😎

Lalla
    05. Svibanj 2019. 09:25

Vuky i ja sam jucer radila test bezveze, znala sam da ce biti negativan. I ja osjetim tek taj tren kad mi dodje, a ponekad i tek kasnije pa se zacudim kad odem na wc, a bez uloska sam 
    Meni treba doci sutra, prekosutra ili u srijedu.

vuky
    05. Svibanj 2019. 09:52

Još čekamo... pa ako ništa, novi pokušaji ☺️

Omerta
    05. Svibanj 2019. 09:57

Dalindas

Jutro :)
    Zvala sam ju ,rekla je da je normalno da kasni mjesec dana i da joj se javim ako ni druga ne dođe .
    Joj nadam se da neće doći 😣
    Ja imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , užas

Doktorica ti je to rekla??? 😱😱😱 Normalno da m kasni po mjesec dva?? Jel ona s Marsa pala? Nisam bas pratila, ali jesi isla vaditi betu? Mozda da odes kod privatnika na pregled?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Raštika
    05. Svibanj 2019. 10:27

Lalla

Vuky i ja sam jucer radila test bezveze, znala sam da ce biti negativan. I ja osjetim tek taj tren kad mi dodje, a ponekad i tek kasnije pa se zacudim kad odem na wc, a bez uloska sam
    Meni treba doci sutra, prekosutra ili u srijedu.

Oooo Lalla i ti si s nama u cekaonici. 🤘🏻 Neka nas sto vise da nam cekanje brze prodje. 😉 Sretnoooo ❤️ Meni je paket ulozaka spreman na kosari za ves. 🙈😂😂😂
    Pozdrav Omerta 🙋🏽 Bome i meni je malo cudno da gin kaze da je normalno da menga izostane a da te ne pregleda... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Grizli
    05. Svibanj 2019. 10:51

Drzim fige da sve javite pluseve uskoro koje iscekujete M.
    Dalindas tvoj gin - bez komemtara! Predlozila bi ti da ako mozes promjenis si gibekologa jer ovo nije bas normalno sto si dobila kao odgovor. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.