Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    05. Svibanj 2019. 10:57

Možda sam se krivo izrazila - rekla je da je normalno da mjesec dana izostane (pogotovo jer sam počela sa teretanom )

05. Svibanj 2019. 11:02

Grizli draga u kojoj si ti fazi? Jesi vec odradila fet ili jos hvatas O? 
    Ako sam dobro skuzila brzo ti je rođendan, ako zelis obavjesti nas o datumu da ti mozemo cestitati 😊

Grizli
    05. Svibanj 2019. 11:56

Pina cekam fet. Imala ovulaciju taman kad sma na zadnjem uzv bila, taman 15dc i u srijedu imam fet. Ovaj pit mi je bas sve nesto na broj 5 - mjesec, 5 transfer, 15dc ovulacija, 5 dana kasnije fet sa 5-dnevnim embrijem tj blasticom, a mengu ne ocekujem 15.5. 😁 5 mi je sretan broj inace! Pa se lovim za simboliku. A i bila bi mi 5.trudnoca! Pa se nadam mozda cak i previse za svoju realnost. Dobro si zapamtila rodjendan imam dan prije nego trebam  dobiti tako da se nadam i poklonu iz bajke sa happy endom. Kako si ti? 

• JuMiMa
    05. Svibanj 2019. 12:02

Drage mamice,buduce i sadasnje imam jedno pitanjce. Decko i ja smo spolno aktivni. Nisam pratila plodne dane i inace imamo nezasticene spolne odnose. Nemam mengu vec 3 dana ovo je 4 dan. Test pokaziva negativno. Inace mengu imam tocnu svaki mjesec u dan. Ne znam dali se mogu pouzdati u test,kakva su vasa iskustva. Osjecam neke grcice kao pred mengu al nikako da krene. Pliz neki savjet sta napravit da bi znala sigurno tocne rezultate. Unaprijed hvala curke na savjetima .

• JuMiMa
    05. Svibanj 2019. 12:03

Drage mamice,buduce i sadasnje imam jedno pitanjce. Decko i ja smo spolno aktivni. Nisam pratila plodne dane i inace imamo nezasticene spolne odnose. Nemam mengu vec 3 dana ovo je 4 dan. Test pokaziva negativno. Inace mengu imam tocnu svaki mjesec u dan. Ne znam dali se mogu pouzdati u test,kakva su vasa iskustva. Osjecam neke grcice kao pred mengu al nikako da krene. Pliz neki savjet sta napravit da bi znala sigurno tocne rezultate. Unaprijed hvala curke na savjetima .

vuky
    05. Svibanj 2019. 13:27

Grizli od srca ti želim uspjeh ovaj put...❤️ 
    JuMiMa ako ti kasni još koji dan Odi na pregled kod ginekologa bez obzira na test! Ja bi tako napravila! Strpi se još par dana! 

05. Svibanj 2019. 14:12

Draga grizli e pa onda neka ovaj 5.mjesec i rodendan bude najsretniji dosad 🤞 drago mi je da si pozitivna, kazu kako zracis tako privlacis . Zaslužila si najljepsi poklon za rodendan ❤
    Ja sam super, pocela sa piskenjem trakica ovaj mjesec pa su me opet zbunile i odustala sam, danas mi je 22dc i dosta me boli desni jajnik od sinoc, jutros skroz malo jako rastezljive sluzi pa pretpostavljam da je bila O.. veceras cemo u akciju nakon duuugo vremena. Pisala sam vec da se malo zabavljam novim poslom pa se ne opterecujem simptomima.

• Želimbebicu
    05. Svibanj 2019. 15:00

Pozdrav, nova sam ovdje, inace vas pratim vec 3 mjeseca ali evo sad se javljam. Ja i moj dragi radimo na bebici vec 4 mjeseca i nista jos. Na zalost sve pokusavamo, jako al jako zelimo tu bebicu. Odnose imamo redovno skoro svaki dan a na plodne dane po vise puta. Ciklus mi je tocno 28 dana i sada trebam dobiti za dva dana. Imam neke grceve u stomaku od jucer, iskreno nw zelim da mi dode ta vijestica, ata vi kazete da li bi trebala kod ginica na preglede?

Grizli
    05. Svibanj 2019. 15:31

JuMiMa najbolje da ponoviš test za 2 dana, ako i dalje ne dobijes onda se javi gin. sretno posebno ako bebu prizeljkujes.
    Vuky i Pina hvala na željama...
    Pina može biti da se O tek sprema jer sluz je prethodnica ovulacije i najviše je ima netom prije nego folikul pukne. sretan lov!
    Želimbebicu taj vaš seks maraton neće vam donjet ništa jer ti se sjeme kod partnera ne stigne revitalizirati i stvoriti tom brzinom. sjeme se krene stvarati 3 mjeseca prije nego je moguća oplodnja, a nakon ejakulacije treba 36-48 h da se u ejekulatu nađe dovoljan broj progresivno pokretnih spermija. svakodnevnim sexom i to više puta dnevno on izbacuje samo ejakulat bez ili sa vrlo vrlo malo sjemena čak i kod iznadprosječno plodnih muškaraca,  šta ne dovodi do trudnoće. drugo ne znam koliko godina imaš al za sve žene mlađe od 25. '' normalno'' se smatra i do 2 godine pokušavanja, za mlađe od 35. 1 godina, a za starije od 35. 6 mjeseci. tako da nemoj se ljutiti al tih vaših 4 mjeseca je kikiriki da bi se govorilo o neuspjehu i nekom dizanju panike. za početak ti predlažem da malo usporite tempo sa odnosima, da se zdravo i pravilno hranite, dovoljno krećete i tek onda ako ne uspije kroz koji mjesec 8osim ako nisi iznad 35.) javiš se ginu sa problemom s začećem. 

Ana Donna
    05. Svibanj 2019. 15:38

Cure,pratim Vas i dalje...
    MalaTajna, čestitam na bebici 💓
    Misica, jesi rodila? 
    Tata, kako je Sanjica, jesi pravila test poslje? 
    Grizli, drzim 🤞🤞 da ovaj mjesec bude tvoj najsretniji, i da se sve zvjezde poslože 😘 
    Evo beba i ja rastemo, sve je uredu, malo žgaravica mući...jedva čekam da malo ugrije, pa kupanje do poroda 😊 bar ću u moru bit lakša 😂 
    Raštika, nadam se da ti ulošci neće trebat 🤞 još se nadam za tebe...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.