Curee imam pitanje mozda malo glupo ali me znatiželja vuce da pitam.Znaci zadnja menst.je bila 15.3 ,trebala je doci 10.3 al tad je bila kasnila 5 dana paa je ipaak na 36dc dosla.Eh sad po kalendaru i mom proračunu ovulacija je bila 6.4.
Kalendar obilježava ovu menstruaciju da treba doci sutra,aliiii ja ni jedan simptom nadolazeće mens.nemam .Svaki mjesec prije me znalo na 10 daana da ubija PMS ali sad nista.Bas se odlično osjecam.Niti stomak boli niti ledja itd.Ee moje je pitanje ako se desila trudnoca (veelika je nada tu) da li je mogla ginek.prilikom pregleda vidjeti da sam ostala u drugom stanju.Ovo pitam zato sto mi se ne da ici kupovati i raditi test ako nisam,jer sebi cu samo psihu opteretiti.Valjda me shvatate. 😞
nije mogla vidjeti, premalo je to
[iimg]
ček, kad si bila na pregledu?
Jucer.
Ali nije radila uz.vec samo bris uzela i onako samo pregled tj. stiskala jajnike posto sam se pozalila da me povremeno bolio.
Bebalove
Rastika ja sam super, 7dc, menga je krace trajala zbog vrkute , iako je produzila ciklus nastavit cu je pit. O bi trebala doc za nekih 2 tjedna, al pratit cu trakicama pa cemo vidit, kod mene zna šetat i nikad ne znam tocno kad je. Isto sam i dalje u napetim odnosima s deckom 🔫 al dobro, proc ce i to. Tebi sretno s biranjem bicikla, i s nalazima stitne! Jos uvijek vrijedi da ti skupim nalaze ako treba 😂
E da, papa test mi je uredan , nema cin I vise sto je uvik bio problem. Sad cekam nalaze briseva.
Bebalove sretno i da bude plus
Angie cestitam na urednoj beti ! Sve najbolje draga ❤
Mallla ne gubi nadu dok ne dode M 😍
Mogla je izraziti sumnju ako te je gledala vaginalno. Dakle ako je stavila prste unutrA a od gore pritisnula maternicu, u suprotnom ne. Bebalove navijamo da bude +bez Obzira vidjela gin ili ne.
url=https://lilypie.com]
Mogla je izraziti sumnju ako te je gledala vaginalno. Dakle ako je stavila prste unutrA a od gore pritisnula maternicu, u suprotnom ne. Bebalove navijamo da bude +bez Obzira vidjela gin ili ne.
Bas tako je i uradila vaginalno pregled.Ah nista drugo mi ne preostaje nego sacekati pa ako zakasni onda uraditi test.Hvala vam na odgovorima ,i zelim vam svima plusice ➕ pa i meni. 😊
Bebalove
Joj cure nisam se mogla logovati par dana 🙄srecno svima koje radite test ,ja vam se danas pridruzujem.Muzicu je rodjendan,pa bi bilo lepo iznenaditi ga.Kako test nisam uspela kupiti,a da on ne vidi,jutros sam pisnula u casicu,pa cu test kupiti oko 9 i uraditi ga.Ne znam ni jesam li pocela ovulirati zbog skorog porodjaja ,ali bila je jedna sumnjiva situacija koja me podsetila na implantaciju,pa radim testic.Ima jos nekih simptomcica,npr grcevi,pojacano culo mirisa,neki pristici po licu koje nemam inace...e sad sve to naravno vrlo lako moze biti samo da se ciklus poceo ustaljivati iako ja prizeljkujem plusic.🙏
url=https://lilypie.com]
Tata cekam rezultat nestrpljivo!
Ostale cure koje cekate da M ne dodje 🤞🤞🍀🍀🍀! Moj M ovaj mjesec uranila puno previse i jucer dobila na 21dc. 🙄 Tako da mi nije uspjela dr napraviti bris maternice nego sad moram opet krenut na uzv za koji dan i prepremiti se za FET. Ima kakvih novosti kod ostalih curki?
Sortiraj odgovore
Najstariji