Ulazim, citam i imam sta vidjeti, ova Tata hoce odmah drugu bebu 😁😁😁 Zar vec, mora da je Sanjica jako pametna i fina beba 😁 Bas mi je drago, i ja ti prizeljkujem plusic, i moram reci jako si hrabra. Jesi vec dobila ciklus, dojis li? Ja jos nisam, dojim iskljucivo, jucer bila na prvom pregledu, pa uzela mi dr papu i kaze ima neka ranica na grlicu sto je kao normalno nakon poroda, i od jucer imam blago krvav sekret, pretpostavljam kako je malo zagrebala za papu, ima koja iskustva je li to normalno?
Ostale curke, pozdrav svima, i mojim starim prijateljicama s foruma, nisam imala vremena citati vas vidim svasta se desavalo, nadam se da ste dobro i da uskoro bude plusica.❤️
Svjesna drago mi je da si se javila! Mogu ti rec samo da kod mene zna nakon pape drugi dan biti malo smedjeg iscjetka al nista strasno, ne boli, ne pece nista samo kad mokrim bude na papiru. Sad dal je to od toga tebi ili jos od poroda ili se ciklus vraca u normalnu ne znam. Sretno! I uzivaj!
Cure, sretan Uskrs svima koje slave. Nadam se sa ce uskrsnji zeko donijeti plusica svima. ❤️😚🐥🐰🐣
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure pridružujem se za SretAn Uskrs za sve koji slave. Obzirom da je jake simbol Uskrsa nek se i naša jajca oplode 😘
url=https://lilypie.com]
Sretan Uskrs!mi cekamo nalaze i odmaramo jos ovaj ciklus tako da povremeno skicnem sto ima kod vas...pocela sam i ja piti vrkutu..cure cestitam na plusevima a ostalima drzim 🤞 da ga i mi sto prije ugledamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji