Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    20. Travanj 2019. 12:33

Ulazim, citam i imam sta vidjeti, ova Tata hoce odmah drugu bebu 😁😁😁 Zar vec, mora da je Sanjica jako pametna i fina beba 😁 Bas mi je drago, i ja ti prizeljkujem plusic, i moram reci jako si hrabra. Jesi vec dobila ciklus, dojis li? Ja jos nisam, dojim iskljucivo, jucer bila na prvom pregledu, pa uzela mi dr papu i kaze ima neka ranica na grlicu sto je kao normalno nakon poroda, i od jucer imam blago krvav sekret, pretpostavljam kako je malo zagrebala za papu, ima koja iskustva je li to normalno? 
    Ostale curke, pozdrav svima, i mojim starim prijateljicama s foruma, nisam imala vremena citati vas vidim svasta se desavalo, nadam se da ste dobro i da uskoro bude plusica.❤️

Grizli
    20. Travanj 2019. 12:38

Svjesna drago mi je da si se javila! Mogu ti rec samo da kod mene zna nakon pape drugi dan biti malo smedjeg iscjetka al nista strasno, ne boli, ne pece nista samo kad mokrim bude na papiru. Sad dal je to od toga tebi ili jos od poroda ili se ciklus vraca u normalnu ne znam. Sretno! I uzivaj!

Raštika
    21. Travanj 2019. 07:12

Cure, sretan Uskrs svima koje slave. Nadam se sa ce uskrsnji zeko donijeti plusica svima. ❤️😚🐥🐰🐣

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    21. Travanj 2019. 07:15

Cure pridružujem se za SretAn Uskrs za sve koji slave. Obzirom da je jake simbol Uskrsa nek se i naša jajca oplode 😘

url=https://lilypie.com]

Mika111
    21. Travanj 2019. 08:32

Sretan Uskrs svima koje slave!!😊😊

Grizli
    21. Travanj 2019. 08:45

Sretan Uskrs!!! 

• Bebalove
    21. Travanj 2019. 10:38

Sretan Uskrs svima koji slave..

Bebalove

Smiley
    21. Travanj 2019. 10:55

Sretan Uskrs 😊

sofi09
    21. Travanj 2019. 17:35

Sretan Uskrs!mi cekamo nalaze i odmaramo jos ovaj ciklus tako da povremeno skicnem sto ima kod vas...pocela sam i ja piti vrkutu..cure cestitam na plusevima a ostalima drzim 🤞 da ga i mi sto prije ugledamo...

Angie1205
    21. Travanj 2019. 20:32

SRETAN USKRS DRAGE MOJE!! 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.