Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    16. Travanj 2019. 16:38

Reni

Rastika,ima i suvog mesa 😂😂😂
    Ja zvala Cito,i dogovorila pregled kod dr.Poljaka,sljedeci tjedan cu otic s muzem,eto cisto da i on to sve pogleda i da svoje mišljenje,to mi je taman par dana prije pregleda ovih u bolnici. Jesam poletila al eto,volim sve procesljat i znat.

Eee Reni i ja taman pojela rastiku sa suvim mesom😂😂😂😂 moji su prijatelji isli kod Poljaka i prezadovoljni su. Doduse, oni nisu imali nikakvih prepreka, samo nisu mogli neko vrijeme zanijeti. Poljak im rekao da probaju 4 dana nakon ovulacije i nakon toga iz prve uspjeli.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Mallla
    16. Travanj 2019. 16:44

tata_me_zove_zlato

Dreamgirl,cestitke na plusicu. 🙏❤
    Cure,imam ja jedno pitanjce .Koliko dana posle ovulacije,a pre menstruacije se desava implantacija?Naime,ja samo dojim i to vrlo cesto,na zahtev,tako da nisam ocekivala regulaciju progesterona u skorije vreme iako jesam prizeljkivala.Pre dva dana sam procurila misleci da je M ,i tokom celog dana sam imala grceve ubedjena da ce krenuti jace.Danas,dva dana posle i dalje potpuno prazan ulozak.Kako sveze krvi nije bilo,a grcevi i braonkasta sluz mi poznati,ja pomislila na implantacijsko 😍

Može biti implatacija pogotovo ako se ne pazite, a može biti da ti se ciklus regulira. Kada je uključeno dojenje na zahtjev sve je moguće. Ja dobila točno 2mj nakon poroda

url=https://lilypie.com]

Grizli
    16. Travanj 2019. 17:50

Angie čestitam! Da beta bude velika i da je to jedna uredna trudnoca!
    Tata ja te skroz kuzim. Muzu sam isto rekla ako nam uspije i ako budemo nakon svega imali snage za jos koju borbu da bi cim prije onda krenuli jer kako nam ide docekat cemo duboku starost i sto bi on reko na roditeljskom ce mislit da su im dosli baka i deda 😂. No otom potom... Da bar 1 bude dobro je! Drzim fige da je tocno ono sto si zelis! 🤞🤞🤞. Kod mene nista nova hodocastim i dalje na uzv svakih par dana i cekam kad ce raditi taj bris i tto je to. Plan je u 5 mj opet ici na fet po zadnjeg smrzlica. Taman ce biti tocno godinundana od prvog postupka nam 😏.
    Reni najbolje da napravis sve sto ce te umiriti! Sretno

Angie1205
    16. Travanj 2019. 20:54

Drage moje, kako mene peru zivci, sve mi smeta, jadne moje cure sa mnom 🙈
    Ko za vraga mm i danas i sutra radi popodne pa su osudjene na mene zivcenjakusu. 🥺
    Vrijeme tako sporo prolazi i ak si ne nadjem neku zanimaciju ja cu prosvikat nacisto. 
    Doslovno sam olickala svaku plohu u stanu, svaki drek mi smeta i sve mora bit “na crtu” i to me drzi sat-dva a onda me copi plac, umor pa dva sata ne ustajem s kauca...vec sam i psu dosadila 😳
    Sad brojim sek da dodje mm i da se s njim zavalim pred serije. Osudjena sam sad na telku, mob i kauc 😂

Grizli
    16. Travanj 2019. 22:49

Angie neka ti zivcanis sve su to slatke muke ja bi rekla. Nece ti curke zamjeriti! I da molim te pobogu makninovaj sticker dole sto ti pise 4 dan ciklusa i 23 dana do testiranja osim ako to ne brojis dane do testiranja zivaca djece! Cekam trudnicki uskoro da osvane kod tebe. 

Angie1205
    17. Travanj 2019. 09:29

Ahahaha joooj ja i zaboravila na sticker 🙈
    Evo cim sjednem za komp micem ga 😉
    Ja jutros vadila betu, nalazi budu oko 15, e sad isla sam privatno, jos cu pitat ginicku kad bi mogla ponovit, al da pitam i vas, nakon kolko ste vi ponovno vadile? Jel 48h dosta?

• dreamgirl85
    17. Travanj 2019. 09:56

mala.le.90.

dreamgirl85

Da li je ovooo pozitivnoooo???

Ja je vidim😀😀 i neka bude sve tamnija i tamnija❤

❤❤❤❤❤❤

• dreamgirl85
    17. Travanj 2019. 09:57

Hvala vam svima na cestitkamaaaa divne steee ❤

Smiley
    17. Travanj 2019. 11:41

Dreamgirl čestitam na plusiću. 
    Angie nek bude beta visoka i školska trudnoća. 
    Reni bit će u redu, dobro da si se pomirila s time. Sve se to da rješit i ima nade. 
    Dečku danas došao nalaz slermiograma i piše dijagnoza normozoospermia, koliko sam našla na internetu to je uredan nalaz 😊

Raštika
    17. Travanj 2019. 13:18

Cestitke na plusicima svima. 🥳❤️❤️
    Meni menga prosla, akcije nema jer smo se posvadjali. Toliko me naljutio da mu najradje ne bi dala do kraja zivota. 💁🏽‍♀️😂😂😂 glupi muskarci, ne valja se sikirat oko njih. A sta ces. 🤷🏼‍♂️ 
    Cekam iduci tjedan da odem do splita krv izvadit pa cemo vidit za dalje. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.