Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    18. Travanj 2019. 15:21

Cestitke svima na plusicima, Angie tebi cestitke na prekrasnoj,velikoj beti😉😉.
    Raštika nadam se da ste se ti i dragi pomirili i da je ipak bilo akcije😂
    Kod mene danas 7 dc, ovaj ciklus baš ne polazem neke nade jer od subote necemo biti zajedno sve do srijede, sutra cemo pokriti i u srijedu a to je vec 13dc.....ali dobro, ovaj mjesec barem necu imati sve moguce simptome trudnoce😂😂
    Ima netko da uskoro radi test?

• Bebalove
    18. Travanj 2019. 15:27

Reni

Bebalove

Zdravo cure imam pitanje za Vas .
    Da li je koja imala iskustvo da na pregledu doktor pretiska jajnike na stomaku.Ja sam danas bila na prvom pregledu odkako samo dosla u novu drzavu .Uzela mi je bris i ja sam joj rekla da me povremeno lijevi jajnik boli.Ona je uzela i pretiskala jajnike na stomaku toliko me je zabolilo da sam jaukala.I onda me narucila za UZ tek u julu.Eh sad sam stigla kući ali jajnik lijevi me bas al bas boli.Da li je to moguce od pregleda.?

Meni zna stisnut malo rukom dok gleda ultrazvučno,al nije me poslje pregleda bolilo,..glupo mi sto te nije uzv pogledala nego tek u 7 mj te narucila,bas bezveze.. jel ti rekla sto kad si joj rekla da te povremeno boli?

Nista mi nije rekla,pitala me samo da li jajnik boli tokom menstruacije rekla sam da ne,vec posle , i da sam jedan dan imala jaku bol a dva dana blagu.Samo mi je dala uputnicu gdje Pise PCOS za ultrazvuk ,ali ovdje gdje sam ja za sve se posebno narucuje.Upitanju je područje Slovenije.Samo sto je meni bas mnogo za to cekanje  UZ pogotovo ako je naglasila PCOS . 

Bebalove

Reni
    18. Travanj 2019. 15:39

Bebalove

Reni

Bebalove

Da li je koja imala iskustvo da na pregledu doktor pretiska jajnike na stomaku.Ja sam danas bila na prvom pregledu odkako samo dosla u novu drzavu .Uzela mi je bris i ja sam joj rekla da me povremeno lijevi jajnik boli.Ona je uzela i pretiskala jajnike na stomaku toliko me je zabolilo da sam jaukala.I onda me narucila za UZ tek u julu.Eh sad sam stigla kući ali jajnik lijevi me bas al bas boli.Da li je to moguce od pregleda.?

Meni zna stisnut malo rukom dok gleda ultrazvučno,al nije me poslje pregleda bolilo,..glupo mi sto te nije uzv pogledala nego tek u 7 mj te narucila,bas bezveze.. jel ti rekla sto kad si joj rekla da te povremeno boli?

Nista mi nije rekla,pitala me samo da li jajnik boli tokom menstruacije rekla sam da ne,vec posle , i da sam jedan dan imala jaku bol a dva dana blagu.Samo mi je dala uputnicu gdje Pise PCOS za ultrazvuk ,ali ovdje gdje sam ja za sve se posebno narucuje.Upitanju je područje Slovenije.Samo sto je meni bas mnogo za to cekanje UZ pogotovo ako je naglasila PCOS .

Je to je bas dugo,evo neznam sta bi ti rekla kad je takav sistem,jedino ako si u mogućnosti privatno nekom otic da ti napravi uzv cisto radi sigurnosti,a i pogotovo ako te nastavi bolit. Evo da te za misec narucila pa ni po jada, nego tek za 3.

Reni
    18. Travanj 2019. 15:43

Mika111

Cestitke svima na plusicima, Angie tebi cestitke na prekrasnoj,velikoj beti😉😉.
    Raštika nadam se da ste se ti i dragi pomirili i da je ipak bilo akcije😂
    Kod mene danas 7 dc, ovaj ciklus baš ne polazem neke nade jer od subote necemo biti zajedno sve do srijede, sutra cemo pokriti i u srijedu a to je vec 13dc…..ali dobro, ovaj mjesec barem necu imati sve moguce simptome trudnoce😂😂
    Ima netko da uskoro radi test?

Ja danas u mulleru obilazila oko testova,oči htjele da mi ispadnu 😂 glupa navika al nisam imala razloga kupovat jer smo ovaj mjesec apstinirali,jedino smo mislim 9ti dan ciklusa nesto radili ali to je bilo prije O tako da nemam apsolutno nista za ocekivat.

• Bebalove
    18. Travanj 2019. 15:56

Reni

Bebalove

Reni

Bebalove

Nista mi nije rekla,pitala me samo da li jajnik boli tokom menstruacije rekla sam da ne,vec posle , i da sam jedan dan imala jaku bol a dva dana blagu.Samo mi je dala uputnicu gdje Pise PCOS za ultrazvuk ,ali ovdje gdje sam ja za sve se posebno narucuje.Upitanju je područje Slovenije.Samo sto je meni bas mnogo za to cekanje UZ pogotovo ako je naglasila PCOS .

Je to je bas dugo,evo neznam sta bi ti rekla kad je takav sistem,jedino ako si u mogućnosti privatno nekom otic da ti napravi uzv cisto radi sigurnosti,a i pogotovo ako te nastavi bolit. Evo da te za misec narucila pa ni po jada, nego tek za 3.

Ocekujem ovu svoju vjesticu za 2 dana pa tako da posle nje cu ici i traziti da mi je hitno za UZ.a da li ko zna o mikrocisticnim jajnicima.Ja sam bila prije 6 mjeseci privatno kod ginekologa bas zbog boli tog jajnika gdje mi je i otkrila to na lijevom jajniku i rekla da to nije nista i da imam neku upalu dala mi vaginalete i tablete 10 dana da pijem i tjt.I da dodjem samo na ispiranje vagine radi obilnog sekreta .Al ja nazalost vise nisam isla radi preseljenja.Posle tih tableta i vag.mene je prestala bol ali evo opet se javlja.Sada sam se toga sjetila i guglam o mikrocisticnim jajnicima posto sam ja bas mlada i nezrela za to shvaćanje tesko mi je skontati da li je to slicno PCOS i da li je tesko zatrudniti.

Bebalove

Reni
    18. Travanj 2019. 16:31

Bebalove

Reni

Bebalove

Reni

Bebalove

Ocekujem ovu svoju vjesticu za 2 dana pa tako da posle nje cu ici i traziti da mi je hitno za UZ.a da li ko zna o mikrocisticnim jajnicima.Ja sam bila prije 6 mjeseci privatno kod ginekologa bas zbog boli tog jajnika gdje mi je i otkrila to na lijevom jajniku i rekla da to nije nista i da imam neku upalu dala mi vaginalete i tablete 10 dana da pijem i tjt.I da dodjem samo na ispiranje vagine radi obilnog sekreta .Al ja nazalost vise nisam isla radi preseljenja.Posle tih tableta i vag.mene je prestala bol ali evo opet se javlja.Sada sam se toga sjetila i guglam o mikrocisticnim jajnicima posto sam ja bas mlada i nezrela za to shvaćanje tesko mi je skontati da li je to slicno PCOS i da li je tesko zatrudniti.

Evo ja sam nasla ovo ako ce ti sta pomoc da shvatiš bolje,mada ni ja ne kuzim puno. A kad ti prođe vjestica odi k njoj i reci da te boli jako pa nek te pregleda,malo zacvili,bolje nego da cekas 3 mj.

Mallla
    18. Travanj 2019. 16:55

Bebalove ja imam mikrocistične jajnike. To su jajnici kojji su slikovito rečeno puni malih crtica. Ne predstavljaju problem. 

url=https://lilypie.com]

• Bebalove
    18. Travanj 2019. 17:08

Reni hvala puno ovo je vec lakse shvatiti.Jer ja ono sto sam nasla i procitala je 😱 toliko da mi je pritisak skocio na 200 .Inace sam panicar.Al posto mi tada gin.nije dala nikakvu terapiju nadam se da nije neki nerjesiv problem .
    Mallla takodje hvala na odg.bitno  mi je samo da ne predstavlja nikakav problem za trudnocu.Jer tada gin.nista nije objasnila a niti sam ja pitala  od silnog straha i treme jer mi je to bio bas PRVI pregled.
    Cure divne ste sto izlazite u susret i pomazete oko nekih nedoumica,da nema vas ja bi vec na hitnoj bila zbog visokog pritiska i sikirancije 😂❤

Bebalove

Angie1205
    19. Travanj 2019. 09:46

Dobro jutro ekipa!
    Nesto ste mi uspavane ovih dana ili spremate kolace, farbate jajca?
    Ja jutros opet vadila betu i sad cekam.... samo da potvrdimo da se pravilno dupla i da je sve u redu.
    Malo me pere nervoza i strah al u sebi nekako znam da je sve ok 🥰
    Bacam i na vas malo trudnicke prasine ✨✨ pa da vam ovaj Uskrs bude plodan! 😘
    Ima netko da NEocekuje ovih dana?

Dalindas
    19. Travanj 2019. 11:23

Pozdrav cure , nova sam ovdje :) 
    Moram reci da je bas lijepo pročitati ovoliko pozitivnih komentara :)
    Kod mene je situacija sljedeća . Negdje od 8og mjeseca radimo na bebi i nažalost još ništa . Iskreno ,nisam nikad ni pomislila da to može potrajati pa me svaki mjesec kada stigne m sve vise ražalosti . Ovaj mjesec sam počela sa teretanom i pročitala sam dosta komentara da menstruacija može kasniti - tako da me nije iznenadilo kad je kasnila . Međutim ,kasni već 14 dana ,napravila sam dva testa za trudnoću i negativna su . Doktorica je rekla da dođem na pregled ako i slj mjesec bude kasnila . Eto ,morala sam se malo pojadati 😕 čitam da dosta cura krene sa folnom čim počnu raditi na trudnoći ,preporučate li još nešto ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.