Lijepo vas sve pozdravljam!
Ja sam nova ovdje. Imam 33 godine, moj nevjenčani suprug i ja smo se odlučili i za taj korak. Mene se ustvari čekalo da donesem odluku da li želim dijete uopće ili ne već godinu dana, najmanje. I kada sam shvatila napokon da ako budem čekala savršeni trenutak da dijete neću imati nikada, odluka je došla samo po sebi preko noći i to je to. Svjesna sam da želim svoju obitelj
Moja prva odluka je da odem ginekologu na razgovor da ga pitam da li trebam početi piti neke vitamine, prenatal i slično, jer inače nikad ništa ne pijem od dodataka prehrani jer sam jednom alergijsku reakciju dobila na neke vitamine kupljene u DM-u. Rečeno mi je (ne od strane doktora doduše), da ne planiram trudnoću ako ne pijem neki taj dodatak minimalno 3 mjeseca. Što vi mislite o tome?
Teško mi pada i što nemam nijednu prijateljicu koja ima ili planira dijete. Jednostavno moje društvo kao da je zakazalo po tom pitanju. Tako da me malo panika lovi da neću imati doslovno nikoga sa kime bih pričala na kavi o tim baby stvarima. Zato sam se i prijavila ovdje na forum
Valjda se nisam previše raspisala za prvi put i svima želim zdrave i sretne trudnoće sa što manje stresa!
Termin Lipanj 2021 🤰
Rastika, nema mi nista gore nego kad se posvađamo kad ocekujem O! Onda moram gutat ponos i ispricavat se zbog seksa hahaha grozna sam.
Sfinga dobro nam dosla , i sto prije otisla s velikim plusom. Mislim da si donijela dobru odluku , jer dosta nas je mislilo da cemo ostat T od jednog seksa , pa smo se ipak malo duže zadrzale na ovom forumu, što se nadam da nece bit slucaj kod tebe! Svakako otidi do gin cisto da te pogleda i da ti zeleno svjetlo, ali i propise folnu kiselinu. Nju nije bas da moras piti prije trudnoće, ali svakako je jako dobro jer ces pripremit tijelo za što bolji i zdraviji razvitak bebe. A to sto nemas prijateljice koje imaju bebe, ne znaci da ih neces pronaci. Imaš nas tu na forumu za sva pitanja i nedoumice. Npr ja sam mlada i moja prijateljica je prva iz drustva ostala trudna, iz prve mi je malo isla na zivce jer sam sama jaaaako htjela bebu pa mi je samo sjedala na muku, ali bilo je interesantno pratit dolazak nase nove prijateljice koja nas je toliko toga naucila. Sretno jos jednom 🤞
Rastika i Pina,i ja i moj smo napeti zadnji dana ko na iglama,najviše zbog mog trcanja po doktorima,pa sad ga naganjam i do Splita,inace on je prepozitivan tip i neda se poplasit,cijela ova moja situacija njemu izgleda bezazleno,tipa smiri se rijesit ce se to,nisi smrtno bolesna,dijete ce doc kad dođe itd..znaci ja sam panicar i forsiram ga s tom svojom panikom,zna se dogoditi u neka doba noci samo ga trznem pitanjem "a sta ako bude ovo ili ono",tu covjek poludi,aj dobro donekle ga i razumijem ali mi ide na zivce kako je tako staložen,ili se pravi,neznam,dobro ga poznajem i uvijek je takav u krizi,premiran toliko da me to iznervira,pa mislim ono jel se ti iceg covjece plasis,ne jer ce sve biti u redu.aj dobro!
Sfinga,imas nas ovdje,kud ces bolje 😂😂😂
Angie 👍👍👍👍🎉🎉🎉🎊🎊🎊 Festam! Savrsena beta! Cestitam i da sve bude savršeno. Najbolje je nakon 2 dana ponoviti da vidis dal se pravilno dupla!
Dreamgirl jesi ponavljala testit jel tamni? Posto sad bi nekako trebala i sluzbeno ti izostat M ako sam dobro izracunala.
Sfinga dobrodosla i cestitam na odluci. Nemoj brinut da neces imat s kim pricat mozda bas ti pokrenes u drustvu baby boom. Za prenatale dobro je pocet pit ih te koji imaju folnu, al bi trebala vidit na sto si imala alergijsku reakciju pa da ne uzmes nesto od cega ce ti biti gore umjesto bolje. Sretno!
Cujte vi svađalice pred ovulacije samo vi budite ljute i iskalite bijes na njima. Ako me razumijete! Ja sam na mm jednom bila tako ljuta a imala sam ovulaciju to jutro da sam popodne mu rekla da cemo se sexat al za kaznu da mora 2 put. Nista mu nije bilo jasno, al odmah nakon se ispricao i napravio sve sto nije a trebao je i jos obavio i moj posao. Tako da sam ja 1 udarcem bila rijesila nekoliko muha. Haha... Igrala sma na kartu ti si bezobrazan, a ja nadivnija zena na svijetu koja te i takvog bezobraznog zeli. 😁
Hvala Grizli 😘
U petak ponavljamo betu da budemo 100000000% uvjereni da sve ide skolski od samog pocetka.
E da, neznam dal sam spomenula, inace imam niski tlak al jucer su mi jedva izmjerili, tek od 4-og puta izmjereno 90/60 🙈 a ja skroz normalna, bar koliko mogu biti 🤪
Zdravo cure imam pitanje za Vas .
Da li je koja imala iskustvo da na pregledu doktor pretiska jajnike na stomaku.Ja sam danas bila na prvom pregledu odkako samo dosla u novu drzavu .Uzela mi je bris i ja sam joj rekla da me povremeno lijevi jajnik boli.Ona je uzela i pretiskala jajnike na stomaku toliko me je zabolilo da sam jaukala.I onda me narucila za UZ tek u julu.Eh sad sam stigla kući ali jajnik lijevi me bas al bas boli.Da li je to moguce od pregleda.?
Bebalove
Zdravo cure imam pitanje za Vas .
Da li je koja imala iskustvo da na pregledu doktor pretiska jajnike na stomaku.Ja sam danas bila na prvom pregledu odkako samo dosla u novu drzavu .Uzela mi je bris i ja sam joj rekla da me povremeno lijevi jajnik boli.Ona je uzela i pretiskala jajnike na stomaku toliko me je zabolilo da sam jaukala.I onda me narucila za UZ tek u julu.Eh sad sam stigla kući ali jajnik lijevi me bas al bas boli.Da li je to moguce od pregleda.?
Meni zna stisnut malo rukom dok gleda ultrazvučno,al nije me poslje pregleda bolilo,..glupo mi sto te nije uzv pogledala nego tek u 7 mj te narucila,bas bezveze.. jel ti rekla sto kad si joj rekla da te povremeno boli?
Sortiraj odgovore
Najstariji