Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    22. Travanj 2019. 09:03

Jutro zene 🌞
    Uzivate li u produzenom vikendu?
    Evo ja cu sutra za Split stitnu provjerit. 
    Na Uskrs mi je bila izgleda ovulacija, skuzila sam iscjedak i to onaj bas cvrsti bjelanjak kojeg dugo nisam imala i boljeli su me jajnici ali nista strasno ovaj put. A iscjedak je bio prisutan i jucer. Oba dana pokrivena, nema vajde od svadjanja na Uskrs. Treba posvadjan prezivit produzeni vikend skupa s deckom u kuci. Bolje pomirba. 😂😂😂😂. 
    Ne mjerim nista, ne pijem ni nista od preparata osim selena, omege i cinka trenutno. 🤷🏼‍♂️  Ali s obzirom na stitnu stvarno ne ocekujem nista tako da odbrojavam do menge jer me bas zanima kakva ce stici ovaj put jer bi trebala do tada dobiti i terapiju za stitnu. Ona prosla je bila cudna skroz 🤢
    Eto, nabaci ja svoje jutarnje (vaginine) monologe. 😂😂
    Pina, fala na ponudi za dizanje nalaza. 😚

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Bebalove
    22. Travanj 2019. 13:40

Zdravo zenee kako ste mi vi danas?
    Evo kod mene nikad gori dan,probudila se jutros a vjestica  dosla bez najave i ikakvog kucanja. Neraspolozena sam.Dan kasnilo,ja odmah jucer trk pisnem na test i ono veeeliki minus.Ne znam vise sta da radim jer ovo me vec ubija.Ovaj mjesec smo bas navalili malte ne svaki drugi dan se hopsali,  bez ikakvog stresa bez icega i opet se nije uhvatilo..Ocigledno je kad nece da nece .Na izmaku sam sa strpljenjem. 😞 
    Eto zene ne zamjerite ja dosla malo tu da se pojadam,jer niko drugi me ne razumije kao Vi.
    Cak i muz samo govori bit Ce,bit Ce .A ja se sve pitam PA KAD CE. Vec mi je  dotuzila ta rijeci BIT CE. 

Bebalove

Mallla
    22. Travanj 2019. 15:57

Hej cure. Ja još u iščekivanju. Zapravo do kraja idućeg tjedna. 
    Bebalove razumijem te i baš je tako kad neće neće taman da se na glavu nasadiš. Pogotovo kada oko tebe krenu "svi" biti trudni pritisak je još veći. Dobro je što taj pritisak dolazi u valovimA a ponekad nas natjera da otkrijemo možda i razloge zbog kojih ne dolazo do T. Zapravo sve iz nekog razloga se odvije ovako ili onako. Prvi put sam mislila brzo ću ostat T, pa je 10mj ciljanja proteklo do uspjeha. Onda sam mislila ajde tko zna kad ću i zazrudnim brzo al brzo i prestanem bit T i sad se tješim mislima ma hoće dogodit će se samo budi strpljiva. Tako nekad imam dana kada skroz vjerujem i pozitivno mislim i dana kada sam zatrpana ispod srušenog svijeta mojih želja. 

url=https://lilypie.com]

Raštika
    23. Travanj 2019. 10:15

Bebalove, razumijem kroz koje osjecaje prolazis... nazalost. 
    Sta da ti kazem, kod mog partnera je sve bit ce kud bude, kad bude pravi trenutak. Poludim sto puta na njega ali na kraju... a tako nekako i jest. Mozemo se mi nasadit na glavu, mozemo bit zdrave 1/1 ali na silu ocito ne ide. 
    Mene su takvi opusteni  ciklusi najvise i ubijali kad bi mengu dobila. Al’ sve je to zivot. Na neke stvari jednostavno ne mozemo utjecati. 🤷🏼‍♂️❤️ 
    Jutros sam izvadila krv, poslat ce mi nalaze postom. Pa cemo vidit sta kaze stitna. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• bennny20
    23. Travanj 2019. 13:05

Cure moje nadam se da ste se sve odmorile! Amgie cestitam od srca i zivim za taj dan da mi se beta tako lijepo dupla! 😀 
    I ja sam.shvatila da nema pravila i nema na silu...i mi kad ganjamo dane, kad pratim nista...a taj mjesec kada mi se desila biokemijska bili smo u radovima i preuredjenju i niti se nisam.sjecala kada smo imali odnos i eto desilo se.... tako da stvarno treba malo pustiti da ide svojim toko....al znam da je tesko...i ja se nadam pa se razocaram...i tako u krig vec mjesecima. 

• leptiric00
    23. Travanj 2019. 19:34

Pozdrav cure,eto mene s prvog uzv trudnickog pregleda,sve je u redu u maternici je lijepo se vidi,moj mali covjek jos je mali 6tt srceko ne kuca jos,ali svaki cas ce poceti jer sumovi cuju,16.12 mi je termin nadam se da bude sve uredu,jasno se vidi gestacijska vreca i vidljiv je prsten i plod,plod odgovara velici od 6tt,zene koje imate vec djecu kad su im pocela kucati srceka?

• Alea
    23. Travanj 2019. 19:49

leptiric00

Pozdrav cure,eto mene s prvog uzv trudnickog pregleda,sve je u redu u maternici je lijepo se vidi,moj mali covjek jos je mali 6tt srceko ne kuca jos,ali svaki cas ce poceti jer sumovi cuju,16.12 mi je termin nadam se da bude sve uredu,jasno se vidi gestacijska vreca i vidljiv je prsten i plod,plod odgovara velici od 6tt,zene koje imate vec djecu kad su im pocela kucati srceka?

Evo ja uskoro trebam roditi i srecko se culo sa 6+2...sad ce to💞

• leptiric00
    23. Travanj 2019. 20:05

Alea sretno,da porod cim brze i lijepo prode :) da jos je sve malo,ginic veli da je sve u normali,ali svakak mi nesto mrmlja i bocka me,prva trudnoca pa zbog toga vjerojatno

• Alea
    23. Travanj 2019. 20:09

leptiric00

Alea sretno,da porod cim brze i lijepo prode :) da jos je sve malo,ginic veli da je sve u normali,ali svakak mi nesto mrmlja i bocka me,prva trudnoca pa zbog toga vjerojatnsve

Hvala ti....sve ce bit oke, opusti se i nek mala mrvica napreduje...brzo to vrijeme leti i zacas ce biti tu...

Mallla
    23. Travanj 2019. 20:35

leptiric00

Opusti se, sutra već možda kuca. Ja sam čula 6+4 s tim da sam tek tada išla na pregled. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.