Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    24. Travanj 2019. 08:00

Leptiric bas mi je drago da je sve ok 🥰
    Ja cekam 15.05. i slj. pregled da i mi cujemo nase ❤️.
    Curke jel piski koja ovih dana!? Nesto ste mi se uspavale ovih dana oko Uskrsa, prejele ste se? Ja jesam 🙈

Angie1205
    24. Travanj 2019. 08:01

Benny doci ce i taj dan da sve vi ugledate plus velik ko kuca 👏

Raštika
    24. Travanj 2019. 08:07

Leptiricoo, drago mi je da je sve ok. ❤️❤️
    Angie, sretno na pregledu. 🤞🏼😚
    Nekakav je mir ovih dana bit ce cure tucaju jaja.  😂😂😂😂 Mozda je ovo zatisje pred buru pa sad kad se krenu javljati sa plusicima. 🤞🏼😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Angie1205
    24. Travanj 2019. 08:13

😂😂😂😂😂😂 one nastavljaju tucat jaja i tjedan poslije Uskrsa, sigurno je sigurno 🤪
    Samo nek ulovite zeku da tipkamo kao trudnjače 🥰
    Ja si moram hitno nac neku zanimaciju, premonotono mi je ovo sjedenje doma i brojanje zjaka. Em ne mogu spavat duze od 6...pola 7, em ne znam kud bi sa sobom cijeli dan.
    Svaki dan pocistim kompletan stan za sat/dva a onda ostatak dana blejim jer ne znam kud cu, sta cu 👿

Raštika
    24. Travanj 2019. 08:24

Slatke muke Angie, najbolje ti je baci se u pekare pa peci peciva, kolace... to sam ja znala zimi radit dok nema posla. 😂😂😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• leptiric00
    24. Travanj 2019. 08:53

Hvala cure 😘🙏🏻

Angie1205
    24. Travanj 2019. 11:56

Rastika ideja ti nije losa al frizder mi krcat, muz me opskrbio  ko da dolazi sudnji dan, jer ne daj boze da mi se nesto jede a nemam doma...ono kao da mi je ducan na 300km 😂😂
    Ja sam vise onako kreativan tip pa volim crtkati, bojati, ukrasavati okvire, kutijice i sl. al se nemrem natjerat na nis a opet dosadno mi je, nisam normalna...znam

Mallla
    24. Travanj 2019. 12:00

Da prejela, užas koliko sam sažvakala 😂
    Ja očekujem M danas ili sutra. Temp. Mi je u padu tako da očekujem tetku iz Rusije. Odolijevam raditi test jer ga nemam kući a temp. Mi jasno govori stiže tetka. Ovaj mi ciklus nešto nikako proć. Uzimala sam kapsule vrkute od O do 10 dpo pa mi se čini da me i to malo više PMSiralo, ogromne su mi grudi (inače ni blizu tome) i krpe me Lampe toliko da sam bila posumnjala u T.... Ali temperatura kaže drugačije. 

url=https://lilypie.com]

• Ella1010
    24. Travanj 2019. 12:35

Zdravo  cure!! Nova sam tu.. evo stanja:  zadnja O bila je 14.4. i jučer sam trebala dobiti M ali nisaaam ( na sreću) , na nagovor frendice čekat ću do petka i napraviti test ( kupila sam Clear blue digitalni) - jel imate iskustva s tim? 
    Ugl od nekih simptoma nemam niš posebno, osim standardnih pms simptoma i iscjedka koji je skroz svjetao... Ne želim se nadat unaprijed dok ne bude +) ali jače je od mene, i toliko smo uzbuđeni.. usput- kad ste išla vadit beta hcg u  dr?  i za koliko budu nalazi gotovi? u petak imamo obiteljsko  druženje i htjela bi do tad saznat (nestrpljivost mi je drugo ime) 

tera_
    24. Travanj 2019. 12:39

Bok žena, nova sam tu..danas sam katastrofa jer M je trebala doci 21.4. I nije, bradavice su mi se duplo povećale, htjela sam raditi test u petak, al danas je stigla vjestica :( muz i ja radimo na bebu godinu dana, polako se prestajem nadati :(

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.