Leptiric bas mi je drago da je sve ok 🥰
Ja cekam 15.05. i slj. pregled da i mi cujemo nase ❤️.
Curke jel piski koja ovih dana!? Nesto ste mi se uspavale ovih dana oko Uskrsa, prejele ste se? Ja jesam 🙈
Leptiricoo, drago mi je da je sve ok. ❤️❤️
Angie, sretno na pregledu. 🤞🏼😚
Nekakav je mir ovih dana bit ce cure tucaju jaja. 😂😂😂😂 Mozda je ovo zatisje pred buru pa sad kad se krenu javljati sa plusicima. 🤞🏼😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
😂😂😂😂😂😂 one nastavljaju tucat jaja i tjedan poslije Uskrsa, sigurno je sigurno 🤪
Samo nek ulovite zeku da tipkamo kao trudnjače 🥰
Ja si moram hitno nac neku zanimaciju, premonotono mi je ovo sjedenje doma i brojanje zjaka. Em ne mogu spavat duze od 6...pola 7, em ne znam kud bi sa sobom cijeli dan.
Svaki dan pocistim kompletan stan za sat/dva a onda ostatak dana blejim jer ne znam kud cu, sta cu 👿
Slatke muke Angie, najbolje ti je baci se u pekare pa peci peciva, kolace... to sam ja znala zimi radit dok nema posla. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika ideja ti nije losa al frizder mi krcat, muz me opskrbio ko da dolazi sudnji dan, jer ne daj boze da mi se nesto jede a nemam doma...ono kao da mi je ducan na 300km 😂😂
Ja sam vise onako kreativan tip pa volim crtkati, bojati, ukrasavati okvire, kutijice i sl. al se nemrem natjerat na nis a opet dosadno mi je, nisam normalna...znam
Da prejela, užas koliko sam sažvakala 😂
Ja očekujem M danas ili sutra. Temp. Mi je u padu tako da očekujem tetku iz Rusije. Odolijevam raditi test jer ga nemam kući a temp. Mi jasno govori stiže tetka. Ovaj mi ciklus nešto nikako proć. Uzimala sam kapsule vrkute od O do 10 dpo pa mi se čini da me i to malo više PMSiralo, ogromne su mi grudi (inače ni blizu tome) i krpe me Lampe toliko da sam bila posumnjala u T.... Ali temperatura kaže drugačije.
url=https://lilypie.com]
Zdravo cure!! Nova sam tu.. evo stanja: zadnja O bila je 14.4. i jučer sam trebala dobiti M ali nisaaam ( na sreću) , na nagovor frendice čekat ću do petka i napraviti test ( kupila sam Clear blue digitalni) - jel imate iskustva s tim?
Ugl od nekih simptoma nemam niš posebno, osim standardnih pms simptoma i iscjedka koji je skroz svjetao... Ne želim se nadat unaprijed dok ne bude +) ali jače je od mene, i toliko smo uzbuđeni.. usput- kad ste išla vadit beta hcg u dr? i za koliko budu nalazi gotovi? u petak imamo obiteljsko druženje i htjela bi do tad saznat (nestrpljivost mi je drugo ime)
Bok žena, nova sam tu..danas sam katastrofa jer M je trebala doci 21.4. I nije, bradavice su mi se duplo povećale, htjela sam raditi test u petak, al danas je stigla vjestica :( muz i ja radimo na bebu godinu dana, polako se prestajem nadati :(
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji