Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    16. Travanj 2019. 09:12

gujdolinomali

Ovo se samo meni može dogoditi. Jučer napravim popodne test iz mullera i bila je skroz blijeda crta. Danas ujutro clearblue digitalni negativan. Ja više ne znam.

Clearblue zna stekat. Ako mozes izvadi betu i no sikiriki. ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

tata_me_zove_zlato
    16. Travanj 2019. 11:21

Dreamgirl,cestitke na plusicu. 🙏❤ 
    Cure,imam ja jedno pitanjce .Koliko dana posle  ovulacije,a pre menstruacije se desava implantacija?Naime,ja samo dojim i to vrlo cesto,na zahtev,tako da nisam ocekivala regulaciju progesterona u skorije vreme iako jesam prizeljkivala.Pre dva dana sam procurila misleci da je M ,i tokom celog dana sam imala grceve ubedjena da ce krenuti jace.Danas,dva dana posle i dalje potpuno prazan ulozak.Kako sveze krvi nije bilo,a grcevi i braonkasta sluz mi poznati,ja pomislila na implantacijsko 😍

url=https://lilypie.com]

Grizli
    16. Travanj 2019. 11:35

Gujdolino osobno ne volim clearblue testove budu svakakvi rezultati. Najbolje da ides vaditi betu.
    Tata implantacija moze biti izmedju 6-12 dana od ovulacije. Hmmm ovo zvuci zanimljivo kod tebe. Kad je bila ovulacija? 

Angie1205
    16. Travanj 2019. 11:37

Hej cure, evo da se javim. Bila kod ginicke na pregledu, zasad vidljiva gestacijska vrecica obzirom da je vrlo rana trudnoca. Sutra idem privatno vadit betu pa cekamo tjedan/dva da se otkrije plod i srceko nadamo se. Zasad sve izgleda u redu i dala mi je zasad bolovanje jer je jos rano za otvarat komplikacije, a radim na radnom mjestu punom stresa, sa strankama, okruzena teskim paketima i sl pa ne zelim riskirati.
    Eto sad samo drzimo figice i molimo se sa sto prije cujemo srceko ❤️

PrviPutMama
    16. Travanj 2019. 12:05

Angie1205

Hej cure, evo da se javim. Bila kod ginicke na pregledu, zasad vidljiva gestacijska vrecica obzirom da je vrlo rana trudnoca. Sutra idem privatno vadit betu pa cekamo tjedan/dva da se otkrije plod i srceko nadamo se. Zasad sve izgleda u redu i dala mi je zasad bolovanje jer je jos rano za otvarat komplikacije, a radim na radnom mjestu punom stresa, sa strankama, okruzena teskim paketima i sl pa ne zelim riskirati.
    Eto sad samo drzimo figice i molimo se sa sto prije cujemo srceko ❤️

Ma bravoooo!! Bas mi je drago! Uzivaj u prekrasnim vijestima i zelim ti svu srecu u trudnoci! 😊

tata_me_zove_zlato
    16. Travanj 2019. 12:05

Grizli,pa ne znam iskreno ni je li bila,nisam ju ocekivala.Sa sinom sam posle sedam i po meseci dobila prvi put nakon porodjaja,pa noi sad nisam jos ocekivala.Uglavnom ,mi svesno ne pazimo jer ja stvarno u ovaj haos ne bih ulazila opet ako bih izasla .Nista negativno,pozitivan haos je u pitanju.Potpuna posvecenost bebi i deci,toj ljubavi koja se ponovo probudila u meni,setnje vecinu dana,beskrajna uspavljivanja i pevanje uspavanki,ta strpljivost i briga...to sve hocu odmah da prodjem jos jednom,pa da posle rastu zajedno bebe.Jer apsolutno niciju pomoc nemam osim,naravno,muzevu,ali on je odsutan po ceo dan.Uhvatila sam neki svoj ritam,rutinu sa bebom.,pomirila se da ne mogu nazad na posao duze vreme,pa eto promisljeno zelim jos jednu bebu iako bi vecina ljudi to osudila mozda i iako znam da nije bas najbolje za moje telo.Savrseno se osecam,kg sam pozdravila,sad ispocetka. 🙂nista,videcu kako se dalje razvija ,verovatno gresim,mozda samo ciklus pocinje da se vraca polako.Ali propraticu,imam blage grceve i sad.I npr,na pocetku trudnoce sa Sanjom,strasno sam osetila miris iz sudopere,da ne kazem smrad,smarala sam muza koji nista jadan nije mirisao 😂 sad ga opet osetim 🙂 Grizli,kako kod tebe napreduju ta ispitivanja,sta tacno rade i proveravaju?Ides li u proces sledeci ciklus?

url=https://lilypie.com]

Reni
    16. Travanj 2019. 12:11

Raštika

Bit ce dobro Reni, vjerojatno samo zele biti sigurno. To je super, neka te pregleda i taj onkolog. Zvuci strasno ali to je dobro. 😉
    Svidja mi se ta temeljitost. Mojoj mami njena gin na pregledu ultrazvukom uopce nije vidjela tumore. To su nam rekli naknadno kad je mama pitala dr kako se uspjelo sve tako brzo prosiriti. Na kraju ispalo da ova nije ofrlje radila vidjelo bi se i ranije. Zato kazem super da te sto vise njih pogleda i tebe i nalaze. Ako su ti markeri dobri mislim da nema mjesta panici. 😉 Pise i da nemas tekucine, opet ja usporedjujem s mamom ali ona mi je najbolji primjer… to je isto dobar znak jer njoj je trbusna supljina bila puna tekucine od jajnika.
    Sretno i probaj se ne sikirati. ❤️
    Ajme netko je napisao da je 97.godiste… blago mu se. Kako bi rekli ovdje; na mlado je, bit ce sve dobro. 😉

Thanks Rastika,ja sam potpuno pozitivna.. zamisli danas kuham rastiku 😂😂😂😂

16. Travanj 2019. 13:10

Ništa, dobila sam nakon 4 dana kašnjenja. Samo zašto mi se jučer pojavila ta blijeda crta ne znam. Valjda evaporacijska ili sam ja vidjela kaj sam htjela. Al i dečko je vidio tu crtu, valjda smo oboje ludi onda. Ne znam zašto sam uopće tužna. I uspjela sam u svoj toj tugi još i ogrebat auto. Jeeeeej! 

Raštika
    16. Travanj 2019. 13:22

Reni

Raštika

Bit ce dobro Reni, vjerojatno samo zele biti sigurno. To je super, neka te pregleda i taj onkolog. Zvuci strasno ali to je dobro. 😉
    Svidja mi se ta temeljitost. Mojoj mami njena gin na pregledu ultrazvukom uopce nije vidjela tumore. To su nam rekli naknadno kad je mama pitala dr kako se uspjelo sve tako brzo prosiriti. Na kraju ispalo da ova nije ofrlje radila vidjelo bi se i ranije. Zato kazem super da te sto vise njih pogleda i tebe i nalaze. Ako su ti markeri dobri mislim da nema mjesta panici. 😉 Pise i da nemas tekucine, opet ja usporedjujem s mamom ali ona mi je najbolji primjer… to je isto dobar znak jer njoj je trbusna supljina bila puna tekucine od jajnika.
    Sretno i probaj se ne sikirati. ❤️
    Ajme netko je napisao da je 97.godiste… blago mu se. Kako bi rekli ovdje; na mlado je, bit ce sve dobro. 😉

Thanks Rastika,ja sam potpuno pozitivna..zamisli danas kuham rastiku 😂😂😂😂

Dobar tek! Jos ak ima i suhog mesa di ces bolje. 👌😂
    Gujdolinomali, ma ko sljivi auto. To je samo prijevozno sredstvo s tocke a do tocke b. 😉
    Ne znam, zao mi je. Novi ciklus, nova sansa. ❤️😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    16. Travanj 2019. 14:05

Rastika,ima i suvog mesa 😂😂😂
    Ja zvala Cito,i dogovorila pregled kod dr.Poljaka,sljedeci tjedan cu otic s muzem,eto cisto da i on to sve pogleda i da svoje mišljenje,to mi je taman par dana prije pregleda ovih u bolnici. Jesam poletila al eto,volim sve procesljat i znat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.