Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2019. 13:29

Znači zavisi na kakvu proizvodnju naiđeš. Drago mi je zbog tebe i plusića! 😘

mala.le.90.
    14. Travanj 2019. 14:23

gujdolinomali

Sve mi se čini da svi ovi "simptomi" koje osjećam sam umislila (glavobolja, konstantni umor, nadutost, mučnina). Mozak se voli igrati sa mnom 😂😂

Evo ja imam 2 pozitivna testa, kasni mi 2 dana, mogu samo potvrditi da su apsolutno isti simptomi i pmsa i trudnoce. Grcevi u stomaku su mi poceli 7 dana prije menge i racunala sam da cu dobiti, plus me iskreno iznenadio...
    Dakle, ne trosite vrijeme na proucavanje simptoma, bit ce kako mora biti...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Mallla
    14. Travanj 2019. 14:26

Gujdolino mali sačekaj minimalno 4h pa piški ponovo ako ćeš danas, ili ponovi ujutro. Znaju nekad zafrkavati ali kažem ponovi još jednom

url=https://lilypie.com]

14. Travanj 2019. 16:12

Grizli

Dreamgirl implantacija embrija moze biti i do 12 dana nakon ovolucije. Test je definitivno prerano radjen jer ako pise 4 dana prije izostanka to znaci 3 dana prije menge, a na pakiranju ti i pise neki mali postotak zena otkrije plus vec tada. Drugo pozitivan lh test si imala 3.4.a ovulacija nastupi otprlike 12-48 h nakon toga prema tome tebi je od ovulacije proslo svega 8 dana realno. Smiri se i nemoj si stvarat stres jer stres je najgori neprijatelj za uspjeh. Ako ne vjerujes procitaj malo forum u rikverc pa ces vidit da sve cure koje su histericno testive radile, a i ja sam bila jednom davno medju njima na kraju zapravo nisu ugledale plus nego ogromno razocaranje. I da zapravo v3cina je onaj mjesec kad se opustila i nije forsirala, histerizirala i zurila. Dozvoli svom tijelu mir da bi trudnoca uspjela. A i nemoj se uvrijediti al 3 mjeseca je nista od pokusavanja u tvojoj dobi (ako je 85 ti godiste) je normalno i do 12 mjeseci da bi doslo do uspjeha.

Grizli nisi to mogla bolje sročiti... 
    Uvijek se sjetim sebe prije godinu dana , kad sam rekla gin da planiramo T, propisala mi dvije kutije folne, a ja se mislim pff pa nece mi trebat dvije ja cu odmah ostat trudna, sta to ona misli... 😂😂😂 (ne znajuci tada da se folna pije cijelu trudnoću 😂😂)

• carizma
    14. Travanj 2019. 20:46

Zelim vas prvo sve lijepo pozdraviti i prikljuciti se iscekivanju i borbi za +
    Otvorila sam sinoc novi topic, ali nitko me bas nije dozivio.. 🙈🙈 pa ako nemate nista protiv postavila bi tu pitanje vezano uz duphaston?? Ha?? ☺☺

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

Grizli
    14. Travanj 2019. 21:15

Carizma dobrodosla. Sto te zanima sa duphastone? 

• carizma
    14. Travanj 2019. 21:38

Dobila duphastone za piti od 15-25 dana ciklusa, jucer 22 dan dobila m. -.-' zapravo dosta je oskudna, ali nije ni samo iscjedak da bi bilo implantacijsko. Osim ako ne postoji implantacijsko s dosta svježe krvi.
    Ugl, danas nisam nastavila piti duphaston jer nisam znala sta napraviti.
    Zanima me odakle sad tako preuranjeno krvarenje?? Iskustva??
    Inace su mi ciklusi u banani i m mi dolazi nakon 40-60 dana.
    Tek sam krenula u borbu sa svime!! 
    Jos 3-5 dan ciklusa trebam ici hormone vaditi..a ovo ni ne slici na m koje sam do sad imala.. tek sam krenula i vec sam luda :/

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

• misica35
    14. Travanj 2019. 22:53

Živili kinezi! 😂😂😂

15. Travanj 2019. 06:55

Ništa od plusa, negativan test ujutro nakon 3 dana kašnjenja. Već sam se ponadala da bi to moglo biti to, al eto...

Mallla
    15. Travanj 2019. 08:36

Gujdolinomali šteta... Ali doć će vrijeme. ❤️

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.