Zdravo djevojke.. Radila sam testove za ovulaciju, 3.4. mi je ovulacijski test pokazao pozitivan rezulatat, imala sam odnose 3.4 , 4.4 , 8.4 i prije o ulacije na dva dana 1.4. Znaci danas mi je 10 dana poslije ovulacije, radila sam Clearblue test i pokazao minje negativno, mozda je rano da pokaze pozitivno, a mozda je i zbog toga sto nije bio prvi jutarnji urin.. Pod velikim sam stresom vec 3 mjeseca pokisavamo, sve se nadam da ce biti i svaki put se razocaram. Sta vi mislite da li je mogice da je jos uvijek rano da pokaze plusic, mada kazu da se Clearblue moze raditi i 4 dana prije ocekivane mensrruacije, ja trebam dobiti 18.4
Zdravo djevojke.. Radila sam testove za ovulaciju, 3.4. mi je ovulacijski test pokazao pozitivan rezulatat, imala sam odnose 3.4 , 4.4 , 8.4 i prije o ulacije na dva dana 1.4. Znaci danas mi je 10 dana poslije ovulacije, radila sam Clearblue test i pokazao minje negativno, mozda je rano da pokaze pozitivno, a mozda je i zbog toga sto nije bio prvi jutarnji urin.. Pod velikim sam stresom vec 3 mjeseca pokisavamo, sve se nadam da ce biti i svaki put se razocaram. Sta vi mislite da li je mogice da je jos uvijek rano da pokaze plusic, mada kazu da se Clearblue moze raditi i 4 dana prije ocekivane mensrruacije, ja trebam dobiti 18.4
Ja sam radila test 3 dana prije M i bio debeli minus, na dan ocekivane M rano jutri ugledam tanku crticu, a iza podne debeli plus...
Nikad ne znas...jednostavno moras cekati🙈
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mislim da si prerano radila test ipak... pričekaj da ti kasni menga... iako bi ko sve najradje odmah znale l, ali moramo biti strpljive ☺️
Dreamgirl implantacija embrija moze biti i do 12 dana nakon ovolucije. Test je definitivno prerano radjen jer ako pise 4 dana prije izostanka to znaci 3 dana prije menge, a na pakiranju ti i pise neki mali postotak zena otkrije plus vec tada. Drugo pozitivan lh test si imala 3.4.a ovulacija nastupi otprlike 12-48 h nakon toga prema tome tebi je od ovulacije proslo svega 8 dana realno. Smiri se i nemoj si stvarat stres jer stres je najgori neprijatelj za uspjeh. Ako ne vjerujes procitaj malo forum u rikverc pa ces vidit da sve cure koje su histericno testive radile, a i ja sam bila jednom davno medju njima na kraju zapravo nisu ugledale plus nego ogromno razocaranje. I da zapravo v3cina je onaj mjesec kad se opustila i nije forsirala, histerizirala i zurila. Dozvoli svom tijelu mir da bi trudnoca uspjela. A i nemoj se uvrijediti al 3 mjeseca je nista od pokusavanja u tvojoj dobi (ako je 85 ti godiste) je normalno i do 12 mjeseci da bi doslo do uspjeha.
Cure, jeste koristile testove na trudnoću s e baya, al baš testove ne trakice? Jesu ok? Čestitam od srca svima na plusićima! ❤❤😙
Ja sam koristila testove. Prije prve trudnoće jedno mj dana pokazalo crtu a sutradan bez crte i nije bila trudnoća.
Mjesec nakon pokazao opet al tako što bii s jutarnjim urinom bio negativan a popodne pozitivan.
Nedavno opet pokazao crtu jedan test a svski slijedeći nije i nije bilo trudnoće. Dakle povremeno zafrkaju a ova budala JA još nije došla pameti 😂
url=https://lilypie.com]
Meni danas kasni 2 dana, napravila sam 2. S tim da je jedan negativan, a na drugome se nešt sitno nazire. Ko tu koga j.... hvala ti na info! 😘😘
Sve mi se čini da svi ovi "simptomi" koje osjećam sam umislila (glavobolja, konstantni umor, nadutost, mučnina). Mozak se voli igrati sa mnom 😂😂
Ja sam neki dan otkrila plus bas na kinezu, piskila sam dva jedan dana i oba pozitivna, jedan drugo jutro isto pozitivan. Prije toga O hvatala kineskim lh trakicama i tocno pokazale.
Sortiraj odgovore
Najstariji