Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Travanj 2019. 14:10

Reni

Pina96

Mala le iskrene čestitke! Napokon ste donijele malo pozitive i nade na ovu temu ❤
    Evo stigla meni M nakon 3 dana kasnjenja i ciklusa od 36dana. Jedva cekam u pon izvadit te hormone, također cu saznat jesam dobila posao. U utorak nalazi pape, a u srijedu briseva… Bas me zanima
    Pina znaci stigla vjestica,nisam ni skuzila tvoj post..
    Jesi ti neki dan radila papu,i vec ce ti bit nalaz gotov? To je super,ja imam jos bar mjesec dana cekat do svog nalaza,inace se ceka do mjesec ipo kod mene,bas bezveze

Ma da prokletnica, mislim da me ova vrkuta zeznila.. Simptomi jesu malo blazi nego inače al 36d je predug ciklus.. 
    Da i ja sam se sokirala, nalazi pape za tjedan dana, i to samo moram nazvat gin provjerit je li u redu.. brisevi isto tjedan. E hvala Reni na info bas me zanimalo koliko se hormone ceka.

• leptiric00
    13. Travanj 2019. 14:26

Mala.le.90-cestitam ti ☺️Tako ti je bilo i kod mene prosli mjesec,izasla sam na koktel sa kolegicom,dosla malo pripita doma,muz je htio s.. mjerila sam si ja s trakicama,i pila caj,ali cak sam i bila razocara jer sam mislila da smo lropustili pik ,sve sam izbacila temperaturu ,ove one polozaje,a sad sam dobila upalu mjehura i tako tjedni polako idu i jos nemam filinga da imam bebicu u trbuhu ☺️🤰🏻 

mala.le.90.
    13. Travanj 2019. 14:29

Eee i ako ikom ista znaci - ovo je bio prvi ciklus u godini dana u kojem nisam dizala noge u zrak😂😂😂
    Dosad sam se smrzavala nakon seksa s tim nogama u zraku haha

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Mallla
    13. Travanj 2019. 14:46

Mala. Le čestitam 😊 ja sam oprezna s čestitavanjem radi svoje biokemijske. Želim ti školsku trudnoću

url=https://lilypie.com]

mala.le.90.
    13. Travanj 2019. 15:14

Mallla

Mala. Le čestitam 😊 ja sam oprezna s čestitavanjem radi svoje biokemijske. Želim ti školsku trudnoću

Joj toga me jako strah, zato se ne veselim svom dusom, pola sam sretna, pola zabrinuta...
    Koga su zmije grizle i gustera se boji🙉

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    13. Travanj 2019. 15:48

Bebalove

Da li neko ima iskustva?Naime vec dva-tri dana imam neki nelagodan osjecaj "dole" .S lijeve strane "usmina" ako se tako kaze 😂 mi treperi pa imam osjecaj kao da imam nešto u toj "usmini" tipa loptice.Kad napipam nema nista da je oteklo ili da je upaljena zlijezda .Ne boli samooo je nelagodan osjecaj,sve rukom drzim kad to treperi . Uzaaas 😞

Ja to imam zimi kad mi padne imunitet- apsolutno ne znam što je. Prodje samo od sebe

[iimg]

Mallla
    13. Travanj 2019. 16:02

mala.le.90.

Mallla

Joj toga me jako strah, zato se ne veselim svom dusom, pola sam sretna, pola zabrinuta…
    Koga su zmije grizle i gustera se boji🙉

Točno to. Bit će sve u redu! 

url=https://lilypie.com]

• Bebalove
    13. Travanj 2019. 16:06

annika

Bebalove

Da li neko ima iskustva?Naime vec dva-tri dana imam neki nelagodan osjecaj "dole" .S lijeve strane "usmina" ako se tako kaze 😂 mi treperi pa imam osjecaj kao da imam nešto u toj "usmini" tipa loptice.Kad napipam nema nista da je oteklo ili da je upaljena zlijezda .Ne boli samooo je nelagodan osjecaj,sve rukom drzim kad to treperi . Uzaaas 😞

Ja to imam zimi kad mi padne imunitet- apsolutno ne znam što je. Prodje samo od sebe

Mene je uplasilo jer to mi se prvi put dogadja bas jako nelagodan osjecaj kad zatreperi.I prestane na trenutak pa onda po cio dan samo neka tezina na toj strani ne mogu ni ja opisat sta osjecam .Hodam po stanu sa rukama u gacama 😂😂😂😂haha imam osjećaj da Ce ispast taj dio "dole" .A krsta ubisee od bolova.
    Ee da,da li je koja imala kremasti bijeli iscjedak bez mirisa.Sta u principu to znaci.Prvo sam punoo imala prozirni iscjedak nekad gust nekad rijedak .Na kalendaru je pokazivalo 6.tog ovulaciju a od 7mog sam na gacicama primijetila taj kremasti bijeli iscjedak..A imam povremeno i bolove u lijevom jajniku.Svoju vjesticu (ne) ocekujem 20tog sada .

Bebalove

annika
    13. Travanj 2019. 16:40

Bebalove

annika

Bebalove

Mene je uplasilo jer to mi se prvi put dogadja bas jako nelagodan osjecaj kad zatreperi.I prestane na trenutak pa onda po cio dan samo neka tezina na toj strani ne mogu ni ja opisat sta osjecam .Hodam po stanu sa rukama u gacama 😂😂😂😂haha imam osjećaj da Ce ispast taj dio "dole" .A krsta ubisee od bolova.
    Ee da,da li je koja imala kremasti bijeli iscjedak bez mirisa.Sta u principu to znaci.Prvo sam punoo imala prozirni iscjedak nekad gust nekad rijedak .Na kalendaru je pokazivalo 6.tog ovulaciju a od 7mog sam na gacicama primijetila taj kremasti bijeli iscjedak..A imam povremeno i bolove u lijevom jajniku.Svoju vjesticu (ne) ocekujem 20tog sada .

to ti je normalan iscjedak nakon ovulacije

[iimg]

• Bebalove
    13. Travanj 2019. 16:47

annika

Bebalove

annika

Bebalove

to ti je normalan iscjedak nakon ovulacije

Hvalaaa na odg. 😊

Bebalove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.