Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    13. Travanj 2019. 11:05

Sretno Mala.le neka do kraja to bude lijepa priča. 
    Ponekad tako bude, kad digneš ruke od svega nekako se sve posloži. Sve su to faze kroz koje svi prolazimo ponekad. Lijepo je da kad si mislila da si na dnu da si zapravo dobila dokaz da nisi.
    Želim ti da crta bude sve deblja i da trudnoća bude uspješna. 
    Ovo su samo dokazi da ćemo kad tad svi s ove teme otići sa jednom mrvicom u sebi. A onda ćemo se za koju godinu vraćati i takoo 😊

url=https://lilypie.com]

13. Travanj 2019. 11:32

Mala le iskrene čestitke! Napokon ste donijele malo pozitive i nade na ovu temu ❤
    Evo stigla meni M nakon 3 dana kasnjenja i ciklusa od 36dana. Jedva cekam u pon izvadit te hormone, također cu saznat jesam dobila posao. U utorak nalazi pape, a u srijedu briseva... Bas me zanima

Mika111
    13. Travanj 2019. 11:39

Mala le cestitam ti od srca i zelim pracu skolsku trudnocu.
    Pina ajde da je napokon stigla pa da možeš krenuti u pretrage.....drzim ti palčeve da dobiješ posao, a da te iduci mjesec m preskoči na bar 9 mjeseci😉😉

13. Travanj 2019. 11:48

Hvala ti puno draga Mika, ja se isto nadam da cu dobiti posao jer ce mi to malo ipak skrenut misli od svega ovog. Mislila sam cak prestat pratit trakice, ali to mi je ipak pre zabavno, a i nikad ne znam kad je O pa je zato jos zanimljivije. Svjesna sam da ce ovaj period biti malo teze napravit bebu zbog sezone, a i ostali smo bez zajedničkog stana, ali ipak ne odustajem, samo sto cu valjda bit malo opustenija.

Smiley
    13. Travanj 2019. 11:58

Čestitam na plusićima 

Reni
    13. Travanj 2019. 12:41

Mala le eeeej zeno to je prekrasno,cestitam 😍😍😍

Reni
    13. Travanj 2019. 13:41

Pina96

Mala le iskrene čestitke! Napokon ste donijele malo pozitive i nade na ovu temu ❤
    Evo stigla meni M nakon 3 dana kasnjenja i ciklusa od 36dana. Jedva cekam u pon izvadit te hormone, također cu saznat jesam dobila posao. U utorak nalazi pape, a u srijedu briseva… Bas me zanima

Pina znaci stigla vjestica,nisam ni skuzila tvoj post..
    Jesi ti neki dan radila papu,i vec ce ti bit nalaz gotov? To je super,ja imam jos bar mjesec dana cekat do svog nalaza,inace se ceka do mjesec ipo kod mene,bas bezveze

Reni
    13. Travanj 2019. 13:43

Spolni hormoni su mi bili gotovi za 2 dana,osim AMH,njega imam cekat jos desetak dana... 

mala.le.90.
    13. Travanj 2019. 14:02

Hvala zene drage. Sad sam ponovila test i imam debeli plus.
    Sad samo molim Boga da M ipak ne dodje i da T bjde uredna.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Reni
    13. Travanj 2019. 14:07

mala.le.90.

Hvala zene drage. Sad sam ponovila test i imam debeli plus.
    Sad samo molim Boga da M ipak ne dodje i da T bjde uredna.

Bit ce to super vidit ces 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.