Bebalove teško je prema opisu procjenjivati ali meni bude slično kada mi se stvore bubuljice, tj. Gnojna nakupina i bude baš kao kuglica koja kad ju malo više stišćem pukne iscuri gnoj i onda bude sve super. Nekad mi treba ogledalo da nađem di je točno. Ako je to onda nije ništa zabrinjavajuće to mi stvore dlačice.
url=https://lilypie.com]
Cure molim pomoc, vidite li vi blijedu crtu ili ja umisljam?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Minnie, tvoja prica mi i uljeva nadu stvarno. ❤️
Reni, oplakah. 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mala le vidim samo mi se čini daleko? Ali se jasno vidi.... Držim palčeve da to je to...
url=https://lilypie.com]
Ja vidim 🙏👍 koji ti je dan ciklusa
Danas je dan ocekivane menstruacije. Sva se tresem, napisat cu nesto kad se smirim
Bome vidim! 🥳❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mala le vidi se crtica lijepo. Drzim fige da beta bude lijepa velika i da to bude jedna uspjesna trudnoca!
Reni uhhh jadna ja ako krenem zavrsiti sve sto mi je ostalo po bocama... Ne gine mi ljeciliste na Rabu! 🤣
Znaci imamo tu 2 plusica! Jeeeej 2 curke manje u borbi, i 2 vesele zenice vise!
Sjecate se da sam prosli mjesec razocarana digla ruke od foruma, rekla vam da prestajem pratit kalendare, piskit trakice, tempirat odnose...da su mi na poslu rekli da cu izgubit radno mjesto...?
Prije 3 dana uradim test, rasplacem se jer je negativan, kroz suze govorim kako nemam posla, nemam djecu, kako mi nista ne ide...
Jucer me zovnu na poslu na sastanak, kazu da ce me unaprijediti, jutros uradim zadnji test koji imam u kuci, cisto da i njega bacim...i ugledam tu crticu🙈
Ne znam kako ce se sve ovo razviti i zavrsiti, imam jednu neuspjelu trudnocu iza sebe, ali nadam se da vam ovaj moj scenarij dokazuje da zivot pise nevjerojatne price i preokrete, puna sam emocija i straha, iskreno vam pisem jer znam kako se sve osjecate...
Kako sam i rekla, ovaj sam mjesec sve prestala pratiti...pila vino s drustvom, nisam ni znala kad mi je ovulacija, nismo nikako htjeli pricati o T....
I evo...sad neka bude kako treba biti🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji