Oooo Angie, nisi luda! Ja vidim bome dvije crtice!! 🥳🥳🥳🥳
Cestitam! ❤️😚
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Angie čestitam, druga crtica se super vidi pogotovo jer je test rađen prije m. Nadam se da cemo ti se i mi ostale sto prije pridruziti😉
Ja ne mogu vjerovat, evo sve je deblja, tresem se sva, najradije bi zagrlila muza ovog trena a nema ga do 23 🙈
A nikakvih simptoma nemam osim sto me boli kost zdjelicna koja me zahebava otkako sam smrdala nogu, inace nista al imam 3 dana do M, cak ovaj mj nismo ni pik uhvatili jer su sve lh trakice bile cudnjikave nekako al imala sam neki osjecaj...ne mogu vam opisati uzbudjenje 🥰🥰
Ja ne mogu vjerovat, evo sve je deblja, tresem se sva, najradije bi zagrlila muza ovog trena a nema ga do 23 🙈
A nikakvih simptoma nemam osim sto me boli kost zdjelicna koja me zahebava otkako sam smrdala nogu, inace nista al imam 3 dana do M, cak ovaj mj nismo ni pik uhvatili jer su sve lh trakice bile cudnjikave nekako al imala sam neki osjecaj…ne mogu vam opisati uzbudjenje 🥰🥰
Angie tako mi je drago zbog tebe!! Jesi koristila prvi jutarnji urin ili? Neki drugi simptomi?
Pina piskila sam sad prije 15 min 🙈
Imala sam par dana neki pritisak al ono, ocekivanje menge pa nisam pridodavala puno paznje tome. Inace jedem ko nenormalna pa nis od tog ne upucuje na T, jos mi je stvarno stresno bilo i na poslu i doma tak da nisam se nadala nicemu.
Lady nekako mi to malo rano za odnose, tek je 10 dana proslo, ja sam cekala do iza prve menstruacije, nekako me bas bilo strah…..sama moras odlučiti
A nam :( vjerovatno cu sacekati
url=https://lilypie.com]
Prvo bi Angie1205 cestitals na plusicu 👏👍😁. Zelim sve najbolje 😁. Ja sam i na temi LH trakice. Imala smo pik 6.4. Trakica za O bila pozitivna. Tem je u porastu. Ne prelazi ispid crte na grafu. Cekam 19.4 da vidim oce li stici 😈. Posto mi je Lutealna faza 12 dan. Dan vise..manje. Danas sam izmjerila tem 37.5 ali to je bilo navecer. Kad sam dosla s posla. Otusirala se i jela. A i dobila sam neki mlijecni iscjedak. Sad je 5 dan nakon ovulacije. Jel imo ko slicno iskustvo mozda? 😒
Lady sto se tice tvog nalaza prvi dio znaci rezidua trudnoce a drugi edem korionskih resica, ali mislim da to nije uzrok spontanog, ne znam to protumačiti, možda je to znak da nije bila uredna trudnoca….kad ides kod gin?
Kod mene na phd-u su bile opisane samo upale promjene nista drugo
jon ne znam stvarnl nadam se da ce se naci neko da zna ocitati :/
url=https://lilypie.com]
Cao cure, imam 37 godina, prvi put planiram trudnoću, pred 4mj su mi otkrili na lijevom jajniku cistu za koju misle da je čokoladna ( Ca 125 je 42) cista je 2,5 sa 2,4, kaže ginekologica da i taj jajnik ovoluira, prošli mjesec smo promašili ovulaciju, taman ju je na uzv vidjela, ali cijeli taj tjedan dragi nije bio tu :( imam redovite cikluse ( recimo) 28-30 dana, prošli put je 14 dan ciklusa vidjela ovulaciju - rekla je ili je bila ili će svaki tren i da ta dva dana se potrudimo ... pokušavamo 2 mjeseca i nikad ovoliko nisam sve simptome na sebi pratila... uglavnom, razmišljam uzeti trakice za ovulaciju da mogu pratiti, ovaj put se nadam ostati trudna...? Prije sam mislila to odmah ostanes, sad vidim da to i ne bude tek tako lako :)
Pina isto sto si i ti mene pitala kad sam postavila pitanje da mi se ciklus oduljio od vrkute?
Da nisi mozda trudna? ☺️🙏🏻
Hahah draga dobro ja sam test radila 4 dana prije ocekivane, bio minus pa se nekako vise nisam ni nadala..
Kad si ti počela koristit vrkutu?
Pred mjesec i pol malo vise u toku zadnje m,to sam nacula pa mi je bacilo bubu u uho i pocela istrazivati,otisla u biljnu ljekarnu pitala za misljene i gospoda mi je rekla da je to biljka najbolja za zatrudniti i tako kupila,
Sortiraj odgovore
Najstariji