Cure evo sjedim vec neko vrijeme, ne znam sto da napisem. Koliko god sam ovih mjeseci bila smirena oko dolaska M, toliko mi se danas u jedan dan skupilo sve 😂 sve sam simptome osjetila, a svi su isti/slični pmsu. Sta nam glava radi 😂
Vuki, meni je povisen ca125 upucivao na endometriozu slicnih dimenzija, al bila je negdje na zeznutom mjestu oko jajovoda pa su je morali odstraniti. Al super da ti i taj jajnik ovulira 👍 preporučujem ti da probas lh trakicama hvatat O, i ne odustaj ako ne uspijes iz prve uhvatit pik. Ja sam ovaj ciklus nakon 10ak mjeseci pokusavanja pocela uzimat vrkutu u kapsulama iz biobio, zab sam ime.
Martina ja skoro uvijek imam takav iscjedak par dana nakon O, i sve do M.
Pozdrav svima!😇😇
Evo ukratko,zanimaju me vasa misljenja ili ako je netko bio u slicnoj situaciji.Inace,operirala sam tumor na jajniku a poslje operacije sam dobila problem sa vodenim cistama.Menstruacija mi je neredovita i ceste upale mjehura imam..
Pokusavam ostati u drugom stanju no nismo uspijeli i dalje nema plusica😣
Dali mozda postoji mogucnost da sam neplodna?! Iako mlada sam.A ginekologica mi je rekla da sam prakticki zdrava.Odstranili su tumor..ciste ponekad dodu ali sve je uredu..Help😦
Cure hvala svima. Piskila sam jos jedan jer eto kinez je pa da potvrdim i ovaj je jos tamniju crticu pokazao. Pricala sam sam frendicom valjda sat vremena i ne znam koja je vise vristala od srece 🤪
Mislim da mi nocas nema spavanja 🙈 ima da izludim mm sad kad dodje 😂
Ajmeeee zakon!!!! Čestitam ti od srca!!! 😍😍😍 Kako je muž reagirao?
Molim pomoc..doktorica trazi da odemo u vuk vrhovac napravit spermiogram jer su ovi nepouzdani i losi.zna netko koja je procedura oko narucivanja i donosenja uzorka ili se tamo radi??dosad smo to radili u Vz i Ck pa zato nismo informirani.Unaprijed Vam zahvaljujem! :)
Nitko ništa ne zna?
Mylady nemam iskustva sa spermiogramom, ali mislim da ako vam treba vise od pola sata nakon uzimanja uzorka do dostavljanja u labos da ga morate tamo odraditi, najbolje njih nazvati pa se raspitati
Hvala cure jos jednom, ja sam jos van sebe od srece! Sinoc je samo mladja kcer bila doma i nisam joj nista govorila dok nije dosao mm, on naravno sav van sebe ko i ja, gledamo u test i ne vjerujemo... i posjednemo mi malu i kazemo joj kad ona u plac 😳
I nikak ju smirit, pa zasto places, pa sim tam, kad je dosla do zraka veli nam “pa od srece!” 😂😂
I tak smo sinoc do poslije ponoci svi bili u transu 🙈
Mylady nemam iskustva sa spermiogramom, ali mislim da ako vam treba vise od pola sata nakon uzimanja uzorka do dostavljanja u labos da ga morate tamo odraditi, najbolje njih nazvati pa se raspitati
Pokušavam ih dobiti od jučer,ali neuspješno.Pa reko idem pitati ako netko nešto zna. Hvala ti.
Sencerica ja bi ti preporucila da obavis pretrage jer neredovite M upucuju da cilus ipak nije uredan i kako treba. Najbolje kozda da se za savjetovanje javis na humanu produkciju jer to sto tvoja gin vidi na uzv da si ok i papa test, brisevi to ne znaci da su ti hormoni uredni recimo.
Mylady probaj pitat na temi potpomognuta jer tamo su cure upozbate sa vv, ja ne znam jer moj ga radi u rijeci a to mora tamo obaviti jer nesmije proc vise od 1 sat od davnja uzorka do zaprimanja. I treba narucivat se.
Sortiraj odgovore
Najstariji