Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    11. Travanj 2019. 14:27

Grizli sta ti mislis,smijem li se usudit?

• leptiric00
    11. Travanj 2019. 15:02

Pina isto sto si i ti mene pitala kad sam postavila pitanje da mi se ciklus oduljio od vrkute? 
    Da nisi mozda trudna? ☺️🙏🏻

• leptiric00
    11. Travanj 2019. 15:02

Glizli hvala ☺️

11. Travanj 2019. 15:23

leptiric00

Pina isto sto si i ti mene pitala kad sam postavila pitanje da mi se ciklus oduljio od vrkute?
    Da nisi mozda trudna? ☺️🙏🏻

Hahah draga dobro ja sam test radila 4 dana prije ocekivane, bio minus pa se nekako vise nisam ni nadala..
    Kad si ti počela koristit vrkutu?

• bennny20
    11. Travanj 2019. 15:56

Pina96

bennny20

Pina96

Raštika

Pina96

Rastika koliko dugo vi vec pokusavate?
    Bas mi je drago da smo se napokon uhvatile pretraga, imam osjecaj da smo tako korak blize nasim mrvicama..
    Kod mene M trebala stic danas i ko za vraga sad kasni 😤 taman ce me uvatit vikend ovaj 3dc.. a i rekla je gin jucer da joj se ne cini da ce doc danas.. poceli su grcevi, sise i dalje bole, dajem joj jos dan dva i onda cu popiz..

A evo nekako u svibnju ce bit godina dana. Ali bilo je ciklusa kad nismo bili skupa na ovulaciju tako da to i nije godina bas. 😉 vi?
    Jel da da je nekako optimisticnije cim nesto krenes poduzimati? ☺️☺️

Nama ce u lipnju godina, al isto tako par propustenih ciklusa jer sam radila vani..
    Ma da, samo da dode ta M vise, ne znam jel moguce da je vrkuta jos produzila ciklus?

Ili pomogla da zatrudnis 😀

Hahaha draga ne znam sta da ti kazem, evo vec drugi dan da kasni a sise i dalje bole. Bila sam u gin na 33dc, rekla sam joj da sutradan ocekujem M i rekla je da se njoj ne cini tako, da bi je iznenadilo da dode sutradan . I nije dosla. Pa sad ne znam, valjda bi ona vidila vec nesto da sam trudna? Mozda da napravim test ujutro ako ne dode u meduvremenu?

Ma naravno da napravi test! Ne mora ona nista vidjeti ak ai bila 33 dc. Tad se nis ni nemre vidjeti.
    Samo ti njega popisaj i javii lijepe vijesti!!

• bennny20
    11. Travanj 2019. 15:58

I ja pijem vrkutu cijeli ciklus i to bome redovito!!! Ne preskačem! Tak da....ima nadee

Mika111
    11. Travanj 2019. 16:01

Leptiric cestitam na plusicu😊😊
    Pina navijamo za plus sutra
    Rastika super da si krenula u pretrage, nek nalazi budu ok i neka se sto prije ulovi
    Mene isto poceo ciklus zezati, prosli mjesec sam dobila tek 31.dc, danas 24.dc i krenuo smeđi iscjedak, a bila sam sigurna da je ovulacija bila 31.03😒, bas sam zbunjena.....mogla bih i ja do gin pa traziti da prekontroliram hormone, sve se nesto smrdalo

• Bebalove
    11. Travanj 2019. 17:31

Bebalove

Zdravo curee, ja se iskljucila na neko vrijeme, nisam bila uopce prisutna jer sam u svojoj glavi složila da ovaj mjesec se opustim i nista ne pratim,ali eto opet me navuce provirim ovdje.😂 Naime,15.03. sam imala zadnju men.koja je dosla na 36dc.Znaci poremetio mi se ciklus.Eh sad ovulaciju sam kao osjetila 05.04 spram iscjetka.mi smo se hopsali 04.04-05.04 i 06.04 znaci te dane smo pokrili,ali od nedjelje mene lijevi jajnik uzasno boli sam ,juce ujutro sam se probudila sa velikim bolom da sam jedva hodala.Ta bol je presla i na lijevi dio donjih ledja i bol udara u lijevu nogu uzduz.Vec danas bol je tu prisutna ali blagi bol vise kao nelagoda.Sada ne znam sta da radim,da li je to moguce od ovulacije ili nešto ne stima.Tek sam narucena kod gin. 18.04 za prvi pregled.
    Curee kakvog ste vi misljenja da li je ovo ok,ili da ipak idem na ginekologiju i prijavim kao hitan slucaj pa da me prime da ne cekam 18ti.

Ako sam propustila plusice, svim curama cestitam

A za neuspjele zao mi je i samo hrabro u nove pobjede. ❤😊

Da li je neko imao iskustva ?

Bebalove

Grizli
    11. Travanj 2019. 18:06

Lady ne znam ni ja sto to znaci na tvom nalazu. Pevi dio je jasno da je rezidua trudnoce al ovo drugo ne znam. Budem malo pretrazila motda negdje nesto nadjem. 
    Reni ne znam sto bi ti predlozila. Mislim to bi sama trebala odluciti i vagnuti, ja osobno ne bi si komplicirala jer u maternicu se moze spustat toksicna tekucina pa i da dodje do oplodnje mozes opet imat spontani. Ne znam ja sam bar takva da radje cu cekat koji mjesec pa bez stresa u trudnocu nego zuriti pa poslije zaliti zbog necega. Al kazem ti to je sve kako se ti osjecas. 
    Mika dobro bi da bilo da malo pregledas hormice. 😒

Raštika
    11. Travanj 2019. 18:06

Okej zene, sveki mi je pokupila nalaz u doktora. Sutra ujutro idem s njim da vidim sta ce reci. Tsh mi je 5.9. Jel to strasno? Dobit cu neke tablete jel tako i lagano ju dovesti u red? Recite da je tako molim vas. 😂😂 ono sto znam jest da to znaci ubrzana stitna, vidit cu ujutro hoce li mi dr reci jos nesto vise. 🤷🏼‍♂️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani