Rastika to je prilicno visok tsh za ostvarivanje trudnoce. Mora biti ispod 2.5! Trazi dr uputnicu i za inzulinsku rezistenciju, ft3 i ft4, antitijela stitnjace. Da imas komplet sliku od stitne. Da se to izregulirat, pa nasa Mini cooper koliko se sjecam je imala povisen tsh i uz terapiju spustila i zatrudnila. Tako da bez nervoze samo i sto prije rijesi ti i bit ce uspjeha.
Raštika to znači upravo suprotno, štitnjača ti sporo radi pa zato adenohipofiza stvara puno TSH ne bi li ju potaknula na bolji rad....kakvi su ti T3, T4, jedi radila i protutijela mozda?
Dobit ćeš euthyrox i to se kroz neki kraci period izregulira😉😉
Ma u svakom slučaju bolje ne izazivat vraga..tesko bi podnila ponovo moru od spontanog..
Rastika meni se cini tsh da ti je povisen malo,dat Ce ti dr neku terapiju,ne brini se,a moguće da ti i to otezava zacece,vjerujem da ces brzo to dovest u red..
Da Mika dobro si rekla,to je vjerojatno hipotireoza,i ja sam je otkrila prosle godine,sad mi je tsh 1.50,kaze Doc da je to ok. Rastika ne brini zato
Cure, hvala! Nemam nista vise, samo tsh mi je vadio... zapisat cu na papir i sutra kad odem po nalaze ga traziti da nekako izvadimo i te ostale vrijednosti. Hvala vam na pomoci ❤️ Bit ce to dobro 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lady sto se tice tvog nalaza prvi dio znaci rezidua trudnoce a drugi edem korionskih resica, ali mislim da to nije uzrok spontanog, ne znam to protumačiti, možda je to znak da nije bila uredna trudnoca....kad ides kod gin?
Kod mene na phd-u su bile opisane samo upale promjene nista drugo
Molim pomoc..doktorica trazi da odemo u vuk vrhovac napravit spermiogram jer su ovi nepouzdani i losi.zna netko koja je procedura oko narucivanja i donosenja uzorka ili se tamo radi??dosad smo to radili u Vz i Ck pa zato nismo informirani.Unaprijed Vam zahvaljujem! :)
Kod ginekologa idem tek posle menstruacije jer sam bila na kontroli prije 2 dana a tad nije bio gotoc ovaj phd nadam se da ce neka znati sta znaci.
Da vas pitam za odnose ja tolku zelju imam za odnosima a 1.4 sam imala kiretazu ne znam jel pametno da se upustim a bas bih rado
url=https://lilypie.com]
Lady nekako mi to malo rano za odnose, tek je 10 dana proslo, ja sam cekala do iza prve menstruacije, nekako me bas bilo strah.....sama moras odlučiti
Cure dugo me nije bilo al dajte pogledajte ovo i recite mi jesam luda ili??
Dakle imam 3 dana do menge al se par dana cudno osjecam i isla sam sad piskit kineza 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji