Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Travanj 2019. 21:29

vuky

Cao cure, imam 37 godina, prvi put planiram trudnoću, pred 4mj su mi otkrili na lijevom jajniku cistu za koju misle da je čokoladna ( Ca 125 je 42) cista je 2,5 sa 2,4, kaže ginekologica da i taj jajnik ovoluira, prošli mjesec smo promašili ovulaciju, taman ju je na uzv vidjela, ali cijeli taj tjedan dragi nije bio tu :( imam redovite cikluse ( recimo) 28-30 dana, prošli put je 14 dan ciklusa vidjela ovulaciju - rekla je ili je bila ili će svaki tren i da ta dva dana se potrudimo … pokušavamo 2 mjeseca i nikad ovoliko nisam sve simptome na sebi pratila… uglavnom, razmišljam uzeti trakice za ovulaciju da mogu pratiti, ovaj put se nadam ostati trudna…? Prije sam mislila to odmah ostanes, sad vidim da to i ne bude tek tako lako :)

Hhhhh e da je bar lako. Ja sam ovaj mjesec pocela sa trakicama i ulovila sam Ovulaciju. E sad ima tu jos hrpa stvari za ostvariti trudnocu. Ima zenica koje i sa pomocu trakica ostanu trudne tek nakon par mjeseci ako ne i vise. U svakom slucaju zelim vam uspjeh 😁👍

Reni
    11. Travanj 2019. 21:34

Angie1205

Ja ne mogu vjerovat, evo sve je deblja, tresem se sva, najradije bi zagrlila muza ovog trena a nema ga do 23 🙈
    A nikakvih simptoma nemam osim sto me boli kost zdjelicna koja me zahebava otkako sam smrdala nogu, inace nista al imam 3 dana do M, cak ovaj mj nismo ni pik uhvatili jer su sve lh trakice bile cudnjikave nekako al imala sam neki osjecaj…ne mogu vam opisati uzbudjenje 🥰🥰

Ajme cestitam,to je to. Divna vijest 👍👍👍❤️

vuky
    11. Travanj 2019. 21:34

Ludo žensko, prije sam i bez ejakulacije brijala da sam trudna a nisam planirala 🤣🤣🤣
    A sad kad bi, imam osjećaj da je to najteža stvar na svijetu ☺️
    Uglavnom, vrkuta? Pijete čaj? Ili tinktura? 

vuky
    11. Travanj 2019. 21:37

Angie1205

Pina piskila sam sad prije 15 min 🙈
    Imala sam par dana neki pritisak al ono, ocekivanje menge pa nisam pridodavala puno paznje tome. Inace jedem ko nenormalna pa nis od tog ne upucuje na T, jos mi je stvarno stresno bilo i na poslu i doma tak da nisam se nadala nicemu.

Čestitam i želim urednu trudnoću 💗

Reni
    11. Travanj 2019. 21:48

vuky

Ludo žensko, prije sam i bez ejakulacije brijala da sam trudna a nisam planirala 🤣🤣🤣
    A sad kad bi, imam osjećaj da je to najteža stvar na svijetu ☺️
    Uglavnom, vrkuta? Pijete čaj? Ili tinktura?

Hahaha ja sam daaavno znala od straha napravit test dan nakon odnosa,pojma nisam imala kako to ide.

Grizli
    11. Travanj 2019. 21:57

Angie pa cestitam zeno! Eto vidis kad si najmanje ocekivala dogodilo se. Sretnu T!
    Vuky moj savjet ti je da pokusas sa lh uloviti pik u roku 6 mj ako ne dodje do trudnoce jviti se ge gin za pretrage. Nije lako zatrudnito ko sto se prica... Sretno.

vuky
    11. Travanj 2019. 22:04

Pokušati ću tako... sa trakicama, samo da ovaj put bude tu M, jer svaka 2 tjedna jedan nije tu zbog posla 😞...
    danas sam radila prvi put test na trudnoću jer su mi stvari totalno čudne bile, 1 dan nešto, drugi dan smećkasto i tako 2 dana i sada ništa, ali sam ga uspjela zeznuti :) 

Angie1205
    11. Travanj 2019. 22:11

Cure hvala svima. Piskila sam jos jedan jer eto kinez je pa da potvrdim i ovaj je jos tamniju crticu pokazao. Pricala sam sam frendicom valjda sat vremena i ne znam koja je vise vristala od srece 🤪
    Mislim da mi nocas nema spavanja 🙈 ima da izludim mm sad kad dodje 😂

Ena1989
    11. Travanj 2019. 22:49

Angi čestitam! 😘🥰
    Curke koje ste prošle HSG zanima me dali je koja imala kakve komplikacije? Evo kod mene  prvo nakon pretrage užasni bolovi, pa krvarenje i uvecan jajnik da mi doktor spominjao laparoskopiju, luda pomalo od svega. Ništa od stimulacije na VV ovaj mjesec zbog svega ☹️😞

Mallla
    11. Travanj 2019. 23:07

Angie čestitam. 
    Pa vidiš ti šta ti je život... Prošli mj uvjereni svi da di T a ono ništa... Ovaj mj neki ne vrijedan spomena kad na kraju itekako vrijedan. Bravo... Ulila si nam lipu nadu i veselje 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.