Rastika koliko dugo vi vec pokusavate?
Bas mi je drago da smo se napokon uhvatile pretraga, imam osjecaj da smo tako korak blize nasim mrvicama..
Kod mene M trebala stic danas i ko za vraga sad kasni 😤 taman ce me uvatit vikend ovaj 3dc.. a i rekla je gin jucer da joj se ne cini da ce doc danas.. poceli su grcevi, sise i dalje bole, dajem joj jos dan dva i onda cu popiz..
A evo nekako u svibnju ce bit godina dana. Ali bilo je ciklusa kad nismo bili skupa na ovulaciju tako da to i nije godina bas. 😉 vi?
Jel da da je nekako optimisticnije cim nesto krenes poduzimati? ☺️☺️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav cure, nova sam na forumu.
MM i ja pokusavamo vec nekih 5 mj. I nista se ne desava..nije prva trudnoca, druga je po redu. Prva je zavrsila tragicno i to u 37tj....
Radila sam sve moguce testove trombofilije,briseve itd. I sve je uredu...
Da li je koja od vas koristila Klomifen? Cujem za evine kapi da su jako dobre. 😘
Jutro!
Mommytobe dobrodošla. Žao mi je za tvoje iskustvo koje je vjerujem iznimno teško i traumatično. Dobrodošla među nas tu što brojimo, isčekujemo, kukamo i kratimo jedna drugoj dane do novog ciklusa i do pozitivnog testa.
Ima tko da odbrojava do mogućeg testiranja?
Ja ulovila pik i sad čekam da temp. Potvrdi O a onda starta odbrojavanje. Hopa cupa izvršeno još bi možda moglo danas biti tj. Večeras i odbrojavamo. Polažem nade u ovaj mj, idem bit pozitivna pa možda upali.
url=https://lilypie.com]
Drzim svima Vama 🤞🏻🙏🏻 Za ➕,vjerujte i bude sigurno,ja sam vec bila odustala ,ali sam vjerovala i eto mog ➕,e sad prije nisam pila vrkutu ,sad ju pijem vise od mjesec i pol i eto,mozda zbilja ima nesto u tom caju,sretno cure i punoooo srece 🐣🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻
Eto drago mi je da je ipak kasnjenje zbog trudnoće a ne zbog vrkute!😁😁😁 ceeestitaaaam!
Jutro!
Mommytobe dobrodošla. Žao mi je za tvoje iskustvo koje je vjerujem iznimno teško i traumatično. Dobrodošla među nas tu što brojimo, isčekujemo, kukamo i kratimo jedna drugoj dane do novog ciklusa i do pozitivnog testa.
Ima tko da odbrojava do mogućeg testiranja?
Ja ulovila pik i sad čekam da temp. Potvrdi O a onda starta odbrojavanje. Hopa cupa izvršeno još bi možda moglo danas biti tj. Večeras i odbrojavamo. Polažem nade u ovaj mj, idem bit pozitivna pa možda upali.
A meni bi trebala stici ili sutra tj.u petak ili u subotu po aplikacijama (imam 3....znaaammm...opsesija al jace je od mene 😑).
Imam simptome pms-a tak da me sve strah odlaska na wc. Al svejedno sam ja kupila test jucer...kao nek se nadje kad ce kasniti. 🙈
Benny, ja kao i ti. Samo kaj nemam PMS i mogla bi mi stici i danas. Noćas sam imala ful neki čudan duhovni san. Sanjala sam da sam u nekoj cudnoj crkvi i bio je tečaj o nečemu, a kasnije su me pozvali na zakusku. Mislim da smo jeli neko povrce i voce pa smo se svi okupali u nekom predivnom, bistrom izvoru - potocicu koje bio u sumarku iza crkve.
Leptiric cestitam na trudnoci! Sretno i da bude uredna i bezbrizna!
Benny 🤞🤞 da ga vec sad trebas iskoristiti za j3dan plus!
Lalla ☺️ koji snovi! Drzim fige da bude plus uskoro!
Bas mi je drago da smo se napokon uhvatile pretraga, imam osjecaj da smo tako korak blize nasim mrvicama..
Kod mene M trebala stic danas i ko za vraga sad kasni 😤 taman ce me uvatit vikend ovaj 3dc.. a i rekla je gin jucer da joj se ne cini da ce doc danas.. poceli su grcevi, sise i dalje bole, dajem joj jos dan dva i onda cu popiz..
A evo nekako u svibnju ce bit godina dana. Ali bilo je ciklusa kad nismo bili skupa na ovulaciju tako da to i nije godina bas. 😉 vi?
Nama ce u lipnju godina, al isto tako par propustenih ciklusa jer sam radila vani..
Ma da, samo da dode ta M vise, ne znam jel moguce da je vrkuta jos produzila ciklus?
Nama ce u lipnju godina, al isto tako par propustenih ciklusa jer sam radila vani..
Ma da, samo da dode ta M vise, ne znam jel moguce da je vrkuta jos produzila ciklus?
Ili pomogla da zatrudnis 😀
Benny, ja kao i ti. Samo kaj nemam PMS i mogla bi mi stici i danas. Noćas sam imala ful neki čudan duhovni san. Sanjala sam da sam u nekoj cudnoj crkvi i bio je tečaj o nečemu, a kasnije su me pozvali na zakusku. Mislim da smo jeli neko povrce i voce pa smo se svi okupali u nekom predivnom, bistrom izvoru - potocicu koje bio u sumarku iza crkve.
Super san...mozda ima i neko znacenje...kad planiras raditi test?
Sortiraj odgovore
Najstariji