Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    10. Travanj 2019. 16:39

Pina96

Rastika koliko dugo vi vec pokusavate?
    Bas mi je drago da smo se napokon uhvatile pretraga, imam osjecaj da smo tako korak blize nasim mrvicama..
    Kod mene M trebala stic danas i ko za vraga sad kasni 😤 taman ce me uvatit vikend ovaj 3dc.. a i rekla je gin jucer da joj se ne cini da ce doc danas.. poceli su grcevi, sise i dalje bole, dajem joj jos dan dva i onda cu popiz..

A evo nekako u svibnju ce bit godina dana. Ali bilo je ciklusa kad nismo bili skupa na ovulaciju tako da to i nije godina bas. 😉 vi?
    Jel da da je nekako optimisticnije cim nesto krenes poduzimati? ☺️☺️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mommytobe
    11. Travanj 2019. 00:12

Pozdrav cure, nova sam na forumu. 
    MM i ja pokusavamo vec nekih 5 mj. I nista se ne desava..nije prva trudnoca, druga je po redu. Prva je zavrsila tragicno i to u 37tj....
    Radila sam sve moguce testove trombofilije,briseve itd. I sve je uredu...
    Da li je koja od vas koristila Klomifen? Cujem za evine kapi da su jako dobre. 😘

Mallla
    11. Travanj 2019. 06:53

Jutro!
    Mommytobe dobrodošla. Žao mi je za tvoje iskustvo koje je vjerujem iznimno teško i traumatično. Dobrodošla među nas tu što brojimo, isčekujemo, kukamo i kratimo jedna drugoj dane do novog ciklusa i do pozitivnog testa.
    Ima tko da odbrojava do mogućeg testiranja?
    Ja ulovila pik i sad čekam da temp. Potvrdi O a onda starta odbrojavanje. Hopa cupa izvršeno još bi možda moglo danas biti tj. Večeras i odbrojavamo. Polažem nade u ovaj mj, idem bit pozitivna pa možda upali. 

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    11. Travanj 2019. 08:29

leptiric00

Drzim svima Vama 🤞🏻🙏🏻 Za ➕,vjerujte i bude sigurno,ja sam vec bila odustala ,ali sam vjerovala i eto mog ➕,e sad prije nisam pila vrkutu ,sad ju pijem vise od mjesec i pol i eto,mozda zbilja ima nesto u tom caju,sretno cure i punoooo srece 🐣🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻

Eto drago mi je da je ipak kasnjenje zbog trudnoće a ne zbog vrkute!😁😁😁 ceeestitaaaam! 

• bennny20
    11. Travanj 2019. 08:31

Mallla

Jutro!
    Mommytobe dobrodošla. Žao mi je za tvoje iskustvo koje je vjerujem iznimno teško i traumatično. Dobrodošla među nas tu što brojimo, isčekujemo, kukamo i kratimo jedna drugoj dane do novog ciklusa i do pozitivnog testa.
    Ima tko da odbrojava do mogućeg testiranja?
    Ja ulovila pik i sad čekam da temp. Potvrdi O a onda starta odbrojavanje. Hopa cupa izvršeno još bi možda moglo danas biti tj. Večeras i odbrojavamo. Polažem nade u ovaj mj, idem bit pozitivna pa možda upali.

A meni bi trebala stici ili sutra tj.u petak ili u subotu po aplikacijama (imam 3....znaaammm...opsesija al jace je od mene 😑).
    Imam simptome pms-a tak da me sve strah odlaska na wc. Al svejedno sam ja kupila test jucer...kao nek se nadje kad ce kasniti. 🙈

Lalla
    11. Travanj 2019. 08:44

Benny, ja kao i ti. Samo kaj nemam PMS i mogla bi mi stici i danas. Noćas sam imala ful neki čudan duhovni san. Sanjala sam da sam u nekoj cudnoj crkvi i bio je tečaj o nečemu, a kasnije su me pozvali na zakusku. Mislim da smo jeli neko povrce i voce pa smo se svi okupali u nekom predivnom, bistrom izvoru - potocicu koje bio u sumarku iza crkve. 

Grizli
    11. Travanj 2019. 09:28

Leptiric cestitam na trudnoci! Sretno i da bude uredna i bezbrizna!
    Benny 🤞🤞 da ga vec sad trebas iskoristiti za j3dan plus!
    Lalla ☺️ koji snovi! Drzim fige da bude plus uskoro! 

11. Travanj 2019. 10:53

Raštika

Pina96

Bas mi je drago da smo se napokon uhvatile pretraga, imam osjecaj da smo tako korak blize nasim mrvicama..
    Kod mene M trebala stic danas i ko za vraga sad kasni 😤 taman ce me uvatit vikend ovaj 3dc.. a i rekla je gin jucer da joj se ne cini da ce doc danas.. poceli su grcevi, sise i dalje bole, dajem joj jos dan dva i onda cu popiz..

A evo nekako u svibnju ce bit godina dana. Ali bilo je ciklusa kad nismo bili skupa na ovulaciju tako da to i nije godina bas. 😉 vi?

Nama ce u lipnju godina, al isto tako par propustenih ciklusa jer sam radila vani..
    Ma da, samo da dode ta M vise, ne znam jel moguce da je vrkuta jos produzila ciklus?

• bennny20
    11. Travanj 2019. 11:24

Pina96

Raštika

Pina96

Nama ce u lipnju godina, al isto tako par propustenih ciklusa jer sam radila vani..
    Ma da, samo da dode ta M vise, ne znam jel moguce da je vrkuta jos produzila ciklus?

Ili pomogla da zatrudnis 😀

• bennny20
    11. Travanj 2019. 11:25

Lalla

Benny, ja kao i ti. Samo kaj nemam PMS i mogla bi mi stici i danas. Noćas sam imala ful neki čudan duhovni san. Sanjala sam da sam u nekoj cudnoj crkvi i bio je tečaj o nečemu, a kasnije su me pozvali na zakusku. Mislim da smo jeli neko povrce i voce pa smo se svi okupali u nekom predivnom, bistrom izvoru - potocicu koje bio u sumarku iza crkve.

Super san...mozda ima i neko znacenje...kad planiras raditi test? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.