Angie cestitam! Ja sam isto imala 7 godina kad sam dobila brata i sjecam se da sam htjela sestru
Jutro cure, nazalost nista od mene. Ne mogu vam opisat razočarenje i frustraciju. Ocito je vrkuta produzila ciklus, ili stres, jer evo danas je 36dc a M jos nema , test negativan... samo da dode vise da mogu izvadit te hormone pa da mozda napokon dodemo do uzroka..
Kakvi su ti inače ciklusi? Koliko dugo pokušavaš? Meni se nekako čini da mi sve sami trebamo tražiti i pokušavati... meni je moja gin ( jedna) rekla da neka probam i super ako ostanem trudna sa cistom... na poliklinici mi je druga rekla da je sve ok i da se nada da ću na kontrolnom biti trudna... A ova prva me skroz obeshrabrila....
A jebem mu misa Pina, bas mi je zao. 🥺
Mozda da stanes s vrkutom da vidis hoce li se menga pojaviti? Nemam pojma stvarno...
Ja sam upravo bila kod dr s nalazom. Dosla sam mu s papiricem sta sve hocu da se izvadi pa mi je dao uputnicu. Moram za Split na nuklearnu... to mogu tek drugi tjedan jer iduci radim ujutro. E sad mene zanima ako netko zna... nuklearna je na Krizinama jel tako? Receno mi je da se vadi samo ujutro, trebam li se naruciti ili se samo pojavim sa uputnicom?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Vuki inace su mi dugi ciklusi ali variraju 33-35 dana u prosjeku .. uskoro ce godina da pokušavamo , sa par propustenih ciklusa.
Rastika, ovisi koje uputnice si uzela? Ako su antitijela štitnjače onda je nuklearna , Firule -2 kat. Ako su spolni, onda na glavni ulaz firule (rampa ) pa lijevo od prve pomoci. Idem i ja čim dobijem M
Vuki inace su mi dugi ciklusi ali variraju 33-35 dana u prosjeku .. uskoro ce godina da pokušavamo , sa par propustenih ciklusa.
Rastika, ovisi koje uputnice si uzela? Ako su antitijela štitnjače onda je nuklearna , Firule -2 kat. Ako su spolni, onda na glavni ulaz firule (rampa ) pa lijevo od prve pomoci. Idem i ja čim dobijem M
Napisao mi je na uputnicu ft3,ft4,tsh,antiTg, MSAt. A znas li mozda da li se narucuje?
Pitam ja njega kao kakva mi je stitna? Kaze lik a blago usporena, al ne moze ti se to bas tocno znati iz samo tsh-a, a mislim si pa sta onda salje da se samo to vadi. Nabrojim ja sta sve ocu da mi izvadi i pita me: a sta ce ti to sve? Rekoh hocu zatrudnit! Odmah je sve napisao na uputnicu. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ne trebas se narucit, samo dodi s uputnicom. Mislim da se krv vadi od 7.30, ali znas i sama da je bolje doc sta ranije zbog gužve. To bi ti onda trebalo bit na firulama znaci skroz u podrumu -2 kat, nuklearna.
I bolje mu je da je odmah sve napisao, a ne da se ti s njima moras ubjeđivat i molit za uputnice. Sreća moja gin je normalna pa je odmah sama sve napisala, a mislila sam da nece jer imam 22god i nije prosla tocno godina od pokusavanja.
Ne trebas se narucit, samo dodi s uputnicom. Mislim da se krv vadi od 7.30, ali znas i sama da je bolje doc sta ranije zbog gužve. To bi ti onda trebalo bit na firulama znaci skroz u podrumu -2 kat, nuklearna.
I bolje mu je da je odmah sve napisao, a ne da se ti s njima moras ubjeđivat i molit za uputnice. Sreća moja gin je normalna pa je odmah sama sve napisala, a mislila sam da nece jer imam 22god i nije prosla tocno godina od pokusavanja.
Super, hvala ti puno. ❤️ Ma ovo je meni dao dr opce prakse. Pitala sam ga da li mi on moze ili da odem do gin. Kaze ja to sve radim. 🤷🏼♂️ Nista, zaletiti cu se onda drugi tjedan, ponijet i putni nalog. Tako mi je rekla med sestra. A iduci tjedan cu dogovorit pregled kod gin jer ce mi tad i menga proci pa cemo vidit sta ona kaze. U slucaju da me i ona posalje za Split da u jedno jutro probam rjesit sve da ne idem dva puta. 🤞🏼😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Super, hvala ti puno. ❤️ Ma ovo je meni dao dr opce prakse. Pitala sam ga da li mi on moze ili da odem do gin. Kaze ja to sve radim. 🤷🏼♂️ Nista, zaletiti cu se onda drugi tjedan, ponijet i putni nalog. Tako mi je rekla med sestra. A iduci tjedan cu dogovorit pregled kod gin jer ce mi tad i menga proci pa cemo vidit sta ona kaze. U slucaju da me i ona posalje za Split da u jedno jutro probam rjesit sve da ne idem dva puta. 🤞🏼😉
Nema na cemu draga, i sretno nam s pretragama 🤞 ja zivim u blizini Splita i pošto cu i sama sad visit po firulama, javi ako zelis da ti skupim koji nalaz i posaljem postom ili uslikam
Mylady nazovi na 01 2353 907 i pitaj sestru al meni rekla da nazovem 1 dan ciklusa i kad ću dolazit muž ide sa mnom i ponavlja spermiogram kod njih, ja bila na konzultacijama kod njih sa svim nalazima i trebali me ubacit u postupak ovaj mjesec al pošto su se pojavile komplikacije nakon HSG-a sad smo na čekanju dok se to ne smiri
Sortiraj odgovore
Najstariji