Rastika koliko dugo vi vec pokusavate?
Bas mi je drago da smo se napokon uhvatile pretraga, imam osjecaj da smo tako korak blize nasim mrvicama..
Kod mene M trebala stic danas i ko za vraga sad kasni 😤 taman ce me uvatit vikend ovaj 3dc.. a i rekla je gin jucer da joj se ne cini da ce doc danas.. poceli su grcevi, sise i dalje bole, dajem joj jos dan dva i onda cu popiz..
A evo nekako u svibnju ce bit godina dana. Ali bilo je ciklusa kad nismo bili skupa na ovulaciju tako da to i nije godina bas. 😉 vi?
Jel da da je nekako optimisticnije cim nesto krenes poduzimati? ☺️☺️
Nama ce u lipnju godina, al isto tako par propustenih ciklusa jer sam radila vani..
Ma da, samo da dode ta M vise, ne znam jel moguce da je vrkuta jos produzila ciklus?
Ili pomogla da zatrudnis 😀
Hahaha draga ne znam sta da ti kazem, evo vec drugi dan da kasni a sise i dalje bole. Bila sam u gin na 33dc, rekla sam joj da sutradan ocekujem M i rekla je da se njoj ne cini tako, da bi je iznenadilo da dode sutradan . I nije dosla. Pa sad ne znam, valjda bi ona vidila vec nesto da sam trudna? Mozda da napravim test ujutro ako ne dode u meduvremenu?
Pina mozda je bila kasnije ovulacija, napravi ti sutra prekosutra test!
Meni nikad u zivotu ciklus nije bilo dulji od 28 dana, osim dobitnog ciklusa! Tad mi je tek 33.dan ciklusa bila blijeda crtica i beta nesto malo, 15,16 😂
Uvijek ima nade!
Mala Tajna?? Pratim tamo sve teme da vidim jeli se igdje javila 😢
Pina mozda je bila kasnije ovulacija, napravi ti sutra prekosutra test!
Meni nikad u zivotu ciklus nije bilo dulji od 28 dana, osim dobitnog ciklusa! Tad mi je tek 33.dan ciklusa bila blijeda crtica i beta nesto malo, 15,16 😂
Uvijek ima nade!
Mala Tajna?? Pratim tamo sve teme da vidim jeli se igdje javila 😢
Pa moguce jer lh pik nisam uhvatila ovaj ciklus, tamnila je trakica ali ne do pika.. radila sam test 4 dana prije ocekivane i nista. Al eto posto mi dr nije nista rekla ja sam nastavila ocekivat M..
Kako si ti misice? Kad je tebi termin?
Ista stvar bila u mene! Do 16. dana piskica stalno na trakice i nista. 17.dan isli muz i ja na odmor 5 dana, trakice ostavila doma. Racunam anovulatorni ciklus i gotovo 💪🏻
I vratili se s odmora s bebom, kad sam bila sigurna da nema sanse nikakve...! A 7 ciklusa prije se nadala, piskila more testova, trakica...
Super sam, u 37.tjednu, sve spremno, samo se zvijezda ceka! 😀
Oooo Pina, bome piski ti test. 🤞🏼🤞🏼 Gle, moguce da je vrkuta, moguce i da je proljece, a bome moguce je i da si trudna. 😉 Od srca ti zelim ovo zadnje. ❤️ Samo ti pisni test, ne kosta te nista osim 14 kn. I onako si nekako u modu kao doci ce menga pa ako bude test minus nikom nista, a ako bude plus.... 🙏😂😂❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ma evo iskreno do ovog Bennynog komentara nije mi ni palo napamet da bi trudnoca mogla bit u pitanju, jos pogotovo jer gin nije nista komentirala. Ali eto, ako ne dode sutra ujutro napravit cu testic , taman mi još jedan kinez ostao 😂
Misica ti onda odbrojavas skroz sitno.. zelim ti puno srece i da sve prode u savrsenom redu ! 🤞❤
zna li neko sta znaci ova recenica na Phd nalazu?
url=https://lilypie.com]
Lady probala ja guglat ali bezuspješno,kad ces vidit doktora da ti objasni?
Pina 🤞🤞🤞 nadam se da ce ti Kinez dat lijepe vijesti
Ne znam lady jel ti ovo sto pomaze?
Pina, pisaj! Sretno! 🤞🏼😚
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika to sam i ja vidila 😁😁 al kontam opet se ne kuzim.
U mene ovulacija bit Ce u punoj snazi ovaj Misec,bjelanjka ko u priči 😒😒😒 tako bi rado to pokrila a bojim se vanmaternicne zbog ovih jajovoda. Zbilja neznam kad sam ovoliko sluzavila. 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji