Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Travanj 2019. 11:39

bennny20

Pina96

Raštika

Pina96

Rastika koliko dugo vi vec pokusavate?
    Bas mi je drago da smo se napokon uhvatile pretraga, imam osjecaj da smo tako korak blize nasim mrvicama..
    Kod mene M trebala stic danas i ko za vraga sad kasni 😤 taman ce me uvatit vikend ovaj 3dc.. a i rekla je gin jucer da joj se ne cini da ce doc danas.. poceli su grcevi, sise i dalje bole, dajem joj jos dan dva i onda cu popiz..

A evo nekako u svibnju ce bit godina dana. Ali bilo je ciklusa kad nismo bili skupa na ovulaciju tako da to i nije godina bas. 😉 vi?
    Jel da da je nekako optimisticnije cim nesto krenes poduzimati? ☺️☺️

Nama ce u lipnju godina, al isto tako par propustenih ciklusa jer sam radila vani..
    Ma da, samo da dode ta M vise, ne znam jel moguce da je vrkuta jos produzila ciklus?

Ili pomogla da zatrudnis 😀

Hahaha draga ne znam sta da ti kazem, evo vec drugi dan da kasni a sise i dalje bole. Bila sam u gin na 33dc, rekla sam joj da sutradan ocekujem M i rekla je da se njoj ne cini tako,  da bi je iznenadilo da dode sutradan . I nije dosla. Pa sad ne znam, valjda bi ona vidila vec nesto da sam trudna? Mozda da napravim test ujutro ako ne dode u meduvremenu?

• misica35
    11. Travanj 2019. 11:42

Pina mozda je bila kasnije ovulacija, napravi ti sutra prekosutra test!
    Meni nikad u zivotu ciklus nije bilo dulji od 28 dana, osim dobitnog ciklusa! Tad mi je tek 33.dan ciklusa bila blijeda crtica i beta nesto malo, 15,16 😂
    Uvijek ima nade!
    Mala Tajna?? Pratim tamo sve teme da vidim jeli se igdje javila 😢

11. Travanj 2019. 11:47

misica35

Pina mozda je bila kasnije ovulacija, napravi ti sutra prekosutra test!
    Meni nikad u zivotu ciklus nije bilo dulji od 28 dana, osim dobitnog ciklusa! Tad mi je tek 33.dan ciklusa bila blijeda crtica i beta nesto malo, 15,16 😂
    Uvijek ima nade!
    Mala Tajna?? Pratim tamo sve teme da vidim jeli se igdje javila 😢

Pa moguce jer lh pik nisam uhvatila ovaj ciklus, tamnila je trakica ali ne do pika.. radila sam test 4 dana prije ocekivane i nista. Al eto posto mi dr nije nista rekla ja sam nastavila ocekivat M..
    Kako si ti misice? Kad je tebi termin?

• misica35
    11. Travanj 2019. 12:21

Ista stvar bila u mene! Do 16. dana piskica stalno na trakice i nista. 17.dan isli muz i ja na odmor 5 dana, trakice ostavila doma. Racunam anovulatorni ciklus i gotovo 💪🏻
    I vratili se s odmora s bebom, kad sam bila sigurna da nema sanse nikakve...! A 7 ciklusa prije se nadala, piskila more testova, trakica...
    Super sam, u 37.tjednu, sve spremno, samo se zvijezda ceka! 😀

Raštika
    11. Travanj 2019. 12:41

Oooo Pina, bome piski ti test. 🤞🏼🤞🏼 Gle, moguce da je vrkuta, moguce i da je proljece, a bome moguce je i da si trudna. 😉 Od srca ti zelim ovo zadnje. ❤️ Samo ti pisni test, ne kosta te nista osim 14 kn. I onako si nekako u modu kao doci ce menga pa ako bude test minus nikom nista, a ako bude plus.... 🙏😂😂❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

11. Travanj 2019. 12:57

Ma evo iskreno do ovog Bennynog komentara nije mi ni palo napamet da bi trudnoca mogla bit u pitanju, jos pogotovo jer gin nije nista komentirala. Ali eto, ako ne dode sutra ujutro napravit cu testic  , taman mi još jedan kinez ostao 😂
    Misica ti onda odbrojavas skroz sitno.. zelim ti puno srece i da sve prode u savrsenom redu ! 🤞❤

• Lady33
    11. Travanj 2019. 13:05

zna li neko sta znaci ova recenica na Phd nalazu? 

url=https://lilypie.com]

Reni
    11. Travanj 2019. 14:20

Lady probala ja guglat ali bezuspješno,kad ces vidit doktora da ti objasni?
    Pina 🤞🤞🤞 nadam se da ce ti Kinez dat lijepe vijesti

Raštika
    11. Travanj 2019. 14:21

Ne znam lady jel ti ovo sto pomaze? 
    Pina, pisaj! Sretno! 🤞🏼😚

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    11. Travanj 2019. 14:24

Rastika to sam i ja vidila 😁😁 al kontam opet se ne kuzim.
    U mene ovulacija bit Ce u punoj snazi ovaj Misec,bjelanjka ko u priči 😒😒😒 tako bi rado to pokrila a bojim se vanmaternicne zbog ovih jajovoda. Zbilja neznam kad sam ovoliko sluzavila. 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.