Pina briseve ne moze raditi prvih par dana ciklusa. Ako ne bi dobila M onda ti koze napraviti sve sto. Najbolje da odes obavis to uzmes uputnicu i slucajno da kaze da nemoze briseve iako po meni nema razloga ako ne krvaris da ih uzme mozes odmah se naruciti za odraditi ih.
Mika obicno implantacija bude izmejdu 20-24dc ako imas cikluse od 28 dana. Pa se nadam da je to ipak razlog bolovima.
Rastika zao mi je da nije uspjelo. A gle mozda bas u svom tom susuru te iznenadi plus tokom sezone. Kako ti je mama?
Tinika nakon duphastona moze proc i do 7 dana da dodje menga. Ako ti kasni mozes probat i test vec. 🤞
Grizli ciklusi su mi obicno 27-28 dana, ali bolovi su mi prisutni od subote tako da mi to predugo da implantacija boli 3 dana, bit ce prije da se priprema m
Kako si nam ti? U kojoj si fazi?
Zelimbitimama ginekologica ti je teški slucaj idiotizma. Ako kozes nadji drugu soc. Gin. Topla preporuka. Za inzulinsku rezistenciju i pcos jako je dobro piti mioinozitol - gynositol, inofolic ili cisti myoinositol u kapsulama. Da se zbog tog tvog problema ide na "umjetnu" onda bi 99% zena bilo tamo i ne bi spontano zatrudnilo. Povisen testosteron moze biti i zbog pcos. Koje su ti vrijednosti fsh i lh? Dobro bi bilo da jedes vise soje, mlijecnih proizvoda, avokado, maslinovo ulje, sjemenke razne, orasi ta prehrana podize razinu estradiola a smanjuje testosterona. Ako ti se da napisi komplet nalaz hormona koji si dobila jer iako je nesto u ref. vrijednostima ne znaci da je uredno.
Slazem se cure...ja kad sam i ziher da ne ovulacija bila jer me boli jajnik nis od trudnoce....ovaj mjesec nisam sigurna kad je bila...bolilo me u par navrata...i onda sam se kao vodila po aplikacijama...ma sve je to bezveze...tko zna kad ce se sve poklopiti.
Ja bi trebala dobiti krajem tjedna...petak ili subota..al evo danas iskocio prist koji navjesta M. A cice me bole cijeli ovaj ciklus....tko ce ga znati. Nis to nije u nasoj moci!
Grizli....ti si neprosusan izvor korosnih informacija....meni kad dr.da neku dijagnozu ja cu prije tebe pitati pa onda vidjet jel vjerujem ili ne. Hvala ti na tome! Za sve nas si uvijek tu...i za sve imas uvijek vremena i zivaca. Dobri duhic ove teme. Ma ti si nas Casper! 😍
Mika moze moze to biti to. Nije da implantacija boli toliko nego samo emrbiju treba nekoliko dana da se ugnjezi. 🤞 Ja sam trenutno u monitoringu ciklusa i raditi ce mi neku pretragu 21 dc i onda iduci mjesec ide opet FET. Prvo mi je bilo zao da ne idem ovaj mjesec, al sad mi je ispalo dobro jer prvo ovulacija mi kasni, dobila anginu i zavrsila na antibioticima, moram na poslovni put... Bas se nekako poslozilo sve da povjerujemo u onu sve dolazi s nekim razlogom.
Benny ti si luda, pa ne mozes meni vjerovati vise nego doktoru. Ja mogu pomoc informacijama koje imam i do kojih mogu doci, al ipak dr zna tocno i pravo. Ja podijelim ono sto znam jer se uvijek sjetim sebe kako mi je na pocetku bilo tesko i nisam imala koga pitat pa su ki isto tako druge cure pomogle. Sad je moj red da pomognem. Drzim fige da bude kod tebe plusonja.
Vidjet cu kako ce sutra biti, iako mi je ono kad sam ostala trudna u 8.mj.implantacija bila samo taj jedan dan i točno sam ju osjetila......ovakve po malo volove svaki dan imam svaki ciklus pa zato nisam bas optimist....vidjet cemo.
Ajoj, svašta te ulovilo u isto vrijeme, nadam se da se vec oporavljas od angine, brzo ce 5.mjesec i nove pobjede😉😉
Grizli a evo jesam, al je minus.ocekujem onda menstruaciju ipak 😥
Hvalaaa 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji